ben hamile kaldıgımdan beri eşim saat 10 dedimi beni zorla yatırıyor nadir kaçamak yapıp geç yatrtıgım onedenle gece hiç bişi izleyemiyorum artık.resmen kampta gibi hisediyorum kendimi.allah futbolculara yardım etsin:)))
yalel düzensiz gibi şimdilik agrılar..kimsem yok yanımdas yalnızım dostlarım yalnızım :)
hehehe evet, ben onu facebook'da izlemiştim. birisi bağlantı paylaşmıştı.. çatlamıştım gülerken..
dün gece de görünce daha duymadan başladım gülmeye :)
allah seni napmasın emi hako :)
ne işe yarıyor o sıcak su ve havlu.... hiç anlamam...
Benim de son 3 gün misaforden dolayi giremedim aslinda foruma. Yemekleri ben yapiyorum ama sofrayi kurmaya toplamaya servise esim yardim ediyor hatta kendi yapiyor.Yoksa herseyi birden ben yapsam kaldiramam zaten.
Gecmis olsun canim, bilg. basinda saglam insan cok dursa onun da sirt agrilari olur cok durmamak gerek bunun önünde.
doğru söylüyorsun yalelcim, sınav benim neyime :)) eşim de sinir oldu ne sınavı, sınav senin içinde falan diye ama işte girdik aldı küçük beyefendi intikamını benden:))
saol hantecim, ilköğretimde rehberlik gerçekten zor, umarım benim için en hayırlısı olur...
açıklma da yoksa hiç merak etme gelmez bugünlerde, benim dr. parmak ucu açıklık ve yumuşama olmasına rağmen 40 ı bekleyebilir dediyse, seniniki de bekler canım, olumsuz şeylerş çağırma aman diyim, daha erken vaktinde gelsinler..
Kızlar ocak annelerinizden biri "ndk" dün 6 civarında doğurdu..
SEzeryanla 3.500 kilo 52 cm.bebeği..
ahahaha ben size bişey anlatayım bakın :)
bizim bi tanıdık vardı.. adam kendisi aşçı, yarışmaya başvurmuş. onay gelmiş... katılacakmış. geçtiğimiz temmuz-ağustos aylarından birinde yarışmacı olacaktı.
yemek listesi falan istediler adamcağızdan... gönderdi, onaylandı... falan filan...
bu zavallıcık da, evine çeki düzen vermek için, yeni bişeyler almak için falan kredi çekti. elde avuçta yok ödeyecek bi imkan, birinci olacak.. o parayla ödeyecek krediyi.. kendinden çok emin ..
10.000 tl kredi çekti. evini toparladı .. azıcık tadilat, yen, eşyalar, yemek takımı, tencere mencere derken 10.000 tl bitti gitti.
yemek provaları yapıldı.. bizi de yemeğe çağırdı falan hatta...
aylardan oldu eylül... ses seda yok.. arayan yok soran yok...
araştırıldı falan biraz bu durum... meğersem kanal vazgeçmiş, yemekteyize katılmasından vazgeçilmiş yani.
ben hamile kaldıgımdan beri eşim saat 10 dedimi beni zorla yatırıyor nadir kaçamak yapıp geç yatrtıgım onedenle gece hiç bişi izleyemiyorum artık.resmen kampta gibi hisediyorum kendimi.allah futbolculara yardım etsin:)))
yalel düzensiz gibi şimdilik agrılar..kimsem yok yanımdas yalnızım dostlarım yalnızım :)
gülerken doğuracaktım az kalsın yalel
ne bilim sıcak su havlu ne işe yarıyo filimlerde genelde öyle oluyoya ondan şeytim:roflol:
ok hako yalelde telim var ambulansı o yönlendirsin.
yaww yalel bu hediye işini çözemedik seninle kızım dogsun begümde dogsun ziyaretinize geliriz kabul edersen ozaman getiririm inş...
yalellll
bende yalnızım
banada yardıma gelll
pseıdon kıbelesr
hakoperı lorena
nasılsınız canımm
ayyy yemekteyızde kadına bayıldım
o ne guzel tertıp oyle
cok da saygılı ve mısafırperver
aa o yaslı adam da ne kadar cok bılmış
kendı reklamını yapıyor resmen
Askitom, Ben iyiyim ama bebek cok hareketlenmey ebasladi acitiyor karnimin alt kismini.
Dogurucam artik gitgide kendini daha iyi gösteriyor.
Dün gece karnimin sag kisminda nerdeyse bütün ayagi cikti, öyle vuruyor yani. canim benim
olmaz aşkito yallel önce bana el atıp dogurtcak:)))
kayınvalidemden pek haz etmem gelip kalmasınıda istemiyorum aman hemen 5 dk dogmuyor eşim yetişir ailem yetişir sancılar artana kadar...azcık ama sancılar bu gece dogursam 29 12 2009 olur guzel tarih:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?