2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bn yatıyorum
hepınıze allah rahatlık versın
cok gec oldu hadı sızde yatınn

aman hamaratım benım yavas yavasta olsa yaptın butun ısını masallah ohh mıs gıbı helal olsun..

mideler minnacık kaldı da ondan heralde hakocum.
ah bana tatlı demeyiiinnnnn
zinhar yasak! en ufak bir kaçamak hakkım yok. sıfır tatlı-şekerli.. sıfır!
sadece meyve şekeri alıyorum...
off offf

az sabır canım az kaldı..

ayy bır de ben yapabılsem hıc yaptıramıyorum..
once benı alıstırsan ..:roflol::roflol::roflol:
olmaz bırsey canım kotu seyler dusunme kan falan yaaa..

canım sıkma canını bosver hıc kolay degıl ama esın ıcın sabır..

merhaba tontişler
bizim bugün göbeğimiz düştü
doktora gittik sarılık 11den 9 a düşmüş
10 gün sonra tekrar gitcez
işitme tarama testini de yaptırdık iyi çıktı.
doğuran var mı

ayy cok sevındım canım masallah..

BİZİM GÖBEGİMİZ 9 günde düştü...

ooo masllah gobegı dusen dusene oh ne guzel..

selam kızlar
benimki uyanmadan bir ugrim dedim yaniniza:))

merhaba canım ozledık senı yaaa..

ahh canım hıc kolay degıl ama buyurmuslar gelmısler dogum ıcın ustelık bırsey de dıyemezsın uzmemeye calıs canım.. son gunlerde bebegı strese sokma..

aman aşkitom, kafam yeterince karışık...bi türlü karar veremiorum, ikisini de çok beğenitorum çünkü...kura çekip duruyoruz artık...

canımcım ıkısını de koyun dıyecem ıstemıyorsunuz muhtemel..cok zor valla ısım secmek kolay gelsın

ben ne seker ne sepet hıcbırsey yaptırmadım
kayınvalıdem bebek cıkolatası almıs bır pastaneden sarılı
neye koyar bılemıyorum hıc te dusunmuyorum valla..
cunku bırakta bazı seylerı bız yapalım dedı dun amaaann dedım onlarda kalsın :))
sagolsun almıs koyacak bırsey de bulur zaten..

allah ıyılıgını versınn

ben ugrasamam ole seker mekerr
bu aralar bulasık makınası aserıyorum
alalım dedı eşim
onada ızın vermedım

ne bılım yaaa

canımcım bulasık makınası bebekle ok ahat olur senın ıcın.
ama sana tavsıye dusuk fıyatlı bırsey al az programı olsun
cogaldıkca derdı cogalıyo.
bız ceyızde toplu almıstık bul mak bayaa promosyonluydu cok fonksıyonlu defalarca servısle paapaz olduk sonunda degısım oldu yıne sorunlar yasıyorum en ıyısı 1-2 programlı bısey ve cok ta guzel yıkar emınım..
nerede cokluk orada ..

Kizlar nasilsiniz?
Ben nette yeni doganda pamukcuk hakkinda bisiler bakiyorum biraz canim sIkkIn kk da da ariyacagm bilgisi olan varmi? i

canım yaa cok sorun bısey degıl o bıldıgım kadarıyla gecıyor bebekte uzme kendını..

ınsallah gecer canım yaaa gecmıs olsun tekrar..

sana da gecmıs olsun canım yaa..

ya kızlar bana dünden beriye sanki adet sancısı gibi bi ağrı içimi bulandırıp gidiyo dünden beri 4 5 defa oldu çok uzun sürmüyor ama tuhaf yaa sertleşmelerimde çok sık ilaç inş işe yarar walla

canım dogum belırtılerı bu yanı zamanın yaklastıgını gosteren bugun dr bana aynen bunlar varmı dıye sordu..
ama hemen olacak degıl sadece yakınlastıgı anlamında..

saol canım paylaşım için güzel bilgiler

:))))

canım ha gayret az kaldı zor bunlara dayanmak ama gececek ınsallah..
en azından bılınclı bır sekılde kontrol altındasın..

Kibelesr,

O zaman neden hastanede hergün yikiyorlar bebegi, burda en az 3 gün kaliyorsun hastanede, bebegi de hergün yikiyorlar. eve gidince de yikayin diyorlarmis.CADIARZU

bılmıyorum canım yaaa ama kocakarılar hep yıkatmazlar vardır bı bıldıklerı...
belkı ev kosulları az streıl dıye hastane daha sterıldır..

kimsecikler yok
MERHABA
kızlar sizleri özledim eşim geldigi için onunla ilgileniyorum bebişe alış verişe gidiyoruz hemen kemen harşey bitti odası hariç
bugün dr gittim bebek çok iyi güzel kilo almış benim şekerim iyi cıktı idrarda yine problem var kültür verdim benden bu kadar hepinizi öptüm

arkadaşlar bebeler için yün yorgan ve vastıktan bahsediyorduk linens te var ben aldım

bende de çıkmıştı bi kaç kez mantar ama dr kaşıntın yoksa ilaca gerek yok dedi vermedi ilaç filan..hatta sonra test filan da istemedi.şu anda nasıl bilmem ama dediğim gibi kaşıntın yoksa ilaca gerek yok dediydi,

sizi gidi gececiler sizi...:jeyyar::jeyyar:..şimdi de uyku modundasınız öyle mi......Hadiinnin kalkın gayrı.....alkisalkisalkis

doğumdan önce doğum telaşı ...,doğumdan sonra da kilo telaşı....:gitme::gitme:...doğuranlar şimdi de kaç kilo vereceklerini yazışıyorlar....:jeyyar:...Şimdiden düşünüyorum da bu gidişle ben,eski kiloma zor dönerim herhalde....:1no2::1no2:...

günaydın.....poseidon cum...

Günaydin hosgeldin,

Ben simdiden düsünemem kilolarimi, geldigi gibi gider ins. olmazsa eve yürüyüs bandi almayi düsünüyorum,

ayy bu resimdeki bebek kimin yaa ne tatlı yavruuuummmmmmmmmmmmm:tomato:

Nette buldum, yanaklari cok güzel digil mi böyle güzel koca yanakli bebislere cok bakiyorum ki benimki de kocaman ynakli olsun kaydirigubbakcemile3

ohhh kahvalti da ettim sabah sabah bebisi doyurdum, simdi hortumunu sünnetliyordur garibim

Burda saat 9, bu saatte kahvalti ettigime sükretsin bebisim, son günlerde 12 de kalktigim icin bebek göbek atiyordur simdi icerde kaydirigubbakcemile3

Zaten geceleri öyle bir vuruyor ki nerdeyse ayaklarina corap giydiricem :hulya: Gelse de oynasak.:ecrin_bebek:

ehh.artık sıkıldı yavrucuklar....Halbuki dışarısı içerden daha zor....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…