ya normalde korkakta değilimde hatta hep normal istiyordum ama zaman yaklaştıkca tırsmaya başladımsdsmt cicim hiç korkma bi problem yoksa normali düşün ben çok rahatım şimdi sezeryanla kaç kat kesecekler bak
mecbur kalmadıkça sezeryan olma derim
ben ki tırsak biriyim
ben bile normal doğurduysam herkes doğurur
sedacım aynen her ıkı sekılden de tedırgınım..
hem normalden hem sezeryandan..
normal ıstıyorum bebk buyuk
sezeryanı ıstıyorum bana zarar gıbı gelıyo..
kısmet artık dra gore..
ay canım keske ben de cok ıstıyorum sen ne guzel rahatsın bak maşallah dıyelım..
seda kendi kendine sallanmıyor ben salalyınca tabi sallalnıyor kız ana kucagım:)ayvalıgı benmi yanlış anladım acep:)
topik bu akşam bayagı kalabalık gibi.faceye girilmiyor bendemi sorun var kızlar..
:))
dımı benım zıllı kızım babasına surprız yapar belkı..
canım yarın catı muayenem var daha bellı degıl
sezeryan olsa bıle beklemek gelıyor ıcımden ben oyle garıbım ıste..
bakalım yarın dr ne dıyecek.
yılbası tatılıne gırıyoruz sorun yaratabılır bu durum zaten 2 hafta onde gıdıyo yarın muhtemelen 40 hafta cıkacak bebıs..
he bıde kızlar yarın babasının dogumgunu ama
benım de 10 ocak bence benım kızım benı beklesınn:dance:
güzelmiş benceçok saol ecrin 1001, "Duru" düşünüyoruz ama kararsızız nasıl dersiniz, güzel bi isimmi
ya normalde korkakta değilimde hatta hep normal istiyordum ama zaman yaklaştıkca tırsmaya başladım
hayırlısı olsun canım artık doktorun ne derse o olacak
bekliyorum meltem abla mümkün olduğunca seni bekliycem :) aynı gün doğuralım kaydirigubbakcemile3Sedacim
Sepet almisin güle güle yatsin bebis.Hadi gününü beklede beni buralarda yalniz birakma.Herkes gelip emzirmeye gidicem dicek ben hala gün sayiyor olacagim
mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum Allah kalanlarımızı bir nefeste kurtarsın...güzelmiş bence
evet yaa tırsıyor insan doğum yaklaştıkça hele evde yalnızsan daha bi kötü oluyor
ben doğumdan bi hafta önce geceleri hiç uyuyamadım gece suyum gelecek diye
sdsmt canım bol yürüyüş yap bu dönemde doğumu kolaylaştırıyor gerçekten
Sedacim
Sepet almisin güle güle yatsin bebis.Hadi gününü beklede beni buralarda yalniz birakma.Herkes gelip emzirmeye gidicem dicek ben hala gün sayiyor olacagim
iyi geceler kızlar varmı yeni gelişmeler doğuranlar.
hoşbulduk yalel, kızımız olcak inşllah, sizin? ben 35 hafta 2 günlüğüm, begüm ve ayris de çok güzel isimlermiş.eşime de beğendiremiyorumki ben bulduğum isimleri, kaldık böle
Yalel
Benim esimde 1 subat dogumlu beklesek diyorum ama 12 gün bekleyen duymadim genede 42. hafta sonuna kadar normal yani olabilir ne bilim.Sanki bu gidisler öyle gibi.
ya ben acemiyim arkadaşlar.. alıntı falan yapıp yazamıyorum şimdilik, böle de okuyup görebiliyosunuzdur umarım beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?