2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar naparsınızya yavaşladık sanki yoruldukmu ne nerdesiniz bebişlere hiç müzik dinletiyomusunuz

ayy casmın
sepet mı aserdın kızzz

ay sorma bacım yaa adama bir dünya para harcattım oğumu bahane edipte sonra baktım herkes bebek sepeti şekeri bilmem ne alıyo şimdi mevlütte filan dedim eşime fiyatlarda maşallah dedi oldu 130tl beşiğe verdim ben şekerine sepetine 125 vericem kusura bakma yeni adetler uydurmayın dedi adam haklı ama naparsın kusur kalmamam lazımkaydirigubbakcemile3dedim nedir ki elinin kiri zaten tuhafiyeci dükkanı var kayınbabamın süsleri alırım ordan tülde geldi havadan 3 lirada sepet bir gecede alır yapmam 10 tl ye yaparım inş..50 tl piyasada kız çok para inş.beceririmde...bir tek şeker işi kalıyor onuda mevlüte çoooooooooook var o ara düşünürüm=)

valla ben burdayım ama
kımsecıkler yok
kayınpederıde yolladım odasına
bıtane bılg var
eşim tamır ettı
onda takılıyor nete
sonrada yatar zatı
çoook cnm sıkılıyor

allah ıyılıgını versınn

ben ugrasamam ole seker mekerr
bu aralar bulasık makınası aserıyorum
alalım dedı eşim
onada ızın vermedım

ne bılım yaaa

çok şükür azalıyor
fotoyu koydum böcük kaldır nazar olur deyince kaldırdım ne yapayım

sağol canım
bizimki çok sarardı bi ara o yüzden yaptırdık
işitmr testini de sağlık ocağı istedi takip için

ahh cnm
darısı bızım basımıza
sen saglıkla kurtuldun ne guzel
allah bızede yardım etsınn

aşkitom iki kişiye ne bulaşık makınası kız ona vereceğin paraya daha işe yarayan bişey al canım tabi misafirin gelenin gidenin çok oluyosa ozaman bişey diyemem iyi oluyo çünkü at yıkansın

allah ıyılıgını versınn

ben ugrasamam ole seker mekerr
bu aralar bulasık makınası aserıyorum
alalım dedı eşim
onada ızın vermedım

ne bılım yaaa

hahaha:roflol:bende zeynomda kamera aşeriyodum 9 ay :lepi:sende aşer bacım yalnız nasıl memnun kalırsın bulaşık makşnasına emin ol..bebek olduktan sonra acayip hayatını kolaylaştırır.....sen aşermeye devam et balım....zemuszemus

aşkitom bulaşık makinesi kesinlikle gerekl, seni oyalayacak şeyleri azaltman lazım bebiş gelince, o sana bulaşık yıkatmaz ki, bir de çamaşırı haftalık, hatta 15 günde bir yıkasan da olur ama bulaşık her akşam, bence vakit geçirmeden aldır canım...

hoya ben dinletmiyomda canım okuyorum gece hiç aksatmadan bi hareketleniyoki anlatamam allah izin ederse 5 yaşına gelince kurankursuna yollayıp hafız yapıcam bebeyimi küçük yaşta çok istiyorum hep dua ediyorum hafız olsun diye 1 hafız aileden 7 kişiyi cennete sokuyomuş biz yapamadık bebeyim yapsın annesini babasını kurtarsın işaallllllah rabbimin izniyle

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

şimdi size kaynananız ne der söylim önceden bulaşık makinasımı vardı okadar çocuğa bakardık işimizide yapardık gerek yok ideal kaynana kendilerine alsan hayır demezler amakaydirigubbakcemile3

2 kısıyız evet
ama bu aralar pek gelenım yok ta
arkadaslarım cok gelıyor normal zamanda
bızde cok gıderız
sosyal hayat onemlı
hatta bırara baktık alacaktık,parası da hazırdı ama,
baska yere harcandı para
şimdi dogum için de para lazım olacak ya
o yuzden sıkıntıya sokmak ıstemıyorum eşimi
zaten maası yetmıyor mesaıler olmasa
ama cok ta lazım
ınanın evımde tek eksıgım bulasık makınası
bıraz daha sabretmem lazım sanırım
sadece bugun cıkan bulasık
12bardak 10 tane falan tabak
bıde kasıklıkta catal kasık kalmadıı
ama işte ne yapım
az daha sabretmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…