2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bak anasının gözüne o kendi babasını istemiyo ama sen tek gelin başına oturmak zorundasın evde kimse yokken kayınpederle eşine çıtlat kuzum sen annenin gelip kalmayacağını kayınpederinle niye söyleyemiyosunki

yok ecrın
ılk defa kalacak eşim işteyken
zaten sımdı eltıme gııtı oturmaya
yatmaya buraya gelcek
hep bende kalmıyor
bu aralar durumlar karısık ondan
kaynım ıstemıyor babasını
bende kalamazsın demiş

ay çok zor böyle ayrılıcaklarmı yoksa başka bişey içinmi gitti kayınvaliden canım adamda sana atıyor ipi sana bişey olur diye kalıyorum diye tek yaşayamazmı yaşlımı çok canım kendi evinde kalsa

bence eşin işteyken seninle kalması bile uygun degil.hanımı yanında olsa neyse.annen geliyor en azından erken yatıyormuş siz oturursunuz annenle..

ecrın sorun da bu
kaynana kayınpeder ayrıldı
pamuk kesın anam gıdecek
kalmaz
cunku benımde annem babam ayrı
offf yaaa sınır oldum
yukarda kalamıo
benım basıma patladı

kizlar elinde kolunda ya da yüzünde uyusukluk karincalanma olan oldu mu aranizda

bana dün oldu cok korktum

heeee.. işler karışık yani.
eşin evde yokken, sen kayınpederinle mi kalacaksın yani gece?
bence şöyle yap...
kapıyı çaldığı zaman, uyuyor numarası yap.. açma kapıyı :) çıksın eltinde kalsın.

ecrın sorun da bu
kaynana kayınpeder ayrıldı
pamuk kesın anam gıdecek
kalmaz
cunku benımde annem babam ayrı
offf yaaa sınır oldum
yukarda kalamıo
benım basıma patladı

canım benim ya olsun ozaman at kafandan sen şimdi bunları üzme içindeki miniğide aç videonu sen romantik kocişinden gelen sinyalleri al içine mutlu ol olan olmuş artık önüne geçemeyeceğin şeyler oluyor hatta bazen takma bizde burdayız gelsin erken yatıyomuş nasılsa bizde muhabbet ederiz burda okiş hadi sıkma canını aç bakem faceni

uyusukluk ve karincalanmasi olan yok galiba

cevap vermediginize göre :umursamaz:

canım benim bitek sabah kalktığımda oluyor uyuşukluk ve karıncalanma bazen elim ve kolumda başkada olmadı ama dr gittiginde söyle neolur neolmaz çok geçmiş olsun

saol canim, benimde dün oldu, simdi gecti, demek normal bisey digilki herkeste olmuyor,

benim karnım bikaç gündür adet olacakmışım gibi ağrıyoo ya yılbaşından önce doğurmasam bari

uyusukluk ve karincalanmasi olan yok galiba

cevap vermediginize göre :umursamaz:

dur ayol, hemen kızma hamiş...
şimdi gördüm bu mesajını, öbürünü kaçırmışım :)
oluyor bende. ayaklarımda oluyor genelde. çok oturunca, çok yatınca... üstüne uzun süre basmayınca yani, ilk yere basarken uyuşukluk oluyor.
doktorum normaldir dedi. sinirlere baskı yapıyormuş bebek, uyuşmalar, topallamalar, şişmeler normalmiş. öyle dedi.
ama sen de doktorunla bi konuş bence. sebebi tansiyon falan da olabilir.. allah korusun.

ayrılıyolarmış kuzum

hee anladım.
neyse çok yorum yapmasak daha uygun olacak sanırım bu konuda.
zaten aşkitomun da canı çok sıkılmış... ama yapacak bişey yoksa, elden bişey gelmiyorsa, duruma katlanıcak mecburen.

benim karnım bikaç gündür adet olacakmışım gibi ağrıyoo ya yılbaşından önce doğurmasam bari

hadi bakalım hayırlısı esra.
az sık kendini bacım sen de...

bak ecrin sıkıyor :) 2010 bebeği yapalım artık bu bebişleri biz..

Yilbasi demisken aklima geldi, tam 31 aralik gecesi havaifisekleri seyretmek istiyordum ama bebek gelir diye korkuyorum. ne yapsam acaba.

Burasi da türkiye gibi degilki arabayi sahile ya da yüksek biryere cekip seyredelim. Buranin yüksek yerine gitsem kesin yolda dogururum. Heryer bina, sehir icindeyken binalardan bisey seyredilmiyorki

ancak sehirdisina dogru gitmek gerek o da bebegi erken getirir.

Son düzenleme:

Hmmm

Ben de dün üsendim kahvalti etmedim, saat 3 de misafirler gelecek diye is yaptim hep ac karna

Sonra misafirlerin yaninda sofraya tam oturacakken ellerim kollarima dogru uyusmaya basladi sol yüzüm felc olacakmis gibi oldu o kadar korktum ki anlatamam.

Yemek yemege basladim hemen bir süre sonra gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…