2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar kötü canım yaa... Peki özel mi hastane? Ayrıca nasıl olur da kadın doğumda nöbetçi dr olmaz?

aynen benim doktorum da sen ne istiyorsan onu yaparız diyor sezeryan istersen sezeryan yaparzı diyor ocak 7de alırız diyor ben bugün 37+4 deyim

Maasallah

Günaydın kızlar.

Kasıklarım çok ağrıyor.sizde de öyle mi?Durup duruken değil ama ayağa kalkarken üstüne bastırmadan kalkamıyorum ve dönerken de öyle.Benim ilki de sezeryandı onun dikişlerinin dahi ağrıdığını hissediyorum hem d earadan 7 yıl geçmiş olmasına rağmen.Bebek büyüdükçe dikişlere baskı yapıyor sanırım.7yıl sonra olsa da ameliyat kendini belli ediyor.Keyfi sezeryan olmayın sakın..

Ne kadar kötü canım yaa... Peki özel mi hastane? Ayrıca nasıl olur da kadın doğumda nöbetçi dr olmaz?

bende anlamadım diyarbakırdaydım orda bile hastaneme ne zaman gitsem doktorum gelirdi
mumla arıyorum orayı..
özel bir hastane mersinde
ama burdaki tüm hastaneler böyleymiş
hep para tuzagı

bide ortalıkta gezen şu gripten korkuyorum
paranoyak oldum okadar korkuttularki
biranönce bebegimi kucagıma almak istiyorum

bende anlamadım diyarbakırdaydım orda bile hastaneme ne zaman gitsem doktorum gelirdi
mumla arıyorum orayı..
özel bir hastane mersinde
ama burdaki tüm hastaneler böyleymiş
hep para tuzagı

allah yardımcın olsun canım. Artık dru ayarlayacaksın ,ne yazık ya sağlıkta bile parayı düşünüyor bizim drlarımız...

ben depresyona girdim cıkamıyorum
panik bozukluk var bende bide
iyice paranoyak oldum
gecen azbi hapsurdum grip oldum ölücem diye gece uyku girmedi gözüme
okadar vahim yani

Son düzenleme:
ben gecen haftalardan birinde deprsif oldum ama havalar isininca ciktim gezdim biraz cok iyi geldi simdi cok iyiyim.

bide ortalıkta gezen şu gripten korkuyorum
paranoyak oldum okadar korkuttularki
biranönce bebegimi kucagıma almak istiyorum

aynen canım benim psikoloji altüst olmuştu . korktum zaten bi hasta oldum bidaha doğru dürüst iyileşemedim. mardindeyim bide. izne ayrıldım evden çıkmıyorum yine hasta oldum. boğazım ağrıdı grip oldum dışarı çıkmadığım halde dün öksürük vardı bugün geçmiş herşey psikolojik inan ki bende biran önce doğurmak istiyorum

bugünlerde eşimden beklentilerim çok arttı iç dünyamda... halbuki adamcağız elinden geleni yapıyor...ama ben yine de yok benim yerime şunu da düşünsün bunu da düşünsün ne var sanki...diye kendimi yiyip bitiriyorum...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı...Gerçekten çok sıkıcı bir psikolji bu yaa....:bbo:

bende eşimle mümkünse görüşmeyelim istiyorum çünkü ona sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…