2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim ayak baldırlarımda bir kaç keredir geceleri kramp giriyor....birde arada nasıl kasılmalarım oluyor anlatamam...ama sonu gaz oluyor..gaz sıkıntısıda yeni başladı antibiyotiklerim bitiyor bu gece bakalım onlardan mı oluyor bugüne randevum vardı ama ben çarşambaya erteledim....şimdi kaçmam lazım mutfak dolaplarımın üst kısmı bitti yarında yetiştirebilirsem alt kısımları yaparım....acelem yok=)öbür günde duvarları silerim..yada kocamı kandırabilirsem ona sildiririm hoş kanıcağını sanmam çünkü o gün koltuğu makinayla yıkatıcam hahahhaaharaya salonun halısınıda sıkıştırırım diyorum yapsın artık o kadarda canım allah allah....yapmassada canı saolsun kadın tutarım paraylan seçim onun=)bu arad bunu yazarkende mutfağa küçük bir camım var tül sipariş etmiştim uygundan onu getirdi şimdi adam tül yarım geri kalan tülün parçasınıda getirmiş nasıl sevindim niye diyiceniz eski bir sepetim vardı onunla onu süslerim alın size bebek şekeri sepeti hemide odamlada uyumlu krem renkli....şu haftayı atlatsam hayırlısıyla ...heyecanım var...rabbime emanetiz düşünmemeye çalışıyorum.....oluruna bıraktım zamanı ...sizede kolay gelsin günsüz doğurmayın kızzzlarrr yaaa sıkın dişinizi...ocak annesi kalmadı ..ben kaçar..öptüm sizi ..benden bu kadar malum bitmeyen işlerim koca popolu olunca azıcık iş bile tüm gün sürüyor..=)

aaaaa hiç yapmaman gereken şey bu.
aç kalmak.... asla!
3 saatten fazla aç kalmaman gerektiğini öğrenmedin mi sen bakim? sakın yapma bir daha...

evet yalelcim 3 güncük kaldı ya hergün konuşuyorum oğlum acele etme 3 gün geçsin sonra ne zaman istersen gel diyorum dinler mi bilmem:)
karnı adet olacakmış gibi ağrıyan var mı benden başkaa genelde akşamları oluyo dr aramadım normal midir acaba

kız sen deli misin?
uzanma yukarılara falan... bebeğin emziği çıkar.. allah korusun.
otur dinlen..

bilet aldınızmı kızlar bebişlerin şansına

aldık evet, 5 tane çeyrek :)

yalellll

bende yalnızım
banada yardıma gelll

pseıdon kıbelesr
hakoperı lorena
nasılsınız canımm

merhaba canıım ııyız sen nasılsın bakalım :)))

kızlar biz geldik nasılsınız biz ağdamızı yaptırdık bugün artık demir bey ne zaman isterse gelebilir
doğuran var mı geçmişi okuyamadım

oooh super ben dayanamıyorum..
kızıma da zorlama yok bak ona gore sonra deme nasıl yetıstırdın dıye :)))
tatlı bızım canımız :))

selam kızlar
göbeğimiz düştü :lepi: sositososito

gecmişe gidip geliyorum

aman da aman mıkı burunlu melısamın gobegı dusmus ben onu yerım yerım :))

aaaaa tatlım olmadı ama :)) nıye attın
kapkurbaganın gobusunu yerım ben onun mınık gobusunu..

bilet aldınızmı kızlar bebişlerin şansına

cok ıyı fıkır canım esıme soyleyeyım..

valla ecrin aynı şeyi söylüyordu burda daha demin.. 1 saat evvel falandı sanırım.
kayboldu ortadan..
az evvel aradım, telefonu çekmiyor.

aaaaa hiç yapmaman gereken şey bu.
aç kalmak.... asla!
3 saatten fazla aç kalmaman gerektiğini öğrenmedin mi sen bakim? sakın yapma bir daha...

Misafirler olmasa esim cok kizardi zaten allahtan misafirler vardi yanlarinda cok bisey diyemedi kaydirigubbakcemile3

Sigara gibi kötü aliskanliklarim yok ama su beslenme meselesini oturtamadim bir türlü,

Üseniyorum sürekli biseyler hazirlayip yemeye :kedi:

ecrin nereye kayboldu birden doğumamı gitti acaba gerçi haber vermeden gitmez

dayanın kızlar az kaldı ocağa ha gayret

kızlarya benimde iştahım kesildi eskisi gibi yemek yiyemiyorum artık yada banamı öyle geliyo ama tatlıdan vazgeçemiyorum

haydeyin kızlar ben kaçar öptüm sizi...kızım içerden beni çağırıyor yanına...=)karnımdakide bir tepikliyo maşallah ...rahat yok bana=)rabbim sağlık versin...

kızlarya benimde iştahım kesildi eskisi gibi yemek yiyemiyorum artık yada banamı öyle geliyo ama tatlıdan vazgeçemiyorum

mideler minnacık kaldı da ondan heralde hakocum.
ah bana tatlı demeyiiinnnnn
zinhar yasak! en ufak bir kaçamak hakkım yok. sıfır tatlı-şekerli.. sıfır!
sadece meyve şekeri alıyorum...
off offf

mideler minnacık kaldı da ondan heralde hakocum.
ah bana tatlı demeyiiinnnnn
zinhar yasak! en ufak bir kaçamak hakkım yok. sıfır tatlı-şekerli.. sıfır!
sadece meyve şekeri alıyorum...
off offf

Ben de yiyemiyorum zaten agzimin tadi gariplesiyor midem bulaniyor.

Neyse az kaldi, biraz daha sabredicez ama onlar bi dogsun unutucaz bunlarin hepsini,

Kücük elbiselerini giydirtip giydirtip cikaricam oyuncak yapicam onu kendime kaydirigubbakcemile3

valla ecrin aynı şeyi söylüyordu burda daha demin.. 1 saat evvel falandı sanırım.
kayboldu ortadan..
az evvel aradım, telefonu çekmiyor.

hoşgeldin dünür
valla ben ilk zamanlarda çok zorlanıyordum ama şimdi alıştım uzun zaman rahat oluyorum iyi oluyo sen merak etme ben gelini alıştırıım laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
tombiş gelinimi kendim götürürüm benim kıza:roflol::roflol::roflol::roflol:

yalel ecrininde mi adet ağrısı gibiymiş acaba wc ye korkarak giriyorum bikaç gündür kan falan göreceğim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…