2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah sevindim nst nin iyi çıkmasına.gelişmiştir inşallah ya.sen takma kafanı ya.hem artık yenidogan bölümü çok gelişmiş hemen iyileşir stres yaparak geçirmeyelim son günlerimizi

maşallah allah analı babalı büyütsün.bizede sag salim almayı nasip etsin.allah bizi bebişlerimize,bebişlerimizide bize bagışlasın.inşallah

canım tebrikler
maşallah size maşallah
canım annem benim yaa
darısı sağlıcakla bizlere
haftasına göre kilosu falan çok iyi

ne güzel emzirme eğitimi aldın demek
canım bende merak ediyorum bu konuyu
bende göğüs koruyucu falan var deenfekte edip hastaneye götüreceğim kaynatacaktım ama sonra nasıl streil kalacakki

ay maşallah casminim yaa
çok güzel doğurmuşsun kilosu falan
benim 39. haftada o kadar doğarsa öpüp başıma koyucam
şaka bitarafa sağlık sorunu olmasın akciğerleri gelişsin yeter

gecmiş olsun Allah analı babalı büyütsün kızını bahtı acık olsun mevlam nazarlardan korusun sizi

arada fenalık geçiriyodum tansiyonum düşüyomuş.yükselmesinden iyidir demi?bide bebişi emzirirken poposundan tutcakmışız,ensesinden tutan anneler varmış bu bebişlerde saldırganlık duygusu yaratıyomuş.yani enseden tutmak yok.

ben bişey almadım bocuk canım yaa
para lazım hastane için borç zaten çok
kızkardeşim kazak falan aldı

demet canım popodan tutmak derken hay Allah

ay maşallah casminim yaa
çok güzel doğurmuşsun kilosu falan
benim 39. haftada o kadar doğarsa öpüp başıma koyucam
şaka bitarafa sağlık sorunu olmasın akciğerleri gelişsin yeter
[/QUOTE]

vallahi bu sefer eylül hanım ablası kadar olmıcak heralde ama bakalım yinede belli olmaz yarın nts sem var...ortalama biraz kilodan anlarız......
hiçbir şey olmaz allahın ziniyle merak etme kuzum sürekli doktor kontrolündesin allahın izniyle sapasağlam doğucak bebişler.....vallahi ben sana diyim onlar biz yamuk analarından daha sağlamlar.......habire bi yerlerim ağrıyıp duruyo doktora söylüyorum bana ilaç veriyo rahatsızlıklar için ona bakıyo maşallah sağlam diyo....yani neymiş.....korkmaya lüzum yokmuşş.....korkmaaaaaa..tedirgin olmaaaaaa....kaydirigubbakcemileolumlu düşün......=)Şenizkız kilolu doğmasınlar sağlıklı doğsunlar...amannnn ne zayıf bebeler biliyom zeynoyla yaşıt hepsi zeynodan uzun ve tombik..bizimki kuru çıta...onun yediğinide sen yemiyorsundur 2 canlı halinle...kaydirigubbakcemile3benim kız yiyip yiyip belli etmiyenlerden kaydirigubbakcemile5

aslında çok düşmeside iyi olmayabilir demetcim yaa
sağlık ocağına bi sorsaydın keşke

kızlar ya bişey sorsam....spinal sezaryanla epidural sezaryan arasındaki fark nedir?

ben bişey almadım bocuk canım yaa
para lazım hastane için borç zaten çok
kızkardeşim kazak falan aldı

demet canım popodan tutmak derken hay Allah

elimizle poposundan tutcakmışız başını kolumuza yaslayıp.vucudunu vucudumuza dayayacakmışız.sadece kafası memeye çevrik olmayacakmış.yani umarım anlatabilmişimdir:asigim:

bende yazı yazdım mola verdim elim yoruldu ve yeinden yazıcam bir sürü şeyi kağıda offf

perşembe günü sezeryan olacam
7 gün önce 3200 idi perşembeye daha alır
benim ikinci sezeryan olacak
belki dikişler zorlanmasın diye fazla bekletmemiş olabilir
ne bileyim kafama takıldı işte

nasıl yani anlamadım ben

perşembe günü sezeryan olacam
7 gün önce 3200 idi perşembeye daha alır
benim ikinci sezeryan olacak
belki dikişler zorlanmasın diye fazla bekletmemiş olabilir
ne bileyim kafama takıldı işte

yok yok gayet iyi güzelim kafanada takma hiç sonra benle paylaş benimde 2.sezeryanım olucak birinci rahatmışta 2. daha zormuş öyle diyenler var...bende 5 ocakta doğurucam nasipse=)rabbim sağlıcakla kurtarsın sizi=):Saruboceq:

canım bence drun en ıyısını bılır benımkıne kalsa 2 hafta onden gıdıyo alacaklar hemen ben beklıyorum :))))

benim gibi olsanız kimle ugraşacaksınız acaba

yaa dı mı canım benım esın gelecek mı tatlım doguma kısmetse?

merhaba canım ıyı olmanıza sevındım benımkı de yer bulamıyo artık cok sıkıntı verıyor ve kendı de sıkıntıda ama ne yapalım beklıyoruz :))

kıslar hastane çantanıza bebek havlusu koyacak mısınız?_

ben koydum canım ama bezlerden de koyacam ayrıca :))

kıyamam canım olmamıstır bırsey kasılma gıbı mıydı bana bu ara kasılma seklınde oluyo cok..

ayy ınanmıyorum yaaa kolay gelsın canım umarım yardım ederler (
kibele canım senden başka iyi dilekte bulunan olmamış teşekkür ederiz tatlım Şeniz
beni merak edende olmamış
hıh :dilcikar::dilcikar:
iyiyiz biz çok şükürlmaz:

:)))))) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım merak etme bırsey olmayacak cok streslı gectı ama sonuna geldık cok sukur ne olur uzme kendını de bebısınıde..
annenın yanında olman cok guzel ohh ıyı yapmıssın valla..

maşallllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh
canım aman aman darısı basımıza
kızlar daha mı hızlı cıktı ne :))
saglıcakla buyut tatlım kızını..

maşallah bebegıne canım benım ..
ben temcereye attım kaynattım kısık ateste fokurdattım hemen kapaklarını kapattım hıc ıcını sılmedım agızlarını bıryere degdırmeden kapakları kapattım valla bılmıyorum ıste aklımca yaptım bırseyler..
kullanmadan kaynamıs sudan yıne gecırırım bır bıberon bır de emzıgı attım cantaya
ama gerısını kutusuyla yıne yerıne kaldırdım..

aman canım sen yıne de dıkkat et tansıyonuna tabıı yukselmesınden ıyıdır de olsun takıp etmekte yarar var...
ana o poposunu ısırınca kalmayacakkı tutayımkaydirigubbakcemile3

kızlar ya bişey sorsam....spinal sezaryanla epidural sezaryan arasındaki fark nedir?
canım bende netten baktım tam bilmiyorum ama sende googleden okuyabilirsin
spinal sadece sezeryanda uygulanan bir yöntemmiş
diğeri ise hem normal doğumda hem sezeryanda
ah anlatamadım yaa :mymeka:
http://gebelik.org/dosyalar/anestezi/epidural.html
burdan bak bakalım

elimizle poposundan tutcakmışız başını kolumuza yaslayıp.vucudunu vucudumuza dayayacakmışız.sadece kafası memeye çevrik olmayacakmış.yani umarım anlatabilmişimdir:asigim:

canım inan çok iyi anladım kafamda canlandı bian
sağolasın
destekleyici sarmalayıcı güzel yöntem hımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…