2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kurtlar vadisi bitti benimki kapıdan kötü kötü bakıyo kalk şunun başından diye anam adam ne sanıyo beni bütün gün başındayım zannediyo heralde.....kalkmıcam işte banane banane..eheheh...

bizde iki bilgisayar var benimki oyun oynuyor bana bişey diyince kendine bak sen diyorum halloluyor mesele :))))

oğlak erkeği mülayim düzenli disiplinli ve ailecidir.....aslında her burcun 3 tip insanı var..birde yükselenler etkiliyor tabi......işin içine eğitim çevre vs.girince şu söz gerçeğe dönüyor...dört dörtlük insan yoktur..herkesin eksisi ve artısı var....kime nasıl dokunduğuyla ilgili insanın iyisi kötüsü...çok sevdiğim sevgili bir amcam şöyle der:kişiye göre değişir bişeyin değeri..zarar görürsen kötüdür...yarar görürsen iyi...amcam ovidius..=)

bizde iki bilgisayar var benimki oyun oynuyor bana bişey diyince kendine bak sen diyorum halloluyor mesele :))))

ay yok benimkinin pc merakı hiç yok 2 tane olsa bile sevmiyor ki eşitlenelim bende ona uyuyorum......o yokken genelde giriyorum.....ara ara ....anam ev işi yemek ve çocuktan fırsat kalmıyor ..çocuğu uyutuyorum hopp kocacım geliyor....ahanda gün bitti.....24 saat zaten olmuş 12 saat....benim için 36 ya çıkarsalar ne sevinirim heee..alkisalkisalkis

kızlar ben kaçıyorum hepinizi öptüm.....ayıp olmasın kocacıma gidim yanına ...azucuk meyve filan hazırlıyım...aşeriyodur şimdi .....eheheeh doğurmayın ama doğuranada mani olmayın ..epicinize böyyyyyyyyy.

dimple cok tebrik ederim canim allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah minigini de kocaman koklayarak opuyorum bahti hep acik olsun insallah

gecmisi okurken uykum geldi belim de agridi yatayim ben de iyi geceler kizlar bugun cok dolastim disarlarda karnim da gerildi uzanayim da rahatlasin oglusum

oferta
Bu sene dogacak oglaklar bayagi sert acilarin icine doguyorlar.Grubun uyanik bebisleri erken dogum anneleri korkuttular ama sert acilardan kurtardilar kendilerini.Kader denen sey bu herhalde.Ocak oglaklari ise erkegi kadini bence biraz savasci olacak olmakta zorunda zaten haritalar bayagi zorlu.Allah sanslarini bahtlarini acik etsin en önemlisi kötü insanlarla karsilastirmasin onlari.

geçen gün aynı şeyleri seyrettim tv de.doğrumu acaba?
günaydııııınnnnnnnnnnnnnnn

günaydın sana da canım....

Günaydın:))

Gece burç muhabbeti yapılmış:))Tanıdığım oğlak erkekleri işkolik-başarılı-hırslı-planlı-düzenliler.O yüzden oğluşumun oğlak olmaısnaseviniyorum.Çok bebksi olmazlar bebkken onunla hep büyük bir adam varmış gibi konuşacaksın:))

Sert açılar üstüne doğsunlar napaılım:)Biz Türkiye'de zaten hep sert açılar üstündeyiz.Allah şansalırnı bahtlarını açık etsin:)

Bugün randevu alırsamm kontrole gideceğim.Benim kontroller artık haftaya indi.

hepmavi,ben de oğlakım ve çok da memnunum burcumdan..işinde başarılı ,hırslı, başarılı ...ve de titizim her konuda yani...bu özellikler hep var ve erken yaşta olgunlaştığımız da doğru..aslında pek dinleyemedim burç yorumcularını oglak burcu için zor bi yıl olacak dediler ama sebebini dinleyemedim.sen dinledin mi?
ben de ayın 4 ünde son kez gideceğim dr a.5inde veya 6 sında alacak beni doğuma hayırlısıyla.senin ne zamandı beklenen doğum tarihin?

Son düzenleme:

Ben bugün 36+2yim.ocak 12 sezeryan tarihim ama haftaya kesinleşecek.Ben de dinlemedim oğlaklarla ilgili durumu zaten çok takılmam burçlara.Boşver:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…