• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh mis gibi olmuş evin güle güle otur canım, ben temizlik yapamadan geldi kızım annesine o yardım edecek heralde

juli ilk günler bizde de pişk oldu ben bezi değiştirmedim primaya devam ediyorum pişiklerimizi ilk doktorumuz farketti pişik başlamış dedi bi krem verdi doktordan sonra pişikler arttı çok kötü oldu sonra 2 krem daha takviye yaptık geçti. ama pişik olayı tamamen benim hatamdı hastaneye uni ıslak pamuk mendillerin yerine mustela ıslak mendil götürdüm onlar da pişik yaptı. uni pamuk mendiller çok iyi başka bişey kullanmayın aklınızda olsun kızlar.
göbeğimiz 10. gün düştü 11. gün banyomuzu yaptık. sizede söylemişlerdir hastaneden günde iki kez alkolle bakım yapıyorduk.

kızlar bol bol bez alın walla bez yetiştiremiyorum, bugün 12. günümüz şimdiye kadar 2 paket 50'li prima 1 numara bitirdik şimdi de 68'li prşma 2 numaranın yarısındayız.

ben 3 saate bi uyandırıyorum önce altını değiştiriyorum böylece uykusu açılıyor sonra emzirip gazını çıkartıyorum bu arada tekrar altını kirletiyor onu değiştirken yeni bezi koyduğum gibi daha bağlamadan onu da hallediyor yani nerdeyse her seferinde 3 bez kulanıyorum benimki babasının bez fabr var sanıyor

ohhh valla ben yatıyorum yatmasam da yatak odamdayım. ya kızım kucağımda ya da bilgisayar kaydirigubbakcemile2

dikişlerle nasıl korse takılır ki? ben de göbeğim gitmeyecek diye korkuyorum bir de basenler var tabi. bundan sonra her göbeğimi ölçmeye karar verdim keşke doğumdan sonra da ölçseydim dedim sanki biraz indi gibi ama daha çok var

benim hediyemde daha gelmedi çok merak ediyorum ne alacak diye.
geçenlerde ne istersin diye sordu ben de bişey söylemedim
kendin karar ver benim için daha değerli dedim

valla canım mis gibi oldu ama daha bitmedi yarın mutfakla salonuda hallettikmi tamamen mis olacağız inş.
sonrada benim genel temizliğim var onuda yılbaşından sonra yaptırmayı düşünüyorum demir acelle etmez inş.
ev temizliği sonradan da yapılır da bu kuaför işi beni düşünüdürüyo
sanada melek kızın yardım eder artık sen daha şanslısın:):):):)

doğum yapacak arkadaşlar dualarımız sizinle Allah sağ salim kurtulmak ve bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş.

delf cim sen egenin banyo videosunumu çektin sanki biri öle bişi dedi face te bktım ama göremedim nerde şekercim

canım face te foto albümü yaptım ege diye.

hemşerim nasıl gidiyor

canım hemşerim iyi gidiyor çok şükür. yok bir yaramazlık

kızlar merhaba
bende yarın sezeryan oluyorum
sabah 10 da hastaneye gidecez
çok heycanlıyım ve korkuyorum.

canım sağlıkla kucağına al inş.

ıyi aksamlAr kizlarrrrrr bugün nstde iken dogumabiri geldi anam öle bağırdı ki cok korktumm ikinci bebegi imiş allAh hepmize kolaylık versin

biz geldik....
yarın sabah sezaryanla kızımı kucağıma alacam inşallah....
çoook heyecanlıyım....nasıl vakit geçireceğimi ne yapacağımı şaşırdım....

arkadaşlar herkese slm
jüli sana ve diğer anniş olanlara gözünüz aydın diyorum.
bizim gün pazartesiydi ama cumaya çekildi sezeryanımız(gerçi dr.a kalsa yarın sabah yapacak :) ) eğer daha erken gelmezse bebişimiz hayırlısıyla cuma sabahı bende taze annişler arasına katılıcam bundan sonra giremeyebilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar merhaba
bende yarın sezeryan oluyorum
sabah 10 da hastaneye gidecez
çok heycanlıyım ve korkuyorum.
allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin bebislerinizi kızlar hayırlı dogumlar hepinize durdular durdular yine haftasonuna dogru gelmeye karar verdi bu bebisler valla ocak ayına kac kisi kalacak merak ediyorum

Allah hepimizin yardımcısı olsun ınş.
offffff ben çok korkuyorum nolacak ya ben böyleysem yarın olacakları tahmin bile edemiyorum. uyuyamazlar herhalde

kızla çok sessizsiniz ya
ben kaçtım iyi geceler babamızda gelir birazdan spordan

Bence de ya... Bugün ne zaman girdiysem kimse adamakıllı konuşmadı benimle. Eskiden burada vaktin nasıl geçtiğini anlamıyordum,doğuranları ve izne ayrılanları arıyorum valla...

Yarın kimler gidyor doğurmaya ?Ayçayı denizeliklimi hatırlıyorum da diğerleri???:kedi:fisfisfis

Son düzenleme:
çok sitemkar gördüm seni

Yok canım ya sitem değil. Sadece sıkılıyorum buraya geliyorum burada da ses seda yok patladım sabahtan beri? Eskiden laf yetiştiremiyorduk. Hatta işten geliyordum geçmişi oku oku bitmiyordu. şimdi ben izne ayrıldım yazan kalmadı...

kızlar birazdan eve gideriz ve dahada nete giremem Allah bütün doğum yapacakların yarımcısı olsun
banada bol bol dua edin cuma günü bbişimiz geliyor ınşallah herkesi sevgiyle kucaklıyorum

Back
X