2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben ikizlere gıcık oldum konuşma şekillerine rober hatemoya benziyolar dimi:)anam evde yemek yok adam boşıcak beni oyyyyyyy..

ben de sinir oldum o ikizlere... böyle kadınsı erkeklerden nefret ederim. erkek dediğin erkek gibi olacak. budur :)

senin yemeğine bakmaz eşin.. son günlerin artık... yorgunum, iyi değilim dersin. dışardan verin sipariş..
sen söyleyiver hatta bi pizza falan.. üzme kendini.

bişey değil arkadşaım, ne olacakki.. yakın olsak, yardıma da gelirim.... gerçi şimdi ben kendim uzanıp yatıyorum koca gün. annem burda.. annem de yardımcı olur sizlere de...
hakkatten, yakınlarda olan varsa söylesin.. yemek falan yapar, eşyalarınızı hazırlamanıza yardımcı olur..

öyle diyonuz ama bence sene kaybetmiuorki okula erken gitcek işte ne guzel ocak ayında olsa eylülü beklicek 9 ay.ama aralıkda dogsa yaşına girmeden 2 ay önce okullu olcak bence avantaj:)

esra hosgeldın

ecrın evet bu haftakıler bayagı elıt
benımde dıkkatımı cektı

adam herseyı daha ıyı bılıyor bundan emınım de
bıraz ukala

yalel dıkkat ettıysen bu zamana kadar
hep bırtane kadınsı erkek oluyor bu yemekteyız de
herhafta bu boyle dıkkatımı cektı

lorena cnm ıyım ne olsun
artık 7 8 gunum kaldı kısmetse
erken olur gec olur allah bılır

hoşgeldin pamuk aynen ya bacagımı kapatamıyorum sanki çıkcak gibi sinir oluyorum artık:)
yalel kendine koşturuyosun kadını bir milletemi yollıcan deli:)resmini gördüm facede sen kaç yaşındasın eşin kaç yaşında..

ecrın bekle ya
sabırsızlanma
bak senden bıgun gerıyım
hıc dıyomuyum gel artık dıyeeee

aaaa
bak kızıyorum amaaa
yalel cnmm
ıst neresındesın bakım senn

yalel dıkkat ettıysen bu zamana kadar
hep bırtane kadınsı erkek oluyor bu yemekteyız de
herhafta bu boyle dıkkatımı cektı

evet evet, standart yarışmacılar seçiyorlar.
1 tane çok bilmiş kadın, 1 tane orta karar kadın, 1 tane çekinik kadın, 1 tane normal erkek, 1 tane kadınsı erkek.

ben artık kanalın yada yemekteyizide üst kadrodan birinin böyle kadınsı oldugunu düşünüyorumki her yarışmaya bitane alıyor kendi gibim sanırım:)

pamuk hosgeldınnn

ecrın benım resmımı vıdeomu da gordun mu canım
benım koca hazırlamıs koymus
cok duygulanıyorum
arada seyredıp moral buluyorum eskı cıtır halımı gorunceee

tutuyorum yalelcim de ege pek durmak istemiyo sankimm iyiyim allaha şükür canım işte yatıp duruyorum sen nasılsın varmı çıkmak isteyen birileri

ecrin canım dua ette bizde 39haftamızı görelim senin zamanın artık heran kollarına alabilirsinde bizimki azcık daha kalsın yaa erkenci olmasınlar allah seninde yardımcın olsun hayırlısıyla al bebişini kucağına

aşkitommm sen nasılsın canımmm

ben artık kanalın yada yemekteyizide üst kadrodan birinin böyle kadınsı oldugunu düşünüyorumki her yarışmaya bitane alıyor kendi gibim sanırım:)

hehehe :))

ecrın benım resmımı vıdeomu da gordun mu canım
benım koca hazırlamıs koymus
cok duygulanıyorum
arada seyredıp moral buluyorum eskı cıtır halımı gorunceee

nerde görünüyor o? biz de görebiliyor muyuz?

aşkito görmedim nerede...yalel kaç yaşındasın sen..
pamuk inş.bekler senin rüzgar adı gibi hızlı sen adını degiştir mülayim koy çocugun dursun içerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…