Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusun iyi şeyler düşün. sancısız açılma olmuyo biliyorum da işte bazılarının ağrısız kasılmalar oluyo anlamıyolar.onu kastettimzemuszemusya benim korkum ne biliyomusun sanci falan olmassa acilmada olmuyo bide suni sanci yemek korkutuyo suni sanci yiyip yiyipte sezercik olmak daha kotuuu ALLAH korusuunnn
ya benim korkum ne biliyomusun sanci falan olmassa acilmada olmuyo bide suni sanci yemek korkutuyo suni sanci yiyip yiyipte sezercik olmak daha kotuuu ALLAH korusuunnn
ben de çok rahattım 2-3 güne kadar ama bugün çok olmasa da sadece ellerimde bi şişlik var. Dikkat edeyim bari...
ben ilk aylar folik asit aldım sonrada ne vitamin ne bişey valla. bizim hoca yiyip içiyosan gerek yok dedi.cuma kontrol var. tüm tetkikleri de yaptıracaz bakalım ne alemdeyük:ecrin_bebek:
amin amin hepimiz inş.opuyorumnanaktanhayırlı ve güzel haberlerle dönün inşallah...benim de cuma günü kontrolüm var...:teytey:
Suni sancıyı ablam çekti benim sabah 7den akşamüzeri 4.30-5e kadar hem de. Şimdi soruyorum da bir daha asla çekmem diyor,üstüne üstlük artık sancılardan yorulduğu için yeğenim oksijensiz de kaldı. İnşallah senin suni sancıya falan ihtiyacın kalmadan yaparsın doğumunu canım. Hem ne güzel işte bebiş tam zamanını bekliyor annesi :)))
Allah korusun iyi şeyler düşün. sancısız açılma olmuyo biliyorum da işte bazılarının ağrısız kasılmalar oluyo anlamıyolar.onu kastettimzemuszemus
kızlar...sizde de oluyor mu..?sol karın tarafımda mütemadiyen tık tık tık diye bişeyler atıp duruyor...bebişim mi hıçkırıyor acaba diye düşünüyorum...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:...
ne yapsın bebiş...:ecrin_bebek:...kolay yoldan çıkmak istiyor....delikafaduldendelikafaduldenBizim de kontrolümüz cumartesi. Oğluşun dönüp dönmediğine bakıp ona göre doğum için gün vericek drumuz. Ama ben zaten hissediyorum oğluşun kafası hala yukarıda... Kısmet buymuş demekki ben normal diye kendimi yırttıkça oğlan hayır ben o delikten çıkmak istemiyorum diyor napalım![]()
evet evet hıçkırıyo kuzun annasi. bisde yapıyos arada bi:ecrin_bebek:kızlar...sizde de oluyor mu..?sol karın tarafımda mütemadiyen tık tık tık diye bişeyler atıp duruyor...bebişim mi hıçkırıyor acaba diye düşünüyorum...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:...
Demir hapı içtim biraz emilimi sağlansın da öyle yeyim diyorum. Birazdan hazırlarım artık,yalnız da yemek yemek hiç zevkli değilki
aynen bende senin gibi ilk aylar folik asit kullandım sonrada hiç bişey kullanmadım son 2 aydır falan demir hapı kullanıyorum sadeceben ilk aylar folik asit aldım sonrada ne vitamin ne bişey valla. bizim hoca yiyip içiyosan gerek yok dedi.cuma kontrol var. tüm tetkikleri de yaptıracaz bakalım ne alemdeyük:ecrin_bebek:
kızllaaar...tuzu azaltın..hatta mümkünse kullanmayın...lmaz:
lmaz:az daha sabredelim ...biliyorum tuzsuz da bişeye benzemez ama....ödem oluşabilrr....akannehir
Bizim de kontrolümüz cumartesi. Oğluşun dönüp dönmediğine bakıp ona göre doğum için gün vericek drumuz. Ama ben zaten hissediyorum oğluşun kafası hala yukarıda... Kısmet buymuş demekki ben normal diye kendimi yırttıkça oğlan hayır ben o delikten çıkmak istemiyorum diyor napalım![]()
kızlar...sizde de oluyor mu..?sol karın tarafımda mütemadiyen tık tık tık diye bişeyler atıp duruyor...bebişim mi hıçkırıyor acaba diye düşünüyorum...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:...