2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yalelcim
Sali günü 37 .haftama giriyorum bende öyle bi sIkIntI yok yani sezeryani tercih edecek kadar bi durum yok ortada sükür su ana kadar.

aman aman maşallah, inşallah böyle devam edersin sen de.

bizim uykumuz geldi biz kaçtık güzeller..hepinize ii geceler...

iyi geceler ecrin, aman doğurma bu gece... az sık dişini, 2010da doğur bacım valla. :)

merhaba kızlar

lohusalık fene değil

ama acıların kadını olarak beni bırakmıyo tatsızlıklar

meme başı çatlığı oldu

eyvah ne yapıcam derken

çok fena hemoroid oldum

ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum

iki gün önce dr umu gözyaşlarıyla aradım

oda korktu bebeğe bişimi oldu diye

sabah akşam sıcak suya oturuyorum kremler falan

daha iki saat önce acılarım biraz azaldı

küçük adamıma gelince geceleri hiç uyumuyo

çok çabuk yoruluyo iki damla meme emiyo uyuyo 10 dk sonra bidaha

yarın sağlık ocağına gidicez

topuktan kan alınacak

salı günüde benim dikişlerim alınacak

biran önce banyo yapmak istyorum

hepinizi öpüyorum

meltem abla bebek o haftada az hareket ediyor
4 saatte 10 kere hareketetmesi normal demişti doktor

iyi geceler kızlar nasılsınız tum bebilser ıyidir umarım 2 gundur doguran var mı gecmıı okuyamadım

ah dimplem ah sen var ya tam cennetlik bi anasın
inşallah tüm sıkıntıların geçer bir an önce,
bizim kız da öyle hemen yoruluyo emerken
inşallah hemoroidden de kurtulursun bir an önce..

dimple2 sende kavuşmuşsun sanırım bebişine allah analı babalı büyütsün canım. ne güzel kocaman bi aile oldunuz abileri nasıl memnunmu kardeşlerinden.allahım üç evladınada uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.

dimple2
Cok gecmis olsun canim acil sifalar sana foto yollasan bize.

Hoyacim
Herhalde ilk basta alamadigi kilolari almaya calisiyor diye düsünüyorum kilo alinca hareketi yavasliyor dimi ama hareket ettimide okkali ediyor.Oglum bu günlerde cok daha az hareket ederdi ama ben hep sokaktaydim konsolosluk filan kostururken cocuk hareket ediyormu diye hic dinlemezdim kendimi.
Bu arada Nur hanim nasillar emmeler nasil gidiyo.

merhabalar dimple.. hoşgeldin. iyi olmanıza sevindim, inşallah en kısa zamanda hemoroid de geçer.. bebeğinin keyfine varabilirsin artık canım...

Ben yarin sabah doktordayim bakalim ne durumdaymisim.Bu gün cok az oynadi oglum 37. haftada böylemi oluyor bilmiyorumki bu digerinden daha hareketliydi böyle durgun olunca tuhaf oluyorum oda 3 gündür evde bunaldi herhalde

meltem biraz tatlı ye bakalım canlancak mı? eğer canlanmazsa hemen dr una haber ver. benim de birkaçgün çok durgundu.. tatlı yedim kendine geldi rahatladım. şimdi hophop maaşallah

öyle yaptım şimdi sdsmt, teşekkür ettimvereliniortak

eğer çoklu alıntı yapmak istersende (birkaç mesajdan) ozamanda alıntı yapın yanında MQ butonu var ona alıntı yapmak istediğin mesajlarda ona tıkla sonuna geldiğinde cevap yaza tıkla ozamanda çoklu alıntı yapmış oluyorsun..a.s.

meltem abla hem bebek kendini de doğuma hazırlıyor hem de hareket alanı kısıtlı ya
Nur hanım çok sabırsız memeyi yakalayamayınca damağıyla eziyor memeyi
canımı çok yakıyor
kayınvalidem de çok şaşırıyor böyle emişi de ilk defa gördüm diye
bugün akşam bi memeyi emdi bizimkiler sevdi bana geri verdiler aç emzir diye yine emdi bizimki yine sevdiler aç emzir dediler
sonra ne mi oldu yavrum şırıl şırıl kustu
her taraf süt oldu
galiba doyduğunu anlamıyo bizimki

biz yatıyoruz tatlı annişler hepinize iyi geceler

Kızlar ben dün geceden uykusuzdum. Gene uykuya dair bir belirti yok. Siz ne alemdesiniz...:S
Gündüz yorulmadım ondan mı acaba:S

kibelesr
Canim ayagimda sislik yok agri oluyor gece yattiktan 2-3 saat sonra ayak agrisina uyaniyorum.Doktor normal dedi bende bebegin basi tam önümdeymis yatarken kendimi kaybediyorum herhalde aym ters duruyor

ah
hoyam cennet öyla kolay olsaaaa
ama geçen aklıma aklıma geldi acaba çektiğim aclar günahlarıma kefaret olyomudur diye

blue

sağol canım
büyük abimiz çok mutlu oldu
sevincinden ne yapacağını şaşırdı
hatta anne bitanede kız bebeğimiz olsun dedi (delü çocuk)
ama küçüğüm beni mahvetti
kanepenin arkasına girdi dudağını büktü
bebek annemin kucağında eve girdiği için annemle küstü
o an sanki ev yıkıldı ben altında kaldım gibi hissettim
ama şimdi daha alıştı
geliyo bebeğe gülüyo falan

meltem
çk teşekkür ederim
biraz toprlıyım yollarım foto

yalel

inşallah canım
çok sağol

çok saol, öğrendim sanırım sayende ben bunu:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…