2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tuzu azaltmak ödem için tek çözüm değil.Eğer tuzsuz yiyemiyorsanız tuz aldığınız gün aldığınız sıvı miktarını 2 katına çıkarın.Bazı bünyeler ödem yapıyor.El ayakların şişmesi normal.Ama yüzünüzde şişlik var ve bu sabah şişliği değilse yani gün boyu sürüyorsa o zaman dikkat edin.ıdrarda albümin baktırın.Bu son haftalar şişlik normal bence.Preklampsi tipi şişlikler 5.aydan sonra belli ediyor kendini.

Bua rada toplamda kaç kilo aldınız?Ben 11 kilo almışım sbaha tartıya göre.

çok güsselll.....:CüvCüv::CüvCüv:...Kendin mi yazdın ..özgeee cim...?

Ben 12 kilo aldım şimdilik...

ben 14 kilo almışım....laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ben tit baktırıyorum arada bi proteinüri filan var mı diye.ama albümin baktırmadım ektra.evde bakıyos tansiyonumusa gayet ii gidiyo.alet yanıltmıosa tabikaydirigubbakcemile3

son 1 aya kadar bende 10 kilo almistim ama son 1 ayda 8 kilo aldim son ay cok aliniyoo gece yemekleri cogaliyoo dikkat edinn

günaydın kızlar geçmişi okuduk geldik ayaklarda ve ellerde şişlikler hepimizde olan şeyle tuzdan da olabilir ama ben hiç tuz yemediğim halde şişlikler oluyo dr da konturol etti ödem yok dedi ama ben şişlikler yüzünden hareket bile edemiyorum

julinin bebeyi çokkkk tatlı maşallah Allah analı babalı büyütsün işallah

bende 18 kilo aldım kızlar son aylarda daha hızlı ve daha çok kilo alınıyomuş olsunya sağlıklı olsunda veririz sonra işallahhhhhhhh

günaydın hakoperii....:lepi:

Benim son ay hiç iştahım yok.Miğdem çok yanıyor.Akşam yemek yerine kahvaltı tarzı şeyler,süt,yoğurt,meyve tüketiyorum.Bir d eönceden çok zayıf olanlar çok kilo alıyorlar sanırım.Ben zaten balık etliyim .Hamileyken bir de aman çok almışsın,ağırlaşmılsın yorumları sinirimi bozuyor.Almayana da hiç almamışsın diyorlar.Şimdi doğumdan sonra da kilo vermişsin verememeişsin muhabbeti başlar.Ne can sıkıcı.

bende 18 kilo aldım kızlar son aylarda daha hızlı ve daha çok kilo alınıyomuş olsunya sağlıklı olsunda veririz sonra işallahhhhhhhh

izindeyim hakoperim 36 da ben de 18 olurum geçerim belkimde.anacım ben ilk 3 ay 1 kilo filan aldım almadım.ama sonra yavaş yavaş şiştim.en çok ta son bir iki aydır. bir buçuk aydır evdeyim ben yiyip oturup yatıyom ondan oldu sanırım. çalışırken böle almıyodum.kaydirigubbakcemile3

Niye sinirlerin bozulsun ki..?:ecrin_bebek:takma böyle şeyleri...kaydirigubbakcemile3..Sonuçta keyfimizden almıyoruz kiloları...kaydirigubbakcemile2...Önemli olan sağlıklı olabilmek....
opuyorumnanaktan

kızlar bizde göççük çekçekli bavul var onu hazırlasam hastane için olmamı ayıp mı olur.pike havlu çarşaf vs anca sığar diyom ben bi denicem bugünkaydirigubbakcemile

kızlar bizde göççük çekçekli bavul var onu hazırlasam hastane için olmamı ayıp mı olur.pike havlu çarşaf vs anca sığar diyom ben bi denicem bugünkaydirigubbakcemile

hastanedekilerin gözü çıkmayıversin dışarıya....:1shok:..ne o tatile mi gelmiş hatun falan....:bbo: ..şaka bir tarafa da...hastanede zaten temiz çarşaf sereceklerdir...Belki yastık kılıfı konabilr.ama bence çarşafa gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…