2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

coook teknolojıktır kendılerı
laptoptan foto cekıyodu dun aksam

evet pamuk cok anlayıslıdır
kaynana olsa bura dagınık sura soyle kırlentı duzelt tezgahı topla
ohooooo duzen tıtızlık hastası
ama bu kızım kendını bukadar yorma dıye kızar
gecen cıta kırdım soba yakmak ıcın
neden bana haber vermedın ben yapardım dıye kızdı
ben gelmesınden degıl eşim varken hep gelır zaten
gelınce utanırım dıye ıstemedım
hanı yanında oturamam pcye bakamam
sıra gelmez
,erkenden yatarım dıye
ama allahtan bosuna stres ettım yaaa

yok kız poseıdon
herkes bana yardımcı olmaya calıstı
bende eşime cıkıstım
yazık adam napsın
bısey dıyemedı bana

Zenginin mali zügürtün cenesini yorarmis o hesap oldu bizimki de :roflol:
he walla doğru söyledin

kaynananda bi zahmet titizliğini kendi elleriyle yapsın orayı burayı düzelt diye sana diyemez heralde günah kız can taşıyosun ben hamişlere kıyamıyorum ya içimizde can var bizim be daha ötesi varmı

ya kızlar bana dünden beriye sanki adet sancısı gibi bi ağrı içimi bulandırıp gidiyo dünden beri 4 5 defa oldu çok uzun sürmüyor ama tuhaf yaa sertleşmelerimde çok sık ilaç inş işe yarar walla

pamuk eskıden ole derdı
hamıleyken 1 2 kere gordum kaynana olacak kadınııı
malum 5 aydır kızındaaa
6 ya gırdı
cagırdık gelmedı
gelın cocuguna bakmak ıstemedı kendısı
ay ora soguk burada kalorıfer var
ay ıcerlerım agrıyor
ay sen bana bunu ettın yanı eşim için
bahanenın 1 bır para yanı
zaten 1 kere cagırdık
sonradan her konustugumuzda bahanelerı sıraladı
aman gelmezse gelmesın

Pamuk ne ilaci bu?

benim 30. haftadan beri 1cm açılmam ve sancım var canım bebik çatıma sokmuş vaziyette kafasının yarısını pre-par diye bi ilaç hergün 3tane alıyorum bebiş nekadar vurursa vursun rahimi sabit açılmada tutuyor erken doğuma izin vermiyor bende yatıyorum genelde hep bişi yapmam yasak gibi devamlı yat dinlen dedi dr 30.haftamdan beri dinleniyorum öyle ama öyle vuruyoki bazen idrarımı zor tutuyorum kaçıcak gibi oluyo çok baskı yapıyo aşağı

kızlar bugun konusulmus yıkama meselesı gobek degıl de bu sebepten yıkamamak gerekıyormus paylasayım dedım..

yenidoğana fazla temastan kacının..
[FONT=Century Gothic, Verdana, Arial, Courier New]Bebeğiniz doğar doğmaz onu sevmek ve hatta mıncıklamak isteyeceksiniz, ancak size tavsiyemiz, bazı olumsuz sonuçlardan korunmak için ilk dönemlerde ona karşı fazla temastan kaçınmanız.

Yeni doğan bebekler hastalıklara karşı oldukça savunmasız oldukları için korunmaları büyük önem taşır. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Filiz Bakar, bebeğin sağlığı açısından aşırı koruma telaşına girmeden bazı konulara dikkat etmenin yeterli olduğunu belirtiyor.

Bebeğiniz cildindeki vernix kazeoza denen koruyucu bir tabaka ile doğar. Bu koruyucu tabaka bebeğinizi hem ısı kaybından hem de enfeksiyonlardan korur. Ayrıca da cildini nemlendirir. Bu nedenle bebeğinizi hemen yıkamayıp, doğumdan 3–4 gün sonra yıkamanızı tavsiye ediyoruz.

Eve dönüş

Bebeğinizi hastaneden eve götürdükten sonra onunla çok fazla temasa geçmemeye özen göstermelisiniz, çünkü yeni doğan bebeğiniz her türlü enfeksiyona açık olacaktır. Bu nedenle bebeğinize çevrenizdekilerin çok dokunmasına ve öpülmesine izin vermemelisiniz, çünkü enfeksiyonlu bir kişiden bebeğe enfeksiyon bulaşması kaçınılmazdır. Ayrıca bebeğinizin odasında, hatta bulunduğu evde asla sigara içilmesine izin vermeyin.
[/FONT]

gelmesin canım daha iyi delirtir yoksa seni bundan sonrada geleyim demeye yüzü tutmaz bence sana bu zamanında yardımcı olmayanı napıcan sanki aman içleri acıyosa kızı baksın daha ii başına işmi alıcan ya bırak

saol canım paylaşım için güzel bilgiler

ya pamuk ınan kendı annem gıbı sevdım
hıc karsılık goremedım
saygıda kusur etmedım
ama 1 kez olsun kızım demedı bana
sarılmadı
kayınpederı buyuzden severım kızım dıye sever benıı
gelsın kız ben onu ne drlara goturdum
yıne gotururum bunuda bılıyor
sımdıkı bahanesıde kayınpeder burdaya
ondan gelmıyor
gelmezse gelmesın
allah yardım eder
aslında dugun aksamı gıttı kaynımıgelsede
eltımle kalcak ustte
gelsın de gelın murvetı gorsun
dur daha o zaman anlıcak anyayı konyayı o

Hmmm, anladim senin isin daha zor o zaman Allah yardimcin olsun, güzel tarafi doguma az kalmasi, biraz daha disimizi sikinca bu dertlerin hepsi unutulacak ins. Yat canim sne de doguma kadar, tadini cikar,

kızlar sisin ayarlarda saat tarih bölümünde saat hangi yeri seçtiniz ben beceremedim bi türlü şuan saat 02:30 ama sitede 04:30gösteriyor bi baksanıza kızlar

benim saat ayarlari da bozuk

ne türkiye saatini ne de buranin saatini gösteriyor, kafasina göre uydurmus bir saat kaydirigubbakcemile3

benim kaynanada hesapta çok iidir karışmaz etmez ama kendi annen gibi olmuyor güzelim illa bi laf batıyo bilmem ne kötü olan daha çok el üstünde tutuluyo aman onları konuşupta zaman harcamayalım biz kendimizden bahsedelim :teytey::teytey:

Kibelesr,

O zaman neden hastanede hergün yikiyorlar bebegi, burda en az 3 gün kaliyorsun hastanede, bebegi de hergün yikiyorlar. eve gidince de yikayin diyorlarmis.CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…