2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya normalde korkakta değilimde hatta hep normal istiyordum ama zaman yaklaştıkca tırsmaya başladım

sedacım aynen her ıkı sekılden de tedırgınım..
hem normalden hem sezeryandan..
normal ıstıyorum bebk buyuk
sezeryanı ıstıyorum bana zarar gıbı gelıyo..
kısmet artık dra gore..

hayırlısı olsun canım artık doktorun ne derse o olacak

ay canım keske ben de cok ıstıyorum sen ne guzel rahatsın bak maşallah dıyelım..

millet 4.5 kiloyu normal doğuruyor kafası büyük olsa bile rabbim o kafayı bilim adamlarının bile açıklayamayacağı şekilde çıkarıyor hiç korkma canım
çok rahatım artık kesi sızılarım da geçti
rahmim de her emzirmede toparlanıyor..

seda kendi kendine sallanmıyor ben salalyınca tabi sallalnıyor kız ana kucagım:)ayvalıgı benmi yanlış anladım acep:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimkide ben sallayınca sallanıyor zatende bende sanki ayvalığınki hiç sallanmıyor diye anladım

Sedacim
Sepet almisin güle güle yatsin bebis.Hadi gününü beklede beni buralarda yalniz birakma.Herkes gelip emzirmeye gidicem dicek ben hala gün sayiyor olacagim

hoşbulduk yalel, kızımız olcak inşllah, sizin? ben 35 hafta 2 günlüğüm, begüm ve ayris de çok güzel isimlermiş.eşime de beğendiremiyorumki ben bulduğum isimleri, kaldık böle

topik bu akşam bayagı kalabalık gibi.faceye girilmiyor bendemi sorun var kızlar..

ben face'deyim.

he bıde kızlar yarın babasının dogumgunu ama
benım de 10 ocak bence benım kızım benı beklesınn:dance:

yarın muhtemelen 40 hafta çıkacaksa, 10 ocağı zor bekler bacım o senin zilli :)

çok saol ecrin 1001, "Duru" düşünüyoruz ama kararsızız nasıl dersiniz, güzel bi isimmi
güzelmiş bence

ya normalde korkakta değilimde hatta hep normal istiyordum ama zaman yaklaştıkca tırsmaya başladım

hayırlısı olsun canım artık doktorun ne derse o olacak

evet yaa tırsıyor insan doğum yaklaştıkça hele evde yalnızsan daha bi kötü oluyor
ben doğumdan bi hafta önce geceleri hiç uyuyamadım gece suyum gelecek diye
sdsmt canım bol yürüyüş yap bu dönemde doğumu kolaylaştırıyor gerçekten

ericam duru çok fazla degilmi.okula başladıgında sınıfta en az 3 5 tane duru olacaktır.ama siz istiyorsanız tabiki sorun yok..
blu var semiha ndk ayça deniziklim dogum yaptı..
sen dogurmadınmı hala?

Sedacim
Sepet almisin güle güle yatsin bebis.Hadi gününü beklede beni buralarda yalniz birakma.Herkes gelip emzirmeye gidicem dicek ben hala gün sayiyor olacagim
bekliyorum meltem abla mümkün olduğunca seni bekliycem :) aynı gün doğuralım kaydirigubbakcemile3
mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum Allah kalanlarımızı bir nefeste kurtarsın...

Sedacim

ben de bekliyorum meltemcim, bizim normal tarihimiz 1 şubat :)

iyi geceler kızlar varmı yeni gelişmeler doğuranlar.

sen nerelerdesin bluness, merak ettik seni.. iyi misiniz?

hoşbulduk yalel, kızımız olcak inşllah, sizin? ben 35 hafta 2 günlüğüm, begüm ve ayris de çok güzel isimlermiş.eşime de beğendiremiyorumki ben bulduğum isimleri, kaldık böle

ben de 34+6 oldum, bekliyoruz bakalım. birkaç gün var aramızda, bakalım kim önce doğuracak :)
Duru güzel isim aslında, arkadaşımın kızının ismi Duru. Hatta etrafımda 4 tane Duru var, hepsi de dupduru ve hepsi de 3 yaş altı...

ya ben acemiyim arkadaşlar.. alıntı falan yapıp yazamıyorum şimdilik, böle de okuyup görebiliyosunuzdur umarım beni..

blueness
Simdi yazdim yok ortada dogurdun mu diye dogurmamisin :))))

Yalel
Benim esimde 1 subat dogumlu beklesek diyorum ama 12 gün bekleyen duymadim genede 42. hafta sonuna kadar normal yani olabilir ne bilim.Sanki bu gidisler öyle gibi.

Yalel
Benim esimde 1 subat dogumlu beklesek diyorum ama 12 gün bekleyen duymadim genede 42. hafta sonuna kadar normal yani olabilir ne bilim.Sanki bu gidisler öyle gibi.

aman amanhiç acelem yok.
bizim zilli henüz 2200 gr kadar.. daha içerde kalması lazım. çok erken henüz.
sen de çok rahatsız değilsen, sorun yok.

kuzenim mesela 37. haftasını tamamlamak üzere, çok sıkıntılıymış.. nefes alamıyormuş, yürüyemiyormuş, topallamaya başlamış falan... biran evvel doğurmak istediğini söyleyecek yarın doktoruna.. sanırım sezeryan olacak.

Ben yarin sabah doktordayim bakalim ne durumdaymisim.Bu gün cok az oynadi oglum 37. haftada böylemi oluyor bilmiyorumki bu digerinden daha hareketliydi böyle durgun olunca tuhaf oluyorum oda 3 gündür evde bunaldi herhalde

iyiyiz iyiyiz kızlar merak etmeyin. ama yatıyorum genelde herhangi bi sorun olmasın diye. ndk ve deniziklim hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz kızlar allah analı babalı büyütsün inşallah. darısı sıradaki bizlerin başına inşallah

ya ben acemiyim arkadaşlar.. alıntı falan yapıp yazamıyorum şimdilik, böle de okuyup görebiliyosunuzdur umarım beni..

ericam alıntı yapmak istediğin mesajın altında alıntı yap butonu var ona baarsan alıntı yaparak cevaplarsın.

Yalelcim
Sali günü 37 .haftama giriyorum bende öyle bi sIkIntI yok yani sezeryani tercih edecek kadar bi durum yok ortada sükür su ana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…