günaydın kızlar
buğlemde gece uyanıyor yanımıza gelmek istyor
sonrada uyutana kadr bi babasının üstüne yatıyor
bi benim üstüme
bi ortaya ters şeklde ayakları ağzımızda
sonra zorla yanıma yatıryorum ağlıyor
tekrar uyumamız 1 saati buluyor çok sinir olmaya başladım bu duruma
nasıl alıştrabilrm bu gece kızdım
sonra sardım koluam kalkmak istedi bırakmadım
zorla kalkamadı pış pış derken uyudu zorla
bu çocuklar büyüdükçe sapıtıyolar vallaha
aynen yaa bizimkide öyle fıkır fıkır kurt dolu mıçııı
aynen cnm,ben de bi biz kaldık sanmıştım,demek sizde devam ediyor,Günaydın ceyce, mehlika
mehlika bizimde gaz sancımız halen devam ediyor o güzel uyku arasında bir geliyor oğluşum çok ağlıyor ne yapacağımı şaşırıyorum ılık su vermek iyi deniyor verdim bir keresinde geçen gece eşim gitti metsil aldı eczaneden annem diyorki ilacı bırakın koca çocuk oldu kendi çıkartsın :)))
maşaallah cnmbu arada yiğitde artık yürümeye başladı. yani 5- 6 adım falan atıyor kuzum. nasıl seviniyo ona bile kerata....
günaydın cnm,geçmiş olsun eceye,günaydın kızlar...temizlik yap evi topla çamaşır ser eceyi unut derken daha yeni fırsat buldum
günaydınnn herkese.....
kaynanamlara gidecem ece uyanınca.....
dün doktora götürdüm eceyi öksürüyor diye ...kulakları kızarmış boğazı kızarmış antibiyotik verdi doktorumuz ...bir de aferin şurup yazdı...
emziği bıraktırmamı söyledi emzik emen çocukta kulak enfeksiyonu çok olurmuş:26: emzik mikrop yuvası zaten dedi....
günaydın ,hoşgeldin cnm..herkeze günaydınnnnnnn
beril de öyle cnm,yeni yeni düzeliyor gibi,slm kızlar nasılsınız biz şimdi kontrolden geldik öykü bu ara ne yese kusuyo pütürlü gıdalar midesini bulandırıyodur robottan geçir dedi doktor bende öyle alışsın istemiyorum napıcam ben yaaa :18:
beril de öyle cnm,yeni yeni düzeliyor gibi,
mesela dün akşam biraz tavuk çintikledim verdim az da olsa yedi çok şükür..
inş. alışırlar,11 aylık oluyorlar alışmaları lazım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?