2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam psikolojikler:)
doktordan geldim şimdi, nst, bebek, ben herşey yolunda...bence hepimizin son zamanlarda böyle hissetmesi normal...bir haftadır ben de psychoya bağladım, hem depresyon hem tahammülsüzlük, öfke takıntı bissürü şey...her gün takacak bir şey buluyorum, bir haftadır benim kariyerim ne olacağa taktım mesela..bence bunlar hormonal+duygusal+bilinmeyenin etkisi+havalar etkileşimi ile ortaya çıkan şeyler ve gayet normal, e yaşam olayları da biraz sıkıştırıyorsa katmerleşiyor tabi...geçici olduğunu bilmek güzel.

Tüm kışı paronayak geçiridk zaten.Ben aşımı oldum ,lohusayken de rahat edeyim,bebeğimi de koruyabileyim diye.Zaten bebğin yakınındakiler de aşılandı doktor tavsiyesiyle.Bebeklerin bağışıklık sistemi olmuyor doğduklarında.Ziyarete gelen giden olur,biz dışarıdan alır gelirz Allah korusun o kadar emek verdik.Zaten doğuma kadar aşının koruyuculuğu anca başlayacak.Yalnız anne karnında bebeği filan korumaz aşı dedi.Ben sonradan adjuvanlı aşı vurulana kadar gebeyken özel aşıdan vurulayım daha iyi diye düşündüm.Gebeler için olanın kol ağrısı ve hafif burun akıntısı dışında bir yanetkisi yokmuş zaten.

27 hamile ve 3 lohusa da ölünce salgın başında ,riske girmeye ne gerek var dedim.Şimdi kafam rahat.Lohusalardan 2 tanesi de zaten virüsü hastaneden kapmışlar.Psikolojim hamileliğimin ilk başına göre daha iyi.

Bu ay hiç kilo almamışım.Bebek biraz almış.Çok iri olmayacak ama benim çocuklarım doğduktan sonra tombik tombik oluyorlar.:))

bende eşimle konuşmuyorum dünden belli
daha fazla ilgi bekliyorum göremeyincede hırsımı ondan cıkarıyorum

şimdi hastaneye gitcem ...nst ye gircez bakalım.....:ecrin_bebek:...Bir duş alayım da bari biraz sinirlerim yatışsın....:bbo::bbo:

kızlar selam. 2 gündür giremedim malum Ege:)) ne çok yazışmışsınız. kaçırdığım birşey var mı? herkes iyi mi?

selam arkadaşlar....

kaydirigubbakcemile3 tam beni anlatmışsın şekerim

biz şimdi gidiyoruz sonra görüşürüz

çok işimiz var çoookkkkk:a015:

bizim koliler geldi ,annEANNEMİS NELER YAPMIŞ.çantaları da hazırladık bikaç eksik dışında.keşke herşey yolunda olsaydı da daha çok seinebilseydik cicilerimize::Saruboceq:

Merhaba fistiklar
Doktordan geldik daha dogurmazmisim :)) Mantarim cok cok azmis ama genede ilac verdi bebis dogdugunda agzinda biraz problem olacak ama onunda ilaci var sorun etme dedi doktor.1 kilo vermisim oglumdada son ay kilo vermistim.Ultrasona almadi kesin olmuyomus sonuclar bide ihtiyac yokmus iyi napim doktor olan o kafa yormayacagim.Alttan bakti bebek durmasi gereken yerde duruyor cok iyi 11 ocakta gel haftaya gelmene gerek yok dedi nst de iyi cikti.Bende bu moralle evi bi temizleyeyim bu gün .Daha zamanimiz var nasil olsa alisverisi bidahaki haftaya biraktim.

Rylai ne yapti acaba oda almistir bu saatlerde bebisini kucagina.

krizalit hepmavi moraller iyi bakiyorum aman doguma kadar bozulmasin böyle gitsin.

Kizlar psikoloji bozulmasi normal bi kere 9 aydir monotonluk yasiyoruz her istedigimizi yapamiyoruz hareketler kisitli normal yani daralip bunalmak.Kendinizi yormadan oyalayacak bisiler bulun kafaya takmaya basladiginizda .

hepmavi asini olmusun icin rahat olur artik.Zaten haberlerede bakiyorum artik asi muhabbeti kalmadi ne kötüler ya medya olarak insanlari kararsiz yaptilar.
Benim oglanda tombis dogdu ama sürekli boya gidiyor bakinca cöp adam gibi ama yasitlarindan ciddi uzun ailede birine cekiyor iste ne yapacaksin. Burdaki cocuk doktorlarida kiloyu degil boyu baz aliyorlar.

Kizlar ben kactim temizlik yapayim biraz arada mola da gelir bakarim sizlere.

slm kızlar
nasılsınız

meltem abla nasılsın cnm
haberlerın ıyı olmasına sevındım

Selam kizlarrrr azcik oluşumda gecmisi herkes aynı konudan sikayetci kocislerin gicikligi bizde 2 iyiysek 3.gün kesin kavga ediyos mesela dün 3.gündü simidi yine konuşmuyor haftaya Perşembe doguma gircem biz kustuk konusmuyoz off valla moral sifir

kızlar kocalarla arayı ıyı tutun
onlara cok ıhtıyacımız olcak
vallaha ben ole yapıyorum
sagolsun cokta anlayışlı
her ıstedıgımı yapıyor
suamn sobayı yakıyor meselaaa
ammn dıyım bu aralar onlara cok ıhtıyacımız olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…