2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaslar
gecmişi okuma luksum yok artık malum kısıtlı surem:))
alintilara ve son 1-2 sayfaya istinaden yaziyorum
esmeralda oyle oluyor bu bıdıklar yaka ignelerimiz bizim bunlar.ama sende huzur bulması ne guzel masallah...
hoya,bana doktorum demir verdi.gerci ben unutuyorum ama senin de su 6 hafta alman gerekebilir.ayrica ben de hic bsiey yapmıyorum yapmakta istemiyorum.hep uykuluyum(gerci bugun annem yok ben halletmeliyim yemegi.bakalım nasıl olacak

ben de çok uyuyorum öğretmenim
isteksizlik var tabii bi de annelik hüznü çöktü üstüme çok duygusalım

aynen bende hep yorgunum lohusalık sendromu....

gecici bir durum 20 25 gün sürüyo...

bende baş agrısıda çok oluyo bu dönemde..

doktor banada demir hapı verdi.. 3 ay devam edecekmişim sezeryanda çok kan kaybediliyomuş.
ve süt yapıyomuş demir..

selam herkese..dr umuza gittik bugün, 3050 gr olmuş oğluş,haftaya çatı muayenesi ,nst yapılacak ve doğum tarihini kararlaştıracağız..39.haftaya doğum olur erken gelmezse dedi..kısaca herşey yolunda
maşallah oğluşuna herşeyin yolunda olmasına sevindim şaka maka sanırım biz ocak annesi olucaz aralık değil :lepi:
canım hiç öyle şeyler düşünme sen bilerek isteyerek yaptırmıyorsunki bu işleri yapabilecek olsan zaten yaparsın öyle değilmi...
hiç böyle düşünüpte sıkma canını....

YAVRUCAKLARIM hoşgeldin nasılsın bakalım senin nasıl gidiyor :)

kızlar 31 aralkda kontrolumuz var , perşembeye kadar dogurmam ıns. cunku normal dogumu engelleyecek bır durum söz konusu olabıır tedırgınım..bebegın cıkacaga yere yakın az bacaklarıma dogru siğil gıbı sivilce gıbı ne bıleyım ucuk gıbı böle parmagımın ucu buyuklugunde 4-5 tane kıtle belırdı, ınternetten bakınca normal dogum yapılmıyor bu gıbı durumlada dıyor canımı sıktı kafam karıstı((

sabahta uyuyorum saat ikiye kadar veya bire kadar gece çok geç yatıyorum galiba noel yılıymış bu yıl hz.isanınmı ne doğum gününü kutluyorlarmış hristiyanlar ben öyle biliyorum yani christmas day

yarın anneannem geliyor ve yılbaşında duygu adlı kuzenim ve kardeşi öykü gelirler inşallah onları çağırmayı istiyorum ama haber vermedim perşembe tatilmi ne olucakmış

ben yılbaşına günleri sayıyorum yılbaşı gelsin diye sabırla bekliyorum yılbaşı geceleri çok heyalanıyorum bide havai fişekler atıyorlar

sabahta uyuyorum saat ikiye kadar veya bire kadar gece çok geç yatıyorum galiba noel yılıymış bu yıl hz.isanınmı ne doğum gününü kutluyorlarmış hristiyanlar ben öyle biliyorum yani christmas day

yarın anneannem geliyor ve yılbaşında duygu adlı kuzenim ve kardeşi öykü gelirler inşallah onları çağırmayı istiyorum ama haber vermedim perşembe tatilmi ne olucakmış

ben yılbaşına günleri sayıyorum yılbaşı gelsin diye sabırla bekliyorum yılbaşı geceleri çok heyalanıyorum bide havai fişekler atıyorlar

:bbo:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kızlaaarrrr bebeğim sonunda döndüüüüü kaydirigubbakcemile2 dualarım kabul oldu,bebeğim de sözümü dinledi ve döndü. Artık bebeğimin gelişini bekleyeceğiz. Tabi haftaya yapılacak olan çatı muayenesinde ve sonrasında herşey normal giderse Allah izin verirse normal doğum yapacağımmmm:lepi:

hoyacım emin ol kaynanan eğer içinden gelerek yapmasaydı tüm bunları sana bi şekilde yansıtırdı. Ne kadar güzel,çok şanslısın ki öyle bir kaynanan varmış. Farklı şeyler düşünüp kendini üzme canımmm. Fırsatın varken bol bol bebeğinle ilgilen işteopuyorumnanaktan

ne mutlu canım, bu guzel dönusu hayırlı bır dogum tamamlasın ıns. ve hayırlısıyla al bebısısını kucagına...

bence elınden gelenı yapıyo canım daha alır kıloları merak etme sen..
benım kıza yetısemez de en azından arayı kapasa barıı
yanı kendı ıcın ahahaha..:roflol::roflol:
arayı kapatması kendıne yarar saglayacak yoksa ezılecek :))))))))))))))
:roflol::roflol::roflol:

cok sevındım ozgecım yaaa hadı hayırlısı saglıcakla gelsın bakalım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…