ne demek canım inş sanada iyi gelirhemen kaydettim ilacı
çok saol
yok bacım değilsin ama çokta yeme bak doğumdada zorlanırsın sonrayaaaa
ben cok mu mızmızım
uykum yok
canım habıre bıseyler ıstıyor
hatta esım bazen dalga gecıyor
adım
KURUTMA MAKINASI
NE VARSA KURUTUYORUM O YUZDENN
Pamukcum
Aynen hele ayak tirnagi kesme tamamen bi dert.Bide tirnaklar bu dönem ne hizli uzuyorlar.
ha ha ben kesemiyorumki kuaföre gidiyorum pedikürle işi bitiriyorum yoksa son 2aya yakındır kesemez oldum göbüşüm çok yok ama içerdeki göbüş büyük napim
Özgecim
Normalde kilolu olmadiysan 5-10 kilo alinca bacaklar alisik olmadiklari icin agriyormus.Ben bazi gece uyanip ayaklarima kendikendime masaj yapiyorum.
kıyma kız kuzuna besle vitaminli bişiler yede oda günü mutlu kapatsınbu gün eşim nöbette evde yalnızım sıkıntıdan abur cubura verdim kendimi
yalnız yemek yemek istemedim
böle geçiştiriyorum
hiç iyi yapmıyorum biliyorum
afiyet olsun ozaman uykusuz gecelerin şerefineeopuyorumnanaktanEvet ozge
hıc ıyı yapmıyosun
aa pamuk coktan aldım bısıler
uyku yok nasılsa
Pamukcum
Cok gecmis olsun ne güzel kurtulmusun sen .Ben cok antibiyotik kullandigim icin bu 3. ilac kullanmam ama mantarda tik yok yerlesmis inat.Bide bende kasinti yok anlamiyorum nasil oluyor.
çok şükür azalıyor
fotoyu koydum böcük kaldır nazar olur deyince kaldırdım ne yapayım
Pamukum
tatlyla pek aram yok,
arada gofret o kadar
ekmeklede pılavlada yok
meyve cok yıyorum
bugun neler neler ıstedım eşimden
almadı
hep zararlı şeyler istiyosun dıye
Pamukcum
Bana bi fitil + krem vermisti 10 gece koydum kontrole gittim gecmemisti bidahakine kadar bekletti gene gecmemis bu sefer tablet+krem verdi gene 10 gece ama oda gecmemis bu gün gene fitil+ krem verdi.Bilmiyorumki ben günde 5 kez filan ic camasiri degistiriyorum.Onlari iyice kaynatim ayri yerde sonra ütülyüorum filan bi ton isi cikiyor basima.Nemli yerde yerlesirmis pet arttirirmis diye bisi koymuyorum sadece camasiri degisiyorum ilik suyla sadece yika dedi yikiyorum biraz akinti oluyor belki ugrasirken kasinti olmuyor ne bilim.Yinede gecmiyor.Bahsettigim fitilde cok fena ya koyduktan sonra cok agri yapiyor kasma yapiyo
eşimden cıps ıstedım pamuk
bıde kızartma p
anladın sen onu
almadı
ben sımdıye kadar 16 kılo aldım cnm
yemek yapmasınıda yemesını de cok severım
normal zamanda ne ler yapıosam hala devam
hıc eksılmez yemek cesıdım
dahada artar
esımde kızar kendını yoruosun dıye
hehheee
bılmıokı kendım ıcın yapıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?