• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ılıkmı soğuk mu aldın
bide hangi model ne kadara aldın

Weewell Weweell WHC730 Soğuk Buhar Makinası Uzaktan Kumandalı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
burda görünen modeli aldık canım biz.
e-bebek'ten aldım. 135 tl idi.
soğuk buhar veriyor. zaten doktor da onu tavsiye etti. bebekte ekstra bir sorun yok ise eğer, soğuk buhar makinesi kullanılıyormuş.
astım-bronşit gibi bi durum varsa, o zaman ılık-sıcak buhar veriliyormuş.. hatta maske şeklinde olanlardan kullanılıyırmuş.
soğuk buhar, azıcık ortamı soğutuyor gibi oluyor ama, aslında soğutmuyor kesinlikle.. buharı soğuk sadece.

İyiyiz Elifçim.
Sizleri çok özlüyorum valla.
Bebişkomun eşyalarını yıkıyorum yavaş yavaş.
Hazırlanıyoruz bakalım...

valla ben de çok özledim sizleri...
bugün gelip gidiyorum işte siteye, özlem gidermeye çalışıyorum :)
kolay gelsin annesi.. ne keyifli işler, di mi :)

Kızlar ben çıkıyorum
Hepinizi çookkk öpüyorum opuyorumnanaktan:asigim:
İnşallah iyi haberlerinizi alırım her zaman
Ve bende iyi haberler veririm inşallah
Allah hepimizi bir avazda kurtarsın

kızlar naber evde boyacılar var holu boyuyorlar su basmıstı daha once yan daıreden gecmısı okuyorum tabıı yetısmıyo okurken sıze merhaba da dıyeyım barı dedım..
umarım herkes ıyıdır..
ben alıntılara devam edıyorum arada bakatım yıne son sayfaya..

jasmin burak kova burcu olcak desene .dahi burcu..bende çok isterdim bebişimin terazi yada kova olmasını ama olmadı:)2.ye inş.

oyle olacak sanirim ecrincim saglikli dogsun da artik kabulumuz dahiligiyle bizi oynatmasin da velet
kibele canim boya kokusuna dikkat et sakin o mekanda durma

bende teraziyim kendimi çok seviyorum:)))))))yetmezmi..onedenle bebişte terazi olsun istedim ama oglak olcak..

kızlar, ben 20 aralık pazar sabahı saat 9:20 de spinal doğum yaptım, işaret ve suyum gelmeye başladığı için doğum iki hafta erken oldu, 3, 400 gr, 49 cm doğdu Tuna, 15 dk da o doğdu, 15 dk da ben çıkmışım, ikimiz de iyiyiz, evdeyiz, hatta ben ufaktan ev işlerine başladım bile, hastanede iki gece kaldık, Tuna anne sütü de alıyor, çok şükür, darısı diğer bekleyenlerin başına...

kızlar, ben 20 aralık pazar sabahı saat 9:20 de spinal doğum yaptım, işaret ve suyum gelmeye başladığı için doğum iki hafta erken oldu, 3, 400 gr, 49 cm doğdu Tuna, 15 dk da o doğdu, 15 dk da ben çıkmışım, ikimiz de iyiyiz, evdeyiz, hatta ben ufaktan ev işlerine başladım bile, hastanede iki gece kaldık, Tuna anne sütü de alıyor, çok şükür, darısı diğer bekleyenlerin başına...

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün darısı bize ...

Back
X