sağol cnm,inş. Rabbim acil şifalar verir,yaşı her nekadar ileri olsa da ben kaybetmek istemiyorum,bazen ınsanın elı tele gıtmez ya sende olesın suanda anlıyorum.helekı babanenle guzel anıların varsa canının yanmasını bılırım.bnde cok duskunum?babaneme.arada sınır var her dıledıgımde gıdemıyorum ve onu coook ozledım.5 sneden coktur gormeyelı...ve 84 yasında fln.bısey olacak dıye cok korkuyorum.kımse bakmıyor dıger oglu gelını bır kasık su vermıyor.sadece babam bakıyor.o da erkek nekadar bakabılırkı...ısmını almısım onun...allah sıfasını versın canım,eger ecel geldıyse daha fazlada acı cekmesın ıns...sabır canım sana sabır...
merhaba kızlar...
uzun zamandır giremedim.
oftera geçmiş olsun canım, allah acil şifalar versin. su gibi geçecek inşallah.
bizde de zeynep hasta ya, benim de moralim bozuk2 gün önce hafif öksürüğü vardı, evdeki öksürük şurubuyla, bitki çaylarıya geçer diye düşündüm, hemen doktora götürmeyeyim bu sefer dedim ama demez olaydım. iki günde bronşite çevirmiş. bugün doktora gittik, antibiyotik ve balgam sökücü verdi.
kendimi suçlu hissediyorum şimdi. ihmal ettim diye.
2 gecedir uyku muyku hak getire, bi de uyku tatlı geliyor, o uyumadıkça sinirleniyorum. sabaha pişman oluyoorum..
gece hiç üstünü örtmüyor, yok böyle birşey ya, uyku tulumu da işe yaramadı. ne zman baksam sırtı buz gibiydi.
allahım sen yavrularımıza şifa ver.
şimdii burnu tıkanmış, nefes almakta zorlanıyor içim dağlanıyor sanki, o öksürdükçe benim ciğerlerim ağrıyor.
aradım esracım daha ameliyata alınmamış..
teşekkür ederim canım darısı tüm bebiş bekleyenlerin başınaoferta, geçmiş olsun çok, sanırım şu an ameliyattasınız ya da çıkmam üzeresiniz.. inşallah herşey yolunda gider, kuzey de sağlığına kavuşur bir an önce..
zambakkız, senin de gözün aydın canım.. hamileleliğini de yeni öğrendim, bebeğin iyi olmasına da çok sevindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?