gunaydinnnn
ay ben eve misafir falan çagiramiyorum.bebek ile hazirlamam imkansiz zaten rutin ev işlerini bile yapmak istemiyorum bu ara.nolacak boyle bilemiyorum.
gece çok sık kaktigim için olabilir mi??kerem de tek başina hiç kalMİyo.suan bile notebookla ugrasiyor€İ::))
bir de bu aralar hep dusuyor oglum ya(
selam kızlar....
şeymacım aynen gece 100 kere kalkıyoruz enerji falan kalmıyor bende ama Uras sabahına tam gaz devam çalışmasama evde yığılıp kalırım gibime geliyor öğlen yorgunlukları annemin payı bizde :)
günaydın herkese bişi sorduk ama kimse cevap vermiyor artık :1no2: :2:
ben artık mamayı da bırakıyorum zaten üç ay içime sinmeye sinmeye verdim
sağlık ocağında güvendiğim bir hemsire vardı özellikle ona gittim oda süte gecebilirsin dedi özellikle keçi sütü... inek sütü verirsen sulandır dedi...
yanlız biizm hanım sade sütü içmedi tatsız geldi mamalardan sonra ... içine bebek bisküvisi ile içiyo ..içine baska ne koysam da ttalı olsa bilemedim.
zaten sabah 7 tane yiyo ee sütlerin içinede bisküvi koyarsam 10u gecer fazla gelmez mi bu sefer.
oda var aklımda ama muzu gündüz yiyor her gün 1 tam muz götürür kendilerijuliii
mesela muzlu sut??
hemşre keçi sütü dedi... birde esmercim hani demirle kalsiyum seyttirir derler ya ben verilmez diye pekmez koymuyordummerhaba herkese..
juli bisküvi ekleme fazla gelir gün içinde yediği. pekmez ekleyebilirsin. ben gece sütü hariç her sütüne pekmez ekliyorum. gerçi sade içiyor ayaz ama ben pekmez de alsın diye ekliyorum.
ya da çocuk sütleri satılıyor pınar'ın onlar vanilyalı gibi sanırım daha tatlı. onlardan da içirebilirsin.
Julicim ben sütü bir yatarken birde ilk kalktığı zaman veriyorum onun içinede 1-2 tane bebe bisküvisi atıyorum.siz günde kaç kere veriyorsunuz sütü? bende mama kullanmıyorum çoook uzun zamandır.
yazdiklarimi sildi kerata
nazzmiye ben de sayisini bilmiyorummm.çocuklada ilgilenemiyorum konusamiyorum sonra da uzuluyorummm iyi bir anne olamiyorum diye.gerçi açip tv yi onune biraksam raahat olur ama onuda yapmiyorum
oferta gece mama yediriyorum tahilli ama 2 saat sonra kalkiyor.ki 23 ten once uyumuyoruzzzz
ceyce; bende asıl sabah kalktığında ve gece yatarken veriyorum. gece yatarken 180 cc süt+5 bisküit.
ama 3 gündür açlık grevi yaptığından sadece süt ve peynir-ekmekle yaşıyor kendisi. dün 700 cc kadar içmiş tüm gün :bbo:
bir de normal yemeklerini yesede bazen uykuya yatarken 60 cc kadar veriyorum. daha kolay dalıyor süt içerken.
oda var aklımda ama muzu gündüz yiyor her gün 1 tam muz götürür kendileri
hemşre keçi sütü dedi... birde esmercim hani demirle kalsiyum seyttirir derler ya ben verilmez diye pekmez koymuyordum
sabah kalkınca içiyor kahvaltısına koyuyorum sonra.....gecede 2 kere en fazla
Ayaz paşa daha dişe alışamadığı için kendini süte vermiş anlaşılan sempatiksalakcinni bazen düşünüyorum azmı veriyorum süt diye toplam 300cc ya içiyor ya içmiyor.
julicim sen hala kahvaltısını karıştırarak mı veriyorsun melisaya ? muzu yarım yarım ver arada sütüne ekle canım aslında sade içseler ama nerdeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?