meltem abla hem bebek kendini de doğuma hazırlıyor hem de hareket alanı kısıtlı ya
Nur hanım çok sabırsız memeyi yakalayamayınca damağıyla eziyor memeyi
canımı çok yakıyor
kayınvalidem de çok şaşırıyor böyle emişi de ilk defa gördüm diye
bugün akşam bi memeyi emdi bizimkiler sevdi bana geri verdiler aç emzir diye yine emdi bizimki yine sevdiler aç emzir dediler
sonra ne mi oldu yavrum şırıl şırıl kustu
her taraf süt oldu
galiba doyduğunu anlamıyo bizimki
ah
hoyam cennet öyla kolay olsaaaa
ama geçen aklıma aklıma geldi acaba çektiğim aclar günahlarıma kefaret olyomudur diye
l
hepinize tatlı rüyalar, tanıştığımıza çook memnun oldum.. kader arkadaşı oluyoruz dimi:içelim:
Hoyacim
Öyle herkes al bu ac emzir diyinc emzirme canim kusar tabii. 3 saatte bir 15 dakika bi meme sonra digeri 15 dakika gene 2,5 -3 saat beklicen kim ne derse desin bide en sn sag meme emdiyse sonra sol meme emecek dönüsümlü.
yok bence, emerken aralarda çok sarsmış sizinkiler çocuğu... midesi alt üst olmuş :) kıyamam ben o minnacık meleğe yahu...
iyiyiz cok sukur yalelcim oglusla beraber dolanıp duruyorruz kardesimin evi ve bizim ev arasında esyalar daha tam olarak gelemdi bir kısmı geldi o yzuden evde kalamıyorum daha annemle halam burda onlar da tum esyaları yıkayıp utuleyip yerlestiriyorlar bugun de oglusunkilerin bir kısmını yıkayıp utulediler telaseyle geciyor bizim gunelrimiz sen nasılsın canım begumcuk nasıl biraz daha bekelsin icerde aceleci kız olmasın annesi gibi o da
yalel cnm beklenen dogum tarıhı ne begumun,
normal mı olacaksın
yalelcim agırlastım tabi artık ozellikle son 10 gundur yururken falan zorlanıyorum hemen yoruluyorum ve belim agrıyor ki ben cok kilo almadım buna ragmen evin isleri de var ama kolayladım cogunu cok sukur yılbasında da esim gelecek insallah 4 gun falan burda son esksikleri de onunla tamamlarsak insallah bitecek bugun de ebebeke ugradım evden kardesime donerken gogus pompamı oglusun kuvetini kovasını silkon gogus ucumu falan aldım bi buhar makinesi kaldı ona da karar veremedim sharpın biraz daha profosyonel bi hava temizleyici artı nemlendiricisi var onu mu alsam diye karar veremedigimden bekliyorum esime de gosterecegim oyle alacagım insallah
dogru soyluyorsun artık dinlenkmek laızm herkles diyo bana artık doguracaksın otur diye 35. haftadayım ben canım 1-2 gun var seninle aramızda kilosuna takılma cok begumun yeterki saglıklı olsun sen onu dogunca tombik kız yaparsın insallah canım benimki de cok kilolu degil haftasıyla tam uyumlu dedi doktorumuz sorunca demekki 3-3.5 kilo arası dogacak zamanında dogarsa tabi 39. haftada sezaryan olacagım ins. oglus acele etmezse dogum fotografcımızı bile ayarladım o tarihe
yalel senle aynıyız canım 1şubat gözüküyor sata göre ama senin açılman falan varmı nedir durumun bende 1cm açılma vardı en son gerçi bidaha muayene olmadım bidaha alttan ama nst çekimlerinde sancı baya var zaten başının yarısıda girmiş çatıya ondan ilaç içiyorum rahim aynı açıklıkta kalsın diye ama fena sertleşmelrim var taş gibi oluyorum çok sık ve aşağı vurduğunda idrarımı tutamıcak gibi oluyorum sıkıyorum kaçırmim diye kendimi ve bacak aram çok ağrıyo sende neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?