• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar, neler var neler yok cok sayfa yazmisiniz okuyamam hepsini.

Siz bana anlativerin iste :kedi:

Bugün hastaneye gittim kizlar,

Hersey güzel normal saglikli..... Kiloyu keisn söyleyemem dedi sadece yaklasik söyleyebilirim dedi, 2.8, 3 arasi dedi.

Kilosu 4 olursa dogumdan önce sezeryan olmak zorunda kalirmiyim dedim nst yi sordum, doktor güldü :kedi: bu kadar stress yapmayin 4 kilo cok normal dedi. NST de eskide kalmis bisey dogumda takariz dedi.

bebegin kafasi assagidaymis,

ultrasonda gördüm bebisi, Aklima baska bisey gelmiyor. bir daha ayin 14 ünde gidicem ins.

Bugün hastaneye gittim kizlar,

Hersey güzel normal saglikli..... Kiloyu keisn söyleyemem dedi sadece yaklasik söyleyebilirim dedi, 2.8, 3 arasi dedi.

Kilosu 4 olursa dogumdan önce sezeryan olmak zorunda kalirmiyim dedim nst yi sordum, doktor güldü :kedi: bu kadar stress yapmayin 4 kilo cok normal dedi. NST de eskide kalmis bisey dogumda takariz dedi.

bebegin kafasi assagidaymis,

ultrasonda gördüm bebisi, Aklima baska bisey gelmiyor. bir daha ayin 14 ünde gidicem ins.

maşallah bebişine cnm :nazar:

offf çok bunaldım havada karardı..

gez istersen biraz, benim de bissürü is yapmam lazim ama pilim bitti akannehir

merabayın kızlar
nasılsınız

Hosgeldin Hoya, Nasilsin? Bebegi gördüm bu arada coookkk tatliymis maasallah nazarlar degmesin.

kızlar hadi yarin görüşürüz işallah biz çıkıyorz kendinize iyi bakın size iyi sohbetler

Iyi aksamlar, sen de kendine iyi bak.

maşallah bebişine cnm :nazar:

Allah razi olsun Rylai, ayy o kadar merak ettim bebisi 1 aydir görmemistim o kadar ümitlerle gitmistimki hastaneye sanki bebegi cikarip verecekler ben biraz sevecem sonra geri koyacaklar gibi geliyordu kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar nasılsınız? sayfa sabahtan beri açık ama ancak bakmaya fırsat bulabildim. yine çok yazmışsınız okuyamıyorum artık geçmişi ne var ne yok yeni haberler var mı?

kızımın göbişi düştü dün de ilk banyosunu yaptırdık tertemiz oldu.

karnımda kasılma bende de oluyor ama ben ayrisin hareketi diye düşünüyordum ne cahilim yaaa..acaba hareketmi kasılmamı:)

yok yok, kasılma denen şey... başka şeyle karışmaz şekercim :)
karnın top gibi toplanıyor, sertleşiyor. karnının tepesinden kasıklarına kadar da tuhaf bi ılıklık oluşuyor. bazen kuyruk sokumuna da hatta baskı oluşuyor.

yalelcim ne yapayım ben kosturuyorum hala eve yerlesme telası erken dogumları duydukca yerlessem de dogurmadan once diyorum ama sanırım 1 haftaya yerlesmis olacagız insallah ıvır zıvır eksikler cıkar tabi de onları da artık annemelr falan tamamlar evin eksigi btmez ben yılbasından sonra artık dinlenmeye cekilecegim insallah 23 ocaga sezaryan gunu aldık o zaman bekelr insallah oglusum begumcuk de bekelr insallah yalelecim evet valla bulusalım derken teker teker dogurdu herkes artık bebislerle bulusuruz insallah canım evlerde kısın dısarda zor olur da evlere gelir gideriz insallah yeterki saglıkla dogsunlar da canım

valla yerleş jasmin, biran evvel de kendini inzivaya çek, dinlen.. benden tavsiye.

biz, bir akşam gittik ikea'da dolaştık, fazlaca dolaştık sanırım.. yorulduğumu farkedemedim. sonra da gittik real'de alış-veriş yaptık. o gece olanlar oldu bana.
aman diyim, yorma kendini.... dinlenmeye bak..
çok üzücü oluyor valla... maddi manevi çok yorucu, bu erken gelmeye çalışması bebeklerin.

yalelcim hoş geldin çok merak ettik seni canım kendine ve bebişimize iyi bak merak etme yavaş yavaş kilo alır canım sıkıntıya sokma kendini sen ye iç yat bizide habersiz bırakma canı kendine iyi bak

canım. naber? ben de sizleri çok merak ettim.. ama hareketsizce yattım epeyce ben. evdeyken de yataktaydım kıpırdamadan yani.
gelemedim yanınıza.... özledim hepinizi.. Begüm de çok özledi sizleri teyzoşlar...
valla şöyle bi 2 hafta daha geçirsek kızımla birlikte... 36 haftayı bitirsek, sonrasında çok sorun yaşatmazmış bize, öyle dedi doktorumuz.. ama öncesinde sıkıntı olması ihtimali varmış hep. korkuyorum... ama iyiyiz şimdilik maşallah... kızım sakin :)

selam kızlar
yalel çok geçmiş olsun

selam, sağolasın.... nasılsın?

merhaba kızlar nasılsınız? sayfa sabahtan beri açık ama ancak bakmaya fırsat bulabildim. yine çok yazmışsınız okuyamıyorum artık geçmişi ne var ne yok yeni haberler var mı?

kızımın göbişi düştü dün de ilk banyosunu yaptırdık tertemiz oldu.

ooo Maasallah göbegi bebegin gelecekte olmasini istedikleri yere gömerlermis sen ne yaptin?

Allah razi olsun Rylai, ayy o kadar merak ettim bebisi 1 aydir görmemistim o kadar ümitlerle gitmistimki hastaneye sanki bebegi cikarip verecekler ben biraz sevecem sonra geri koyacaklar gibi geliyordu kaydirigubbakcemile3

ayy cnm benim az kalmış annesi çıkıcak zaten ama bence bu günlerin tadını çıkar son günler çok heycanlı geçiyo çünkü :CüvCüv:

Back
X