ayy casmın
sepet mı aserdın kızzz
çok şükür azalıyorMaasallah
Göbeginizi de düsürdünüz siz, Hayirli olsun, Sarilikta azaliyor, isitmesi de iyi cikmis maasallah
Yalniz Hoya senin nur semranin bir tane gülen resmi vardi onu kaldirmissin faceden de KK dan da bulamiyorum cok güzeldi bakip bakip sevicektim onu ben
.
sağol canımhadi gözünüz aydı hoya, bize sarılık için hiç test yapmadılar bugün dr halen az da olsa sarılığın devam ettiğini ama test-tedavi gerekmediğini söyledi. işitme testi için de ben kontrol edicem duyup duymadığını sadece size sayısal veriler vermeyeceğim dedi.
büyüyünce teni kokmasın diye tuzluyorlarmış annem de yıkarken suyuna tuz attı
kızlar naparsınızya yavaşladık sanki yoruldukmu ne nerdesiniz bebişlere hiç müzik dinletiyomusunuz
ahh cnm
darısı bızım basımıza
sen saglıkla kurtuldun ne guzel
allah bızede yardım etsınn
allah ıyılıgını versınn
ben ugrasamam ole seker mekerr
bu aralar bulasık makınası aserıyorum
alalım dedı eşim
onada ızın vermedım
ne bılım yaaa
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hoya ben dinletmiyomda canım okuyorum gece hiç aksatmadan bi hareketleniyoki anlatamam allah izin ederse 5 yaşına gelince kurankursuna yollayıp hafız yapıcam bebeyimi küçük yaşta çok istiyorum hep dua ediyorum hafız olsun diye 1 hafız aileden 7 kişiyi cennete sokuyomuş biz yapamadık bebeyim yapsın annesini babasını kurtarsın işaallllllah rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?