2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim de her yanım ağrıyor
özellikle geceleri bacak ağrımdan uyuyamıyorum
sanırım böyle romatizme ağrısı gibi bütün kemiğim boylu boyunca ağrıyor

meltem abla
dungece 1,30da yattım
sabah 12 yı gecıyodu kalktım
ve eşim işte suan
hiç uykum yok
evet belkı olabılır,
kendımede kızdım sonra bılıomusun
adam geldı 5 dk oturdu
gectı odasınaaa
bıraz orda pcye takıldı yattıı erken yatar zaten
hıc rahatsız etmedı
ama ben kendıme de cok kızdım
ama utanırım dıye dusundum ondan ıstemedım acıkcası

pamuk altta gorunce
bende senı soracaktım
nasılsın bakımmm

valla ben cok ıyım,
sınırım gectı
ama dısım agrıyor bu seferde

kızlar benim eşimdede oluyor dilinin altında beyaz konuşurken bile acıyo diyo bi ilaç var onu sürünce ertesi güne bişey kalmıyo gibi bişey bakim yazim onun ismini size bekleyin

Hosgeldin Pamukcum
Nasilsin?

Özgecim
Normalmis o agrilar bendede var doktora sormustum.Ürologda kilon fazla dogum olunca gececek demisti.

hoşgördümm güzellikler iyiyim canım ya napim uyuttum kocişi geldim oğluşum ayaklarıyla göğüs kafesimi kırmaya çalışıyo bende size laf yetiştiriyorum

bakın adı bu ilacın piraldyne oral solüsyon kırmızı tentürdiyot gibi günde 2 3 kez sürüyosun fırçası var içinde hemen geçiriyor tavsiye ederim yara için

yalel de gelmiş
hosgelmiş

kızlar sıxzede oluyomu
bu saatte ne yesem derdındeyım

Pamukcum
Benim agzimda pamukcuk yok canim mantarim inat ediyor gecmiyorda bebek dogarken mantari alirsa pamukcuk olurmus agzinda .Ben dogmamis cocugun olmamis pamukcuguna dertlendim bu gece.

ya kilodan demek o ağrılar
zaten kaburga bel ağrılarını hiç saymıyorum
mide yanması ateş basması kramplar kasılmalar hepsine alıştım da
şu bacak ağrısı çok beter
anneaneme benziyorum şişman ağrılar çeken ıhlaya tıslaya hareket eden

yaaaa

ben cok mu mızmızım
uykum yok
canım habıre bıseyler ıstıyor
hatta esım bazen dalga gecıyor
adım
KURUTMA MAKINASI
NE VARSA KURUTUYORUM O YUZDENN

Pamukcum
Aynen hele ayak tirnagi kesme tamamen bi dert.Bide tirnaklar bu dönem ne hizli uzuyorlar.

Özgecim
Normalde kilolu olmadiysan 5-10 kilo alinca bacaklar alisik olmadiklari icin agriyormus.Ben bazi gece uyanip ayaklarima kendikendime masaj yapiyorum.

yalel de gelmiş
hosgelmiş

kızlar sıxzede oluyomu
bu saatte ne yesem derdındeyım
olmamııı şuan tıkınıyorum ben buldum bişiler koş sende bul
Pamukcum
Benim agzimda pamukcuk yok canim mantarim inat ediyor gecmiyorda bebek dogarken mantari alirsa pamukcuk olurmus agzinda .Ben dogmamis cocugun olmamis pamukcuguna dertlendim bu gece.

allah seni ne etmesin bendede vardı mantar kaşıntı ile birlikte hat safadaydı dr bi fitil verdi 3gün arayla 2kez kullandım müthiş şimdi hiçbişeyim yok ne kaşıntı ne kızarıklık falan hemde geçen ay kullandım daha ilacı 10günde bitirdi mantarı

Askitom
Eskiden kendimi hatirliyorumda tüm gün bisi yemeden gezerdim aklima yemek gelmezdi.Oglana hamile kalinca aman dedim dengeli beslenicem sigarayi birakmistim tamda bi kilo almaya basladim 6 sene oldu tutamiyorum bisi cikiyor bisi oluyor kilo üstüne kilo geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…