2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende kilo verdim son ayda acaba sıkıntıdan dolayı mı bilmiyorum gerçekten her gece soğuk soğuk terliyorum habire atlet değiştiriyorum

kızlar bendede ya akıntı o bıcım uleeeen dıyorum suyum geldi:))
dra soyledım kokusuz ve renksızse rahımın kendını doğuma hazırlıyo dedı..
bu akıntı olayı bır defa daha basıma gelmıstı hıc sevmıyorum ya...çok rahatsız oluyorum mafoldumben

ben hiç aşerme yaşamadım canım bu arada akıntı var mı sizde

Ben de evde olmayan biseye asermiyorum hic, kocam sansli benim zemuszemus
Akintim yok galiba benim anlamiyorum ki :kedi:

kızlar bende kilo verdim son ayda acaba sıkıntıdan dolayı mı bilmiyorum gerçekten her gece soğuk soğuk terliyorum habire atlet değiştiriyorum

Ben de geceleri cok kötü terliyorum, önceden ben üsür esim terlerdi, simdi ben terliyorum esim üsüyor CADIARZU

sürekli çamaşır değiştiriyorum.....anam ağladı:bbo: ..kendime çamaşır yetiştirmekten yaaa....:roflol:

sürekli çamaşır değiştiriyorum.....anam ağladı:bbo: ..kendime çamaşır yetiştirmekten yaaa....:roflol:

aynen canım gunluk pedde kullanmıyorum drlar onermıyo dıye iç çamaşırı cekmecısının dıbındeyım yanı değiştir değiştir kilot stoğu olustu evde

aynen canım gunluk pedde kullanmıyorum drlar onermıyo dıye iç çamaşırı cekmecısının dıbındeyım yanı değiştir değiştir kilot stoğu olustu evde

Ped kullanmasini önermiyorlarmiymis, ben de kullanmiyim o zaman.

o zaman benim bir düzine daha camasir almam gerekir CADIARZU

ben de geceleri çok terliyorum canım, son 2-3 haftadır böyle.. daha önce bronşit olmuştum ondan kaynaklanıyor sanıyordum ama şimdi hastalığım da geçmesine rağmen terlemeye devam maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…