2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meltemcim mantar tabiiki olumlu düşünce ile geçmeyebilir, ben pamukçuk konusunda olumlu düşünelim, içimiz ferah tutalım anlamında demiştim, illa pamukçuk olur diye bir kaide yok, olmayadabilir. Olmayacak bence..

kızlar ben çıktım kendinize iyi bakın 2010 bekleyin iyi geceler hepinize iyi düşünün iyi olsun by

aman meltem abla bosver
bende cokk takıyorum bazennn
sonrada eşime patlıyorumm
halbukı onun ne sucu varsa
o da kızıyor babasına ve herseyı soyluyor
dedımya bız barıstırırız ama
ötekiler olaya çomak sokuyor
işlerıne gelmıyor

Askitom
Korkacak bisi yok dogumu cok düsünme o an gelince hersey otomatik gelismeye basliyor.Hoya ne güzel anlatmis okudun mu dogum hikayesini.

okudum ya sanırım,
saatlerını falan yazmıs
bu saatte bu oldu falan
o muydu
hanı korıdorlarda gezmıs falan

Normal dogum yapan sadece Hoya evet koridorda yürütmüsler sonra kontrol ediliyor sanmis bi bakmis doktoru ikin diyor bebegin basi filan :))
Onun icin dedim bi süre sonra yapacagin bisi yok hersey gelisiyor.Hayirlisi olsun hepimize ya.

Askitom
Burda günde bi dogum olsa adamlar sevincten ucuyorlar :))) Ben dogum yaparken yan odaya bi kadin geldi iki ciglik atti ardindan bebek sesi hareket filan kadin odasina gitti.Esim basimin etini yiyor neden dogramiyosun bak kadin geldi dogurdu gitti diye.Ebede kadinin 2. dogumu ilkler zaman alir normaldir sakin olun demisti esime. Bende o önyargiyla bu dogumumun cok kolay olacagi gibi düsünceye sahibim bastan beri.Olmazsa bilmiyorum bi planim yok :)

hoşbulduk meltem abla
mantar bende de var
söylediklerin benimde kafama takıldı
ben de pamukçuk olurum arasıra
bi tedavisi yok çekiyosun çok fena
ama bebeklikte nasıl oluyor bilmiyorum
inşallah bebeklerimiz olmaz ben dayanamıyorum acısına
yemek içmek bi yana konuşurken bille canım yanıyo

Özgecm
Gecmis olsun ama ilac kullanmadin mi? Doktor mantar oldugu icin ilacsiz kendi kendine gecmez diyor.Bide bagisiklik sistemi ile ilgiliymis .Erken dogan bebeklerde daha cok oluyormus gününü bekleyenlerde olsa bile atlatabiliyormus bebek.

meltem abla
sagol
allah kolaylıgını verır umarım
bıde buaksam dısım agrıyor ya
son zamanda olana bak senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…