2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cadaloz hosgeldın

ohh ne mutlu sana
hem annen gelmiş hem hedıyesi
yakındada kısmetse bebiş gelcekkk
allah daha cok versinnn

bu arada cnm senın kızın mı olacak

yok canım nasip olursa ikinci oğlan geliyo en son 2 haftaönce gittiğimde 3500 demişit kilosuna pazartesi son kez gidicez kontrole günümüzü alıcaz ayın 4ünü bekleyelim ocak doğumlu olsun demişti doktorum inşallah bi aksilik çıkmazda bekleriz 2010 doğumlu olur

masallah cnm ya
kılosu ne kadar ıyıymış
aman nazar degmesınnn

ben 3 gun once gıttım
benım oglusum 3270 dı
10 gunum var
hayırlısı bakalım
sanırım 3500de falan dogar
ama dogumdan da cok korkuyorum
ocak 5 gıbı beklenen dogum tarıhımız
allah hepımızın yardımcısı olsun

doktor öyle diyo ama benim ilk oğlandada 4 kilo falan doğar demişti doktor 3400 doğmuştu sağlıklı olsunda kilosunu aramıyorum canım bizimde normalde ocak 10 beklenen doğum tarihi ama bebek gelişimini tamamladığı için tek gününü doldursun diye bekliyoruz bide 2010 doğumlu olsun diye ayın 4ünde pazartesi günü alırım demişti doktor sezeryana bakalım pazartesi yada salı kesin belli olur doğumdanda sakın korkma canım bende ilkinde öyleydim çok korkuyodum ama sancım hiç olmadığı için sezeryan oldum buda sezeryan olıcak hele şimdi normal doğumlar daha basit daraldığın yerde bi iğne uyuşturuyolar ıkın vırk çıktıkaydirigubbakcemile3 kafana takıp problem yapma yani rabbim hayırlısıyla doğmayı nasip etsin hepimize:Saruboceq:

burçları ne olucak bebeklerinizin yeni doğum yapan annelerin bebeklerinin burçları ne

kızlar geçmişi okumaya çalıştım ama daha 60 küsür sayfa var,okuyamıcam ne yazıkki,
en son dimplenin doğum yaptığını okudum,ondan sonra doğum yapan var mı?
melekler topiğine de bakamıyorum artık,evdeyken evin işi bitmiyor,
hergün bir iş çıkıyor,çalışırken her sayfayı okuyordum,artık takip edemiyorum,
bilg.masabaşı olduğundan sık oturamıyorum,
aşkitom benim ultrason tarihine göre 13 günüm var ama Allah bilir tabi,
inş. en hayırlı zamanda sağlıcakla gelirler..
kızımın ismini de beril koymayı düşünüyoruz...
neyse kızlar ben çıkayım annem burada yattı rahatsız etmeyeyim annemi:a015:

valla cnm 2 3 gundur hastayım
eşim de ıyılesemedı tam
pc yı yaptı gıbı
ama halabıraz sorun var
yenı program yuklıcekmıs kı daha hızlı olsun ugrastırmasın
bu aksam bıraz gezmeye mısafırlıge gıttıkk
degısıklık oldu
kısmetse yarında carsıya cıkacamm

soyle en kalıtelısınden kendıme yemek ısmarlıcam
gezıcem de gezıcem
eşim işte olacak
keşke onla gezebılsem
dogum zamanım geldı
halen gezmekte yemekte aklım
ne gezgıncı kadınım

allahım sen koru rabbım

Juliiii
Aman kizlar demeyin kucaga alisti ona alisti yoksimardi 3 yasa kadar bebek herseyi ihtiyactan yapiyor.Eger kucakta iyi geliyorsa sabaha kadar dolas canim ben oglanla öyle dolasiridim evde allaha sükür hic gaz icin damla filan kullanmadim aglamadida oglan.
Yapilacak ilk sey emzirmeden önce altini acicaksiniz biraz acik kalacak hafif sicak havlu ile de sarabilirsiniz göbüse biraz masaj yapin altini baglayin emzirin uyusun uyuyamiyorsa tarif ettigim gibi los az isikli odada dolasin biraz .Tüm dert 3 ay zaten sonrasinda bagirsaklar kuvvetleniyor aliskanlik filan olmaz korkmayin.Aliskanlik olsada ne güzel benim oglum hala tepemde bazen kiziyorum ama ondan büyük ask yok

meltem ablacım hosgeldın
nasılsın
faceye bak
kendı vıdeomuzu koydu eşim
bak bakalım benı begenıyormusunnnn :)))

Askitom
Gez gez burasi oralar gibi 7/24 acik diil dükkanlar (( Yarin sadece tren garinin oldugu yer aciktir bide benzin istasyonlari nereye gezeyim ((((

meltem abla
burası cok kalabalık bı yer
ama ınan carsısı fazla buyuk degıl
aksam 20,00sıralarında kışın tum dukkanlar kapanıyor
7/24 degıl yanı
o saatten sonra bır restorana gıdıp yemek yemek ne mumkun
sadece mc donaldsa gıdebılırsın
o da uzak bıze
zatende fast food zararlı

Askitom
Sen Gebze desin dimi? Ben orda 5 sene calistim yillar önce o zaman Mc yeni acilmisti baskada bisi yoktu etrafta fabrika yeniydi gece yarilari eve dönerdim istanbulda oturuyordum 1999 senesi filan yani eski bayagi olsun ya cevrede gidilecek yerler vardir

sagol meltem ablacım
daha 24 yasındayım
nıckımden de anlasıldıgı gıbı 85lıyım
guzel temennılerın ıcın sagol
allah herkesın huzur ve mutlulugunu daım etsın
bende senın fotolarına baktım
yaşın ya 32 yada 35
tam olgunluk yası
her yaşın guzelligi ayrı
dogru tahmın ettım mı yaşını abla

evet meltem abla
gebzedeyım

buranın sevılecek hıc bır yanı yok
ama ıste butun sanayı burada
o yuzden cok kalabalık bır ılce,il olsa yerıdır
ve hergecen gun daha da kalabalık hale gelıyor
burayı hıç sevmıyorum ama
başka yerdede yapamayız sanırım
eşim bura dogumlu
bende 11 yıl oldu geleli
ama iş sahası olsa
karadenızde yaşamak ısterdımm

Gez canım bunlar son gezmekerimiz olacak artık..Eşim 10 gün izinde bizde gezdik kapıya süs falan aldık..Yrında mevlüt şekeri seçmeye gidicez..Bu arada bu gün kontrolum vardı..Çok şükür herşey iyi..Kızımı gördük yine..Heyecenımız her geçen gün artıyor..Bu arad bu gün aldığım güzel bi haberide paylaşayım..Bizim gittiğimiz hastanede doğum fiyatları ve muayene fiyatlarıda aynı kalıyormuş..Çok sevindik iyi oldu..Sgk lı normal 200 benim yaptıracağım epuduralli normal doğum da 350 liraymış..ayrıca yatak yemek ve refekatçının da ücretide içinde..Valla ne yalan söyliyim iyi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…