2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar madem yemekteyizi seyrediyonuz neden sikiliyorsunuz

benim tv yok evde, bilg. dan ne buluyorsam ona bakiyorum iste.

icim disim bebek gelisimi sayfalari oldu

evet yalel bende begendim temiz kadın mutfak eşyaları hep yeni ama nasıl 6 yıllık evliki:))

kizlar madem yemekteyizi seyrediyonuz neden sikiliyorsunuz

benim tv yok evde, bilg. dan ne buluyorsam ona bakiyorum iste.

icim disim bebek gelisimi sayfalari oldu

senin tv nerde poseidon?

Kızlar ocak annelerinizden biri "ndk" dün 6 civarında doğurdu..
SEzeryanla 3.500 kilo 52 cm.bebeği..

teşekkür ederiz beyaz, sağol haber verdiğin için. haberini almıştık aslında ama, alamamış da olabilirdik, düşünüp ilettiğin için sağolasın.

evet yalel bende begendim temiz kadın mutfak eşyaları hep yeni ama nasıl 6 yıllık evliki:))

kullanma şekliyle alakalı şekerim. :))
benim annemin evinde de eşyaları, özellikle de mutfak eşyaları nerdeyse sıfır alınmış gibi görünür. meraklıdır, iyi bakar.
ben de iyi bakarım naçizane :)
bu hatun da öyle sanırım.

zaten bu yarışma için, yemek takımını da yeni almıştır muhakkak. bu yılın modası takımlardan çünkü :) çatal-bıçak altılığı falan çok şık valla.

canım gösteriş olsun diye yeni alıyolar herşeyi

ahahaha ben size bişey anlatayım bakın :)

bizim bi tanıdık vardı.. adam kendisi aşçı, yarışmaya başvurmuş. onay gelmiş... katılacakmış. geçtiğimiz temmuz-ağustos aylarından birinde yarışmacı olacaktı.
yemek listesi falan istediler adamcağızdan... gönderdi, onaylandı... falan filan...

bu zavallıcık da, evine çeki düzen vermek için, yeni bişeyler almak için falan kredi çekti. elde avuçta yok ödeyecek bi imkan, birinci olacak.. o parayla ödeyecek krediyi.. kendinden çok emin ..
10.000 tl kredi çekti. evini toparladı .. azıcık tadilat, yen, eşyalar, yemek takımı, tencere mencere derken 10.000 tl bitti gitti.

yemek provaları yapıldı.. bizi de yemeğe çağırdı falan hatta...

aylardan oldu eylül... ses seda yok.. arayan yok soran yok...
araştırıldı falan biraz bu durum... meğersem kanal vazgeçmiş, yemekteyize katılmasından vazgeçilmiş yani.

senin tv nerde poseidon?

teşekkür ederiz beyaz, sağol haber verdiğin için. haberini almıştık aslında ama, alamamış da olabilirdik, düşünüp ilettiğin için sağolasın.

Bizim Tv`miz yok canim, Sadece Avusturya kanallarini ceken antenim var ama o da laptop ekraninda ugrasmiyorum.

Bizim Tv`miz yok canim, Sadece Avusturya kanallarini ceken antenim var ama o da laptop ekraninda ugrasmiyorum.

hmm anladım canım benim.
aman daha iyi aslında.
tv insan beynini köreltiyor. çocuğun da izlemesin... ben izletmeyeceğim uzunca bir süre. tv karşısında öyle bakıp körelmeyecek inşallah kızım.

ne bileyim yalelcim gelip gidiyo işte bakalım bekliyorum..
sizin akrabayada yazık olmuş neyse en azından yeni eşyaları oldu:)

hmm anladım canım benim.
aman daha iyi aslında.
tv insan beynini köreltiyor. çocuğun da izlemesin... ben izletmeyeceğim uzunca bir süre. tv karşısında öyle bakıp körelmeyecek inşallah kızım.

Evet Tv olmamasi avantaj ama Laptopa da saldiriyorlar merak etme, arkadaslar cocuk sahibi olduktan sonra mutlaka yeni bilg. almak zorunda kaliyorlar tuslarina kadar nasil yapiyorlarsa o kücük bebekler parcaliyorlar herseyini, kaydirigubbakcemile3

ecricim sen sıcak su havlu makası yanında tut acil bi durum olursa biz doğurturuz nerene vuruyo sancı canı yanında kimse varmı

ben hamile kaldıgımdan beri eşim saat 10 dedimi beni zorla yatırıyor nadir kaçamak yapıp geç yatrtıgım onedenle gece hiç bişi izleyemiyorum artık.resmen kampta gibi hisediyorum kendimi.allah futbolculara yardım etsin:)))
yalel düzensiz gibi şimdilik agrılar..kimsem yok yanımdas yalnızım dostlarım yalnızım :)

dün gece okanı izledinizmi çinli kadını

hehehe evet, ben onu facebook'da izlemiştim. birisi bağlantı paylaşmıştı.. çatlamıştım gülerken..
dün gece de görünce daha duymadan başladım gülmeye :)

ecricim sen sıcak su havlu makası yanında tut acil bi durum olursa biz doğurturuz nerene vuruyo sancı canı yanında kimse varmı

allah seni napmasın emi hako :)
ne işe yarıyor o sıcak su ve havlu.... hiç anlamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…