o zaman kendini ayarladığında alırsın canım, hiç kasma ne olacak nöbet sistemi ile yıkarsınız, imkanın olduğunda da alırsın...2 kısıyız evet
ama bu aralar pek gelenım yok ta
arkadaslarım cok gelıyor normal zamanda
bızde cok gıderız
sosyal hayat onemlı
hatta bırara baktık alacaktık,parası da hazırdı ama,
baska yere harcandı para
şimdi dogum için de para lazım olacak ya
o yuzden sıkıntıya sokmak ıstemıyorum eşimi
zaten maası yetmıyor mesaıler olmasa
ama cok ta lazım
ınanın evımde tek eksıgım bulasık makınası
bıraz daha sabretmem lazım sanırım
sadece bugun cıkan bulasık
12bardak 10 tane falan tabak
bıde kasıklıkta catal kasık kalmadıı
ama işte ne yapım
az daha sabretmem lazım
hakoperı cnm
ben 6 ay kaynanayla oturdum
eşim bekarlıkta ona bul makınası almıs
kadın bana hıc actırmadı makınayı
köle gelın yıkasın nolcak
2 yada 3 kere kendısı actı okadar
şimdi o guzelım makınayı yenı gelın kullanıyor
ayy bıde hava atmaz mı bana
ben elde yıkayamam aman 2 tabak olsa makınaya atarım
bende dedım o makınayı eşim aldı
e alsaydınız o zaman demesın mı
moğollar türk değil bildiğim kadarıyla...(eğer türkçe ad koymak istersen).aras'ın da anlamı kötü gerçekten.başka seçenek var mı?
Askitom Kadus
Bu gün doktor bakti mantar gecmemis gene ilac verdi.Ama bebek dogdugunda agzinda pamukcuk olur büyük ihtimal dedi.Bende simdi nette bakiyorum pamukcuk nasil bisi diye.Okudukca canim sIkIldI .Cünki bebek ememiyormus memeyi sonra pamukcuktan mantar meme ucuna geciyormus bir sürü dert yani((
meltem geçmiş olsun da neden geçmedi ki sendeki mantar bi türlü?anlamadım.şeker filan yoktu değil mi sende?çünkü şekeri olanlarda mantar inatçı oluyormuş geçmiyormuş kolay kolay.dr un verdiği ilaçlar neden iyi gelmedi acaba?Askitom Kadus
Bu gün doktor bakti mantar gecmemis gene ilac verdi.Ama bebek dogdugunda agzinda pamukcuk olur büyük ihtimal dedi.Bende simdi nette bakiyorum pamukcuk nasil bisi diye.Okudukca canim sIkIldI .Cünki bebek ememiyormus memeyi sonra pamukcuktan mantar meme ucuna geciyormus bir sürü dert yani((
Askitom Kadus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?