2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Askitom Kadus
Bu gün doktor bakti mantar gecmemis gene ilac verdi.Ama bebek dogdugunda agzinda pamukcuk olur büyük ihtimal dedi.Bende simdi nette bakiyorum pamukcuk nasil bisi diye.Okudukca canim sIkIldI .Cünki bebek ememiyormus memeyi sonra pamukcuktan mantar meme ucuna geciyormus bir sürü dert yani ((

o zaman kendini ayarladığında alırsın canım, hiç kasma ne olacak nöbet sistemi ile yıkarsınız, imkanın olduğunda da alırsın...

e kusura bakma ama aşkitom sizinki de iş değil, çekip alıverecektiniz makineyi o zaman...

moğollar türk değil bildiğim kadarıyla...(eğer türkçe ad koymak istersen).aras'ın da anlamı kötü gerçekten.başka seçenek var mı?

moğolların Türk olup olmadığı tartışmalı bir konu, aynı coğrafyada yaşamış olmaları konusu net, sorunum bu değil zaten, ismin anlamı önemli ve köken de Türkçe deniyor, gerçi benim öyle bir şartım da yok, Türkçe olsa iyi olur sadece.başka seçenek düşünmüyoruz canım, iki isme indirdik seçenekleri...

bi ihtimal demiş canım canını sıkma bişey olmaz her çocukta olur temizlersin geçer

Askitom
Gecmise baktimda noldu kayinpeder sendi mi? Bende esi olmadan tek basina dolanan yasli adamlara cok kiziyorum.Benimkide geldi kayinvaldemi getirmedi 2 ay kaldi bizde sismistim hic sorma. 3 ay kalacakti kalmadi hala kim olsa hemen anlatiyor 3 ay kalmaya gittim 2 ay kaldim döndüm diye bene haram olsun 2 ay hizmetim diyorum.Herkes kayinvaldeden dertlidir bende kayinpederden iyiki yakin diilmisiz diyorum. Gecende esim davet ediyor yok gelmem diyor allah askina gel :))

meltem geçmiş olsun da neden geçmedi ki sendeki mantar bi türlü?anlamadım.şeker filan yoktu değil mi sende?çünkü şekeri olanlarda mantar inatçı oluyormuş geçmiyormuş kolay kolay.dr un verdiği ilaçlar neden iyi gelmedi acaba?

hakoperi
Ben hic görmedim pamukcuk nasil bisi ? Oglumda olmamisti.Emzirmeyi birakma nedenlerinin basinda diyor nette insallah öyle bisi olmaz. Hamile iken cok antibiyotik kullananlarda mantar oluyormus sonrada bebekte pamukcuk.Bende bayagi kullandim ya O kadarda yogurt peynir yedim yani öff.

aynı dertten muzdaribim meltemcim, üçüncü tertip ovül ve krem kullanıyorum ve geçmiyor(( bugün de heogram baktırdım, kanda da bakteri çıktı galiba (lökosit ve eritrosit),olumlu düşünelim inşallah pamukçuk falan olmıcak bizim pamuklar...

Kadus
Canim cok antibiyotik kullandim ondanmis.Ya zaten cocukkende cok antibiyotik kullandigim icin simdi kullandigim antibiyotiklerde pek bi ise yaramiyormus vücut öyle bir sistem gelistiriyormus.Doktorlarin cocuklara antibiyotik vermedigi kadar var yani.

meltem abla bosver takma
ıns ole bı sorunun olmaz

krızalıt
eşimin butun emeklerı haram zıkkım olsun
kaynananın benden esırgedıgı herşeyın en ıyısı var evımde şu an
sadece bul.mak yok,dedımya ayarlamıstık parasını
ama bısekılde baskaa ıht harcandı

meltemcim dilin üstünde beyaz beyaz kabarcık gibi oluyolar ama onu bişeyle temizliyolar hatırlayamadım şimdi ama geçiyo emzirirken memeyi temizlersim memeyede bulaşmaz canım geçici o pamukcuk takma kafana ilaçlarını kullan sen

Askitom
Bi yandanda gecmise bakiyorum.Dogrumu anlamisim kayinpederle kayinvalden bosaniyor mu? O yastan sonra ne sacma ya.Aralarini yapamazmisin? Olmadi Esra nin programina yolla kayinpederi valla cekilmez.Kadin olsa neyse kavga etsende bi ise yarar adam ne ise yaricak yesin icsin otursun hizmet beklesin.

Hakoperi
Sagol canim artik hastane kontrolüne gidince ordaki hemsirelere söyleyeyimde bakalim ne önerecekler.Mantar bende böyle inat edince sanki hersey olabilirmis gibi geliyor.

meltem abla
kaynana kayınpeder 3 yıldır ayrı
kaynana ustumde kaynımla oturuyodu
kaynım evlendı dugun aksamı gıttı kaynana kızına
5 aydır orada yasıyor,
kayınpeder de baska yerde yasıyordu
kaynım sen anneme cok ettın bızde kalamazsın demış
bende bızde kalmasına rahatsız olmam cunku ole hızmet beklemez
cok anlayıslıdır,kaynana olsa buran dagınık surayı topla der
bu kendını fazla yoruosun dıye cıkısıyor
eşim işteyken ılk defa kalıyor,bende utanırım dıye kızdım eşime
ama saat 10 gıbı geldı 5 dk oturdu
odasına gectı uyumaya
bana bır rahatsızlıgı yok yanı
sadece esım yookken annemı cagırdım
o gelınce annem gıtmek zorunda kaldı
kayınpeder sagolsun evıne kadar bırakmış
eşime demiş oglum gıdecek yerım yok
eşimde kıyamamış
bıde kızım hastasınya o yuzden bıyere gıtmıyorum dıyor
yanı sancım geldıgınde bıyere yetıstırmek ıcın hastaneye
ılk bas bu aksam cok sınırlendım eşime patladım sen yokken kalmasın dıye ama
kızdıgıma hıc degmedı,bu sefer kendıme kızdım

meltem abla kaynanam barısmaz
ancak adam dıne yonelırse camı namazını aksatmazsa

ama bu nerde genc ınsanlar gıbı davranıp
baska ıslerle ugrasıyor
ıyılıgıne ıyıdır de
kotu huyu buuu

Aman ya bu bosanmalar ne kötü cocuklarin büyümüs evlenmis torun sahibi oluyosun ama düzenin dagilmis ( Allah yardimcisi olsun kayinpederinin.

evet meltem abla
32 seneden sonra
cok zor ya
bız barıstırırız ama
kaynım ve gorumcemını işine gelmıyor
çunku
kaynanam buraya gelse
gorumcenın rahatı bozulacak 3 cocugu var kaynanam super bakar
e yıne barıssalar
kaynımın rahatı bozulacak onlarla yasayacaklar cunku
e kım rahatını bozmak ister
herkes kendı cıkarını dusunuyor
hanı allah rızası o nerde kaldı

Askitom
Taktim bu aksam senin kayinpedere ben :))) Gitsin kilsin namazini alla alla yasli basli adam baska ne isi var.Bizim burda camii yok yakinda ama kayinpederi bi gün cuma siz birakmadim arada bi sokakta mescit varmis aradim buldum götürdüm getirdim bi kez kizlarla kahve icmeye gittim sende kahvede arkadas ol birileriyle dedimde adam bana küsmüstü :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…