2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende ilk 3 4 ay hiç kilo almadım hatta sinir oluyodum ben niye şişmedim diye sonra yavaş yavaş şişmeye başladım valla hiçte takmıyorum kafama amannnnnn ben sonrasını düşünüyon sezeryanda hemen veriliyomu kilolar diye

bende sadece yastık kılıfı kodum çarşaf koymadım kızlar bide kuran ı kerim alın yanınıza ben dün kuran okurken aklıma geldi olurmu sizce

aynen katılıyorum boşuna yük etme kendine
dikkat ediliyo hijyene eskisi gibi değil bazı şeyler

kişiye göre değişiyo veren de var hemen veremeyen de. bilmem ki. ben çalışmaya başlayınca vererim heralde:hulya:

kızlar bizde göççük çekçekli bavul var onu hazırlasam hastane için olmamı ayıp mı olur.pike havlu çarşaf vs anca sığar diyom ben bi denicem bugünkaydirigubbakcemile

Ben çarşaf da nevresim de koyacağım.Hatta 2tane d eyastık kılıfı koyacağım.Doğumdan sonra çok terleniyor yatamam ben terli terli:umursamaz:Hastahane çarşafını kullanırım .Ayağa kalkınca da sondam filan çıkınca temiz çarşafımı serdiririm nevresimimi filan.Hem ziyarete gelenler için de düzgün durur.Cici geceliğimi giyerim:CüvCüv:

doğumdan önce meryem suresini okumak iyi olur diye biliyorum...Hatta doğum sırasında başkasının da bu sureyi okuması Allah'ın izniyle iyiymiş...

ben de onu düşünmüştüm ondan,
sen nasıl bi çanta hazırlican.bavul el çantasızemuszemus

ben de onu düşünmüştüm ondan,
sen nasıl bi çanta hazırlican.bavul el çantasızemuszemus

Çekçekli bavulum var tatillerd ekullandığım.Orta boy.Bbeğin kendimin her eşyayı ona koyacağım.AMan millet ne derse desin.Kullanmazsam geri getirirm.Orda tüh alsaydım demekten iyidir.Hatta ben ısıtıcı koyacağım ve nescafe.Spinal anestezi olursa bol kahve tüketmek baş ağrısını engelleiyormuş.Her an kahveyi nerde bulacağım sıcak sıcak.Isıtıcıda yap hop iç işte.

kızlar kuran ı okumak şart deyil yanında olması bile yeter nazardan beladan korur diye düşünüyorum ben alıcam yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…