2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Korkma ya,

bisey olursa taksi cagirir gidersin hastaneye

yaninda taksinin numarasini bulundurman yeter.

gülerken doğuracaktım az kalsın yalel

ne bilim sıcak su havlu ne işe yarıyo filimlerde genelde öyle oluyoya ondan şeytim:roflol:

ok hako yalelde telim var ambulansı o yönlendirsin.
yaww yalel bu hediye işini çözemedik seninle kızım dogsun begümde dogsun ziyaretinize geliriz kabul edersen ozaman getiririm inş...

ayy canım mısafır su halınle cok zordur emınım..
ben kımseyı ıstemıyorum bu ara hatta ben gıdıyorum mısafırlıge gelen olmasın dıye.
cok yakta kalınca bacaklarım sısmeye basladı zor tasıyorum..
dogru valla bencok zorlanıyorum dık oturamıyorum artık..
calısırkende agrıyordu butun gun basında oturunca..

ayy su sınavlar ayyy bıtmıyorlar omur boyu.. sen de sıkıstırma kendını canım ben gırdım tavsıye etmem..
evet canım yok dedı acılma fılan amaaan ne zaman ısterse o zamn gelsın benım kızım heryerde bakarım ben ona artık :))
ıster gobegımın ıcınde ıster besıgınde..

Kızlar ocak annelerinizden biri "ndk" dün 6 civarında doğurdu..
SEzeryanla 3.500 kilo 52 cm.bebeği..

ay maşallah hadı bakalım saglıcakla buyusun..

ayy yazık kız
neyse yenı esyaları olmus barı..
her ıste bır hayır vardır..

Son düzenleme:

yalnız mısın? deli misin sen deli kadın :)
hallederiz.. allah yardımcı olacak zaten, biz de varız..
merak etme sen.

gülerken doğuracaktım az kalsın yalel

ne bilim sıcak su havlu ne işe yarıyo filimlerde genelde öyle oluyoya ondan şeytim:roflol:

o filmler zaten milletin kabusu oldu, doğum yapamıyorlar normal normal.. herkes o bağırtıları düşünüp düşünüp sezaryen olmaya karar veriyor :)

ok hako yalelde telim var ambulansı o yönlendirsin.
yaww yalel bu hediye işini çözemedik seninle kızım dogsun begümde dogsun ziyaretinize geliriz kabul edersen ozaman getiririm inş...

tamam tamam sen korkma. takma kafana da.
he valla ecrin, iki kere geri döndü sizin hediyeniz. sonra da benim sorunlarım oldu, hastahane mastahane derken... şu anda aklıma geldi yeniden.
kızlar bi doğsunlar... biraraya geliriz teyzesi.. dediğin gibi, buluşuruz, görüşmüş de oluruz.

sen şimdi boşver bunları.. kendini dinle .. dinlen.. uzan... bi ılık duş al istersen, iyi geleceğini söylüyor uzmanlar.

yalellll

bende yalnızım
banada yardıma gelll

pseıdon kıbelesr
hakoperı lorena
nasılsınız canımm

ayyy yemekteyızde kadına bayıldım
o ne guzel tertıp oyle
cok da saygılı ve mısafırperver

aa o yaslı adam da ne kadar cok bılmış
kendı reklamını yapıyor resmen

Askitom, Ben iyiyim ama bebek cok hareketlenmey ebasladi acitiyor karnimin alt kismini.

Dogurucam artik gitgide kendini daha iyi gösteriyor.

Dün gece karnimin sag kisminda nerdeyse bütün ayagi cikti, öyle vuruyor yani. canim benim

olmaz aşkito yallel önce bana el atıp dogurtcak:)))
kayınvalidemden pek haz etmem gelip kalmasınıda istemiyorum aman hemen 5 dk dogmuyor eşim yetişir ailem yetişir sancılar artana kadar...azcık ama sancılar bu gece dogursam 29 12 2009 olur guzel tarih:))

ayyy yemekteyızde kadına bayıldım
o ne guzel tertıp oyle
cok da saygılı ve mısafırperver

aa o yaslı adam da ne kadar cok bılmış
kendı reklamını yapıyor resmen

evet, kadına ben de bayıldım.
bekar olsaydı kaynıma alırdık.. :)
o adam bana misafir gelse, bu kadar çok konuşsa.. ben onu tepelerim heralde :)

guzel yemekler yaptı kadın heee canım çekti::))))o dedigin yaşlı adamın masası süperdi sabah programında gördüm kız:)boş konuşmuyor sanırım.ukala accık ama olsun.bu yarışmacılar biraz elit gibi sankim:)

ben ikizlere gıcık oldum konuşma şekillerine rober hatemoya benziyolar dimi:)anam evde yemek yok adam boşıcak beni oyyyyyyy..

oo yiyim ben o minnacık ayağını...

dur be kadın be... acele etme hemen...
biraz sık kendini, tıka alt tarafı :) şu çocuğu 01.01.2010'da bari doğur... bekle ocak bebesi olsun, 2010 bebesi olsun... ha gayret canım benim :)

kızlar biz geldik nasılsınız biz ağdamızı yaptırdık bugün artık demir bey ne zaman isterse gelebilir
doğuran var mı geçmişi okuyamadım

sagol yalelcım
allah yardım etsın
HAYINPEDER DE BURALARDA
DOGUM OLCAK DIYE GITMIYOR MUŞŞŞŞ
ECRIN CNM
tamam sıra sende zaten
benım kaynana gelse oohh ne sevınırım.ama kadın kızından gelemedi 6 ay olacak nerdeyse....
yoksa super temız ve tıtızdır.yaptıgı herseyı cok begenırım...
annecım calısıyor zaten...

poseıdon normal hareketlı olması
benımkıde oyle
hakoperı burdada ruzgar yagmur var
hava cok soguk bıyere de cıkamadık bugun

poseıdon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…