• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gececiler artik gündüzcü olmus.

kimsecikler yok, ben de artik gündüzcü olucam galiba,

Bugün bebsimin kücük ayaklarina minik coraplar aldim sonra oyuncak aldim. Bebisim de sevindi vurdu bana :emir_bebek:

Sabah da hastaneye gidicez, bebisim bana televizyona cikip el sallicak :emir_bebek:

bu sefer kilosunu ögrenicem ins.

hepinize iyi geceler, bebisleri de kocaman kocaman öpün benim icin. :ecrin_bebek:

Sabah da hastaneye gidicez, bebisim bana televizyona cikip el sallicak :emir_bebek:

bu sefer kilosunu ögrenicem ins.

hepinize iyi geceler, bebisleri de kocaman kocaman öpün benim icin. :ecrin_bebek:
hayırlı haberlerle dön canım...
Ateş basması galiba hepimizin sorunu haftalarımızda hemen hemn aynı.. belki ilerleyen haftalarda geçer..geceleri üstüm açık uyuyorum..yorgan falan atıyorum..sonrada bi uyanıyorum üşümüşüm..doğuma bikaç hafata kala hasta olmayalımda bebişleride emzirirken hasta etmeyelim bari...:gitme:
aynen canım bende de bi ter bi ter sorma.sucuk gibi oluyorum...
aynen canım bizde bugün tartıştık
adam okuldan geldi yemek yaptınmı dedi bende dünden bezelye yemeği yapmıştım içinden sadece bir tabak yendi koskoca tencere olduğu gibi duruyor,birazda pilavım vardı,annemde yaptığı yemekten göndermiş (ne olduğunu söylemiyeyim arkadaşların canı çekebilir ama hatırı sayılır bir yemek) sağolsun,kaynanamda börek tarzı birşeyler göndermiş bunlar var yemek yapmaya gerek duymadım dedim adam bana bi tavır yaptı dünkü yemeği yemezmiş eeeeee diğerlerinden hazırlıyım dedim yok artık bişe istemiyorum dedi,bende kusura bakma kimsenin nazını cekemem diye sesimi yükselttim anlıyacağın bizde limoniyiz.

bizde yemek bol ama
adamın nazından geçilmiyor.
hatret bişey ya.bu erkekleri anlamak mümkün değil..
kızlar 38+1 de sezeryan olacam
çokmu erken acaba
doktorum tarihi böyle verdi
bebişin gelişimi yeterli dedi ama
içim rahat değil biraz dahamı bekleseydik diyorum
offf ya canım çok sıkıldı
çok erken değil.38+0 zaten 39. hafta sayılıyor.ben de 38+2 gibi doğurcam inş.
canım naz yapayım dedim azcık
nst vardı bugün iyi çıktı çok şükür
dr a haftaya kadar bişey olurmu dedim sancın yok olmaz gibi görünüyo ama
suyun gelebilir ağrın olabilir kanamanda olabilir vs ama olmayadabilirde dedi
aslında dahada beklerdim sezeryan için dedi
beni üzen kafama takılanda bu gebelik şekerim var 39. haftamda tam alıcaklar inşallah bi aksilik çıkmazsa
bi sorun olur akciğerleri falan gelişmemiştir diye korkuyorum yavrumun
ama şartlarda bu tarihi gösteriyo önümüz yılbaşı tatili bisorunda çıkabilir bişmiyorum işte böyle
kaşıntım içinde bi kremler bi fitil verdi
bakalım hayırlısı olsun
annemdeydim bende yeni geldik
hatta yarın gece kalıcam hafta içi annemlerde olucam hep
olmaz olmaz bişey merak etme.bebeğinin kilosu normal.demek şekerden etkilenmemiş.bana de dr.ciğer geliştirici iğne verdi doğumdan 3-4 gün önce vurduracağım.
slm
bebisim suan kollarimda :ecrin_bebek::
spinal sezeryanla 36 haftalik dogum yaptim
kizcem 2820 gram ve sagligi yerinde
birkacgun hastanede kalacagiz
ayrintilari eve gecince yazacagim
cok guzel tarif edilmez duygular icerisindeyim :kedi:
zamani gelince darisi sizlerin basina....
kocamaaan opuldunuz...kaydirigubbakcemile3
amin canım.maşallah...güle güle büyüt meleğini...
selam kızlar a.s.
kötü bi gündü göğüslerim resmen sakır sakır kanadı
kızımın ağzı kan içinde kaldı
en sonunda mama aldık sussun diye verdik bütün gün ağlamaktan gözlerim balon gibi
ne kadar krem varsa denedim kafayı yicem yaa
şimdi biraz düzeldi
canım kıyamam sana.diğer göğsünü de ver.hep aynı göğsünü vermekten bi de göğüs pompasını kullanmaktan olmuştur.bepanthene krem iyi geliyor canım.geçmiş olsun...
sağol cnm ya....perşembe sabah 11 gibi hastanede olacam...1 gibi de doğuma alacaklar..
hadi hayırlı doğumlar sana.
bebiş hareket edince sizinde canınızı acıtıyormu
acımaz mı?bazen acıyor...
meraba kızlar. melekleriniz gelmeye başlamış. anlaşılan aeleci çıktı bu ocak bebişleri. ahhhh benimki d eokadar aceleci olmayıp ben d ebu heyecanlı konuşmalra dahil olabilseydim. sizin adınza okadar çok seviniyorumk. ateş düştüğü yeri okar yakıyoki. Allah kimseye evladının acısını göstermesin. diyorum ben de alıp ekleiiğim o cicileriyle oğlumun esmini ekleyebilseydim. 22 gündür gözümde yaş kalmadı kızlar. o minik melekelerinizle baan dua edin sabır ve dayanma gücü daha sonra da sağlıkla hayırlısıyla Denizimin kardeşini versin bize. buna ço ihtiyacım var.

canım en kısa zamansa Rabbim tekrar verir sana inşallah hayırlısıyla

günaydın kızlar.
ya şu sweetbabynin yazdığını senin alıntından okudum kadus. offffff yine içim daraldı.allahım sen miniklerimizi koru sağlıkla kucağımıza almayı nasip et,onun da acısını dindir yarabbim:Saruboceq:

kimse uyanmamış daha anlaşılan
neyse ben bişey sorayım da uyanınca cevaplayan olur belki;
bebekmarket.com dan yada civcivbebe.com dan alışveriş yapan var mı?

günaydın kızlar
topiğimiz artık çok durgunlaştı doğuranlar, izne çıkanlar olunca gündüzleri muhabbet azaldı sanki...

evet bir süre sessiz gider bebeklerle düzen oturduktan sonra yine girmeye başlarız topiğe yavaş yavaş :) tabii şimdiki gibi bütün gün olmaz ama en azından bu seferde bebeklerimizle ilgili konuşuruz

bilmiyorumki uykudalarmı??? bizim annişler pek öyle uykucu değildi ama...
bende sabah 6 dan beri ayaktayım daha kahvaltımızı yapmadık :(

kızlar dün ben çanta aldım bebek için.baktım baktım netten bi türlü karar veremedim o klasik bebek çantalarına.gittim sonunda nike tan bi spor çanta aldım bol gözü varkaydirigubbakcemile3

bilmiyorumki uykudalarmı??? bizim annişler pek öyle uykucu değildi ama...
bende sabah 6 dan beri ayaktayım daha kahvaltımızı yapmadık :(
bizde aynı. ama kayfaltı yaptık kociş giderken .şimdi de yemeye devam ağzımız boş durmuyokaydirigubbakcemile3

Kızlar...juli nin bebişini gördünüz mü?....Ne kadar tatlı maşallah....Biraz önce ocak bebişleri gelmeye başladı topicinde gördüm.....:nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar...juli nin bebişini gördünüz mü?....Ne kadar tatlı maşallah....Biraz önce ocak bebişleri gelmeye başladı topicinde gördüm.....:nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gördüm yaaa canım benim o yanaklar ne öle tam yemelikopuyorumnanaktan

kızlar dün ben çanta aldım bebek için.baktım baktım netten bi türlü karar veremedim o klasik bebek çantalarına.gittim sonunda nike tan bi spor çanta aldım bol gözü varkaydirigubbakcemile3

sağlıkla güle güle kullan canım...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back
X