Frangipani
Bence normal kilosu canim ya niye normal dogum yapamayasin benim oglan 4 kilo dogdu normalde 4 kilo bisi diilki 5,5 kilo desen neyse onu bile normal dogran var . ama kafa ölcüsünü anlamadim. 14 gün sonra normal dogum yapsan 4 kiloyu gecmez bence bebisin zaten dogumdan sonra kilo veriyor bebisler bence tam ideal üzülme.
metsili neyle veriyorsunjuli bize de metsil verdiler günde 3 kere 5'er damla
gaz için ılık suya kimyon koy karıştır iç çok iyi geliyormuş
bi de yediklerimize çok dikkat etmemiz gerekiyormuş herşey gaz yapıyor ya aç kalıyorum
ayaklarımızı da üşütmeyecekmişiz
mehlikasu
Ben bu karin asagi inmis inmemisi anlamiyorum canim ya.Bana bayagidir asagida gibi geliyor karnim ama bi kac gören daha inmemis dedi.Oglumdaki halimi düsünüyorum ayni böyleydim ya doguma giderken.Nasil oluyor inmis karin ?
Daha 13 günün var bi kac gün de günün gecse normaldir.Benim 15 günüm vardi doguma ucaga binmek icin doktor raporu gerekiyordu doktorumda 70 yaslarindaydi eskiden ultrasonmu vardi dedi göbegimi elleriyle yokladi daha 15 gün dogmaz dedi gercektende 15 gün sonra dogum yaptim.Keske gene o doktoruma gidebilsem.Bence eskiler eski doktorlar ver ebeler daha iyiymis.Umarim herkese dogumda iyi tecrübeli ebe denk gelir.
metsili neyle veriyorsun
su ilemi süt ilemi
inan acım
düzgün bişi yiyemiyorum
meyve yerken bile korkuyorum
netten buldum gaz yapan yiyecekleri hayatımdan cıkardım
direk damlatıyormusun :uhm:su süt derken?
ben damlalıkla ağzına damlatıyorum
bazen emzirmeden önce bazen sonra
ne zaman aklıma gelirse
gaz yapanlara ben de bi bakayım
süt yapnaları bulmaya çalışıyordum
annem öyle yapıyor ama böylede kucağa alıstıjuli
Kolayliklar diliyorum melisayi sol koluna yüzükoyun yatir sag kolunladi sirtini oksayip dur biraz dolastir evin icinde o sekilde
metsil ağır gelmez mi canlarım minnacık bebişlere?15 günlükken başlar gaz sancısı,ondan öncekiler açlık ağlaması die biliyorum.gaz için babuline ya da nurse harveys iyi geliyor.
damlatmasam nasıl olur bilmiyorum ki juli,
3 günlükken dr verdi o zamandan beri kullanıyorum
bizim ciddi bi sıkıntımız olmadı
arada mıkırdanıyor sadece o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?