2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meltem ben 28'inde yani pazartesi doğuma gidecek diye hatırlıyorum
ben fazla giremiyorum girdiğimde de geçmişi okuyamıyorum sen de 3-4 gündür görmemişsin demek girmedi. bir de ecrin yok galiba bugünlerde, ayris'e sürekli doğ artık diyordu ayris söz mü dinledi acaba

selam kızlar
gecmişe bakiim dedim ama yok bitiremedim :umursamaz:

tecrübeleri anneler
bana yardım edin
zira 24 saattir gaz yüzünden kıvarnıyoruz :gitme:
rezene içtim az önce uyudu şimdi ama hep mıkır mıkır
doktor metsil verdi ama 8 dmla mış
ben 4 verdim akşam ama işe yaramadı
8 damla versem cok mu

juli bize de metsil verdiler günde 3 kere 5'er damla
gaz için ılık suya kimyon koy karıştır iç çok iyi geliyormuş

bi de yediklerimize çok dikkat etmemiz gerekiyormuş herşey gaz yapıyor ya aç kalıyorum
ayaklarımızı da üşütmeyecekmişiz

Meltem abla, bizimkinin kafa çapı da biraz ilerde gidio, normal doğumda çıkması zor olabilir ve vakumlamak zorunda kalabilirlermiş.. Doktorumun normal doğuma daha yakın olduğunu biliyorum.. Kontrollerden sonra konuşuruz, tüm ihtimalleri söylerim yine de karar sizin olur normal isterseniz elimden geleni yaparım dedi.. Bakalım, bebeğime zarar gelsin de istemem, perşembe belli olacak herşey..

juli bize de metsil verdiler günde 3 kere 5'er damla
gaz için ılık suya kimyon koy karıştır iç çok iyi geliyormuş
metsili neyle veriyorsun
su ilemi süt ilemi

bi de yediklerimize çok dikkat etmemiz gerekiyormuş herşey gaz yapıyor ya aç kalıyorum
ayaklarımızı da üşütmeyecekmişiz

inan acım
düzgün bişi yiyemiyorum
meyve yerken bile korkuyorum
netten buldum gaz yapan yiyecekleri hayatımdan cıkardım

su süt derken?
ben damlalıkla ağzına damlatıyorum
bazen emzirmeden önce bazen sonra
ne zaman aklıma gelirse

gaz yapanlara ben de bi bakayım
süt yapnaları bulmaya çalışıyordum

meltem abla, benim karnım daha yeni aşağı inmeye başladı.. daha önce göğsümün hemen altından başlıyordu şişkinlik şimdi çok daha aşağıdaa.. son 2-3 gündür hissediyorum aşağı indiğini.. ultrasonda da baktık bebek de doğum kanalına girmeye başlamış; dudaklarından aşağısı görünüyordu sadece, kafasının üstü doğum kanalına girmiş..

juli
Kolayliklar diliyorum melisayi sol koluna yüzükoyun yatir sag kolunladi sirtini oksayip dur biraz dolastir evin icinde o sekilde

metsili neyle veriyorsun
su ilemi süt ilemi

inan acım
düzgün bişi yiyemiyorum
meyve yerken bile korkuyorum
netten buldum gaz yapan yiyecekleri hayatımdan cıkardım

metsil ağır gelmez mi canlarım minnacık bebişlere?15 günlükken başlar gaz sancısı,ondan öncekiler açlık ağlaması die biliyorum.gaz için babuline ya da nurse harveys iyi geliyor.

su süt derken?
ben damlalıkla ağzına damlatıyorum
bazen emzirmeden önce bazen sonra
ne zaman aklıma gelirse

gaz yapanlara ben de bi bakayım
süt yapnaları bulmaya çalışıyordum
direk damlatıyormusun :uhm:
iyi geliyor mu peki

juli
Kolayliklar diliyorum melisayi sol koluna yüzükoyun yatir sag kolunladi sirtini oksayip dur biraz dolastir evin icinde o sekilde
annem öyle yapıyor ama böylede kucağa alıstı
sırt üstü yatmaya gelmiyo

metsil ağır gelmez mi canlarım minnacık bebişlere?15 günlükken başlar gaz sancısı,ondan öncekiler açlık ağlaması die biliyorum.gaz için babuline ya da nurse harveys iyi geliyor.

doktor verdi canım
zaman konusunda bişi demedi

damlatmasam nasıl olur bilmiyorum ki juli,
3 günlükken dr verdi o zamandan beri kullanıyorum
bizim ciddi bi sıkıntımız olmadı
arada mıkırdanıyor sadece o kadar

bu arada biz direk damlatıyoruz ağzına
sen nasıl veriyordun ki
günde 3 kere 5 er damla verin dedi dr
hiç su-süt bişey demedi

Naber kizlar nasilsinniz. Biraz okudum gecmisiii yetismek ne mümkün.bugün çok gergin birgundu bebek odası geç geldi onla uğraştık ha geldi ha gelcek diye annem bir yerden acele ettiriyor hiç bisey hazır değil nerdeyse dogurcan diyo offf valla iyice bunaldimmm gerginlik hat safhada herseye alınır oldum valla su gunleride Allahim güzel bir sekilde atlatiris hepimiz İnsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…