2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anam ya benimde canım meyve istiyor
süt iç güzelim

İyi akşamlar kizzlarrr nasılsiniz bugün benim dogum günün kizlarrrr yaslansın 27oldum;(

iyiki doğdun o zaman bebem ..Şeniz...öyle ablalarının yanındada bahsetme yaştan maştan...allahın izniyle ben 30umdan sonra geri sayıcam:roflol:hadi yavrucuğunla aynı burçsun heee=)kaydirigubbakcemile5

yaş konusunu bencede hiç açmayalım bende gelecek hafta bir yaş daha yaşlanacağım ama olsun bebemle aynı burçtta olucaz iki inatçı oğlak ....

oy anam kocem geldi avizelerimi almış adamdan...emme velakin sanırsam bunlar tavana olmıcak ya...tavana sıfır takılıyor...ama bizim avizenin tavana denk gelen kısmında göbek var ortalar diye düşündük ..kocem yarın bakıcam dedi kurtlar vadisini açtı hemen hiç bakamıcam vadiye madiye...seyretsin o ben sizle takılıcam hıh....

iyiki doğdun o zaman bebem ..Şeniz...öyle ablalarının yanındada bahsetme yaştan maştan...allahın izniyle ben 30umdan sonra geri sayıcam:roflol:hadi yavrucuğunla aynı burçsun heee=)kaydirigubbakcemile5

Saol canimmm kizimla aynı burç olucaz valla.bende 30oluncaartik öle yaparimmm geri sayma isini tuttum:)zemuszemus

anammm oferta ne kadar oğlak annesine oğlak çocuğu var.....kibelede oğlağa oğlak neşede sende daha kim bilir kimler.hımmmmmmmmmm...keçi oluyomusunuz gerçekten ya.....benim tanıdığım oğlaklar var gayet iyi huylular....sadece ürkütmeden yaklaşmak lazım bir fikir sunarken.......o zaman inatlaşabilir belki birde çok işine karışılmasındsan hoşlanmaz...bağımsız olsun ister.....bir o kadarda bağlıdır hayatındakilere...ay ne çok oğlak var çevremde yazarken onlar geldi sıraylan aklıma...

bocukcum valla bende azıttım şekeri bugün gittim kan verdim 156 çıktı birinci saat tokluk şekeri ikinci saati vermedim bile yarın benimde kontrolüm var doktor kan ver derse vermemek için bahaneler bulmam gerekecek çünkü görüldüğü üzre yükselmiş yine ilk zamanlar diyet kolay oluyordu ama bu aralar resmen gözüm dönüyor yemek diye eşimlede sırf bu yüzden ne kavgalar ediyorum adam ben yemeyeyim diye elinden geleni yapıyor ama ben cazgırlık yapıyorum sanki kötülüğüme uğraşıyor.neyseki ben sezeryan olucam 10 ocakta az kadı 16 gün var.dayanmam lazım

kurtlar vadisi bitti benimki kapıdan kötü kötü bakıyo kalk şunun başından diye anam adam ne sanıyo beni bütün gün başındayım zannediyo heralde.....kalkmıcam işte banane banane..eheheh...

casmin bende çok tipik bir oğlak kadınıyım.valla ne özelliği varsa taşıyorum burcun ama oğlak erkekleri nasıl oluyor hiç fikrim yok oğlum inşallah iyi huylu olur nitekim ben biraz asabiyimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…