2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada biz direk damlatıyoruz ağzına
sen nasıl veriyordun ki
günde 3 kere 5 er damla verin dedi dr
hiç su-süt bişey demedi

içinde öyle yazıyordu doktor bişi demedi kullanım konusunda sadece 4 defa 8 damla yazmıslar üstüne
belkide o yüzden ii gelmedi
ben su veya süt ile veiyordum

canım 15 günlük olduğunda humananın kimyonlu rezene çayı var,gaza iyi geliyor bebeğe içirebilirsin.Rezeneyle kurtarmıştık biz...öğüt vermek gibi olmasın...benim de hoşuma gitmezdi çünkü lohusalıkta...her ağladığında memeyi daya ki sütünü çoğaltsın,bi de senin kokun huzur verir ona...

iyi geceler sedoş a.s.

juliim farketmedim seni kusura bakma hoşgeldin yazıyorum sonra face sayfasını açıyorum sayfayı yenilemeyi unutuyorum bir süre :)
nasılsın annelik nasıl gaz probleminiz sırtını ovalamakla geçmiyormu ?

valla bize bağışıklık falan demedi
3 günlüktü gittiğimizde sarılık başlangıcı vardı
bu damla hem gaza iyi gelir hem de sindirimini düzenleyeceği için sarılığı kolay atlatır dedi
hergün ver dedi
pazartesi kontrolümüz var devam edeyim mi diye sorarım
günde 4 kere 8 damla çok gelir bence

hoşgeldiniz.....

maşallah oğluşuna...
niye öyle diyorsun annesi büyüsün sağlıklı olsunda sezeryan olsun boşver...
bende normal istiyorum ama sezeryan şart olursa yapabileceğimiz bişey yokki:1hug:

biz de öyle diyoruz tabiii :) çok büyümesin derken en azından haftalık aldığı kilonun normal olmasını istiyorumm.. zemuszemus

milpanın rezene cayını aldım ben içtim
iyi geldi galiba uyuyo şimdik

juliim farketmedim seni kusura bakma hoşgeldin yazıyorum sonra face sayfasını açıyorum sayfayı yenilemeyi unutuyorum bir süre :)
nasılsın annelik nasıl gaz probleminiz sırtını ovalamakla geçmiyormu ?
iyi gidiyo sedoşum
zilli bizi hergece ayağa dikiyor

juli melisa emdikten sonra gazını çıkarıyor mu?
bizim hatun gaz çıkarmıyor

bakalım gece baslarsa bende 5 damla verim o zaman

kimi zaman cıkarıyo
annem zaten cıkartmadan yatırmıyo bazen 1 saatte zor cıkartıyor cıkarmazsa hıckırık tutuyo
o ağlıyo ben ağlıyom:gitme:
kıyamıyom hiç ağlamsına içim parcalanıyo yawww

oyyy kıyamam size ağlamayın kızz :gitme:

bu dediğin çay bebek için mi anne için mi?

sdsmt nasılsın cnm

kusura bakma gecen facede anıden cıkmak zorunda kaldım
acil işim cıktı
valla sanada ayıp oldu

o zamandan berı aklımdasın

naber kızlar nasılsınız benim şafak yarın itibariyle 7kaydirigubbakcemile3 artık oturamaz oldum iyice ağırlaştım annemlerde geldi ondanmı tembelleştim bilmiyorum artık bugün annem bize doğum hediyesi lcd aldı gerçi daha doğurmadım ama eşimle birlikte çıktılardı almış gelmişler çok hoşuma gitti bu süpriz istiyoduk ama yaza diyodu eşim bebiş gelmeden hediyesi geldikaydirigubbakcemile3

cadaloz hosgeldın

ohh ne mutlu sana
hem annen gelmiş hem hedıyesi
yakındada kısmetse bebiş gelcekkk
allah daha cok versinnn

bu arada cnm senın kızın mı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…