• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biz geldik....
yarın sabah sezaryanla kızımı kucağıma alacam inşallah....
çoook heyecanlıyım....nasıl vakit geçireceğimi ne yapacağımı şaşırdım....

ay hadi bakalım hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallah sağlıkla
e beklemek zordur tabi ya sabahı sabah edersin artık bende olsam çok heyecanlanırdım valla
sıkmamaya çalış kendini herşey güzel olucak 2 kişi çıktığınız evinize 3 kişi dönüceksiniz çok güzel bi duygu olmalı

selam ocak anneleri
doğuran annelerin gözü aydın olsun
bizde şubat annesiyiz ama bakıyorumda hepiniz erken erken doğurmuşsunuz
bizide heyecan sardı valla
peki sancı falan mı geldi suyunuz mu geldi nasıl oldu doğumlar anlatırsanız sevinirim

selam ocak anneleri
doğuran annelerin gözü aydın olsun
bizde şubat annesiyiz ama bakıyorumda hepiniz erken erken doğurmuşsunuz
bizide heyecan sardı valla
peki sancı falan mı geldi suyunuz mu geldi nasıl oldu doğumlar anlatırsanız sevinirim

canım ocak annelerinin 18 tanesi aralıkta doğurdu valla bizimkiler aceleci çıktı sizde heran ocak annesi olabilirsiniz valla:))

ay hadi bakalım hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallah sağlıkla
e beklemek zordur tabi ya sabahı sabah edersin artık bende olsam çok heyecanlanırdım valla
sıkmamaya çalış kendini herşey güzel olucak 2 kişi çıktığınız evinize 3 kişi dönüceksiniz çok güzel bi duygu olmalı

çok karışık duygular içindeyim....bütün gün nasıl vakit geçireceğimi şaşırdım...çok mutluyum...

canım hayırlısıyla Allah kurtarsın canım. Heyecan çok normal. herşey yolunda gitsin inş.

amin cnm inşallah....darısı tüm bekleyenlere...
canım hadi hayırlısı mevlam ikinizide sag salim kurtarsın saglıcakla al bebişi kucagına bugece seni uykuda tutnaz şimdi
canım bol bol duva et rahatlarsın huzur verir sakinleşirsin

ediyorum cnm etmez olurmuyum...çok heyecanlıyım...

Ayçacım allah sağ salim doğurmayı nasip etsin. Ayyy ne kadar heyecanlı yarın 3 kişilik bir aile oluyorsunuz. Darısı biz bekleyenlerin başına...

oğluşumun kıyafetlerini yıkadım. Sanki doğurmuşum gibi her yer bebek gibi kokuyor. Onlara baktıkça içim açılıyor,bir de sağ salim kucağıma alsam....opuyorumnanaktan

oğluşumun kıyafetlerini yıkadım. Sanki doğurmuşum gibi her yer bebek gibi kokuyor. Onlara baktıkça içim açılıyor,bir de sağ salim kucağıma alsam....opuyorumnanaktan
alırız canım inşallah...hayırlısıyla...ben de yıkayıp ütüledim hazırladım bebek çantamı.ne zamandı senin doğumun?

arkadaşlar herkese slm
jüli sana ve diğer anniş olanlara gözünüz aydın diyorum.
bizim gün pazartesiydi ama cumaya çekildi sezeryanımız(gerçi dr.a kalsa yarın sabah yapacak :) ) eğer daha erken gelmezse bebişimiz hayırlısıyla cuma sabahı bende taze annişler arasına katılıcam bundan sonra giremeyebilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar herkese slm
jüli sana ve diğer anniş olanlara gözünüz aydın diyorum.
bizim gün pazartesiydi ama cumaya çekildi sezeryanımız(gerçi dr.a kalsa yarın sabah yapacak :) ) eğer daha erken gelmezse bebişimiz hayırlısıyla cuma sabahı bende taze annişler arasına katılıcam bundan sonra giremeyebilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun

aman bir heyecanlı daha canım hayırlısıyla al bebişi kucagına kokla bizim içinde saglıcakla gelsin bebegim mevlamın eli hep üstünde olsun:Saruboceq:

doğuran varmı
bugün hazırlık yapmaktan bilgisayar başına oturamadım
anca gelebildim
18 kişi olmuş herhalde doğuran
enso kimler doğurdu

kızlar merhaba
bende yarın sezeryan oluyorum
sabah 10 da hastaneye gidecez
çok heycanlıyım ve korkuyorum.

deniz Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah her şey yolunda gider
korkma korkmazsan iyi geçermiş
diğer doğum yapan arkadaşlarında gözü aydın
benimde bebeiş 30 haftalarda görünüyrdu şimdi drum 33 haftaya girmişin dedi galiba bzim bebişde erkenci olacak

Back
X