yemekteyıze bakan varmı
buhafta cook sıkk
yarısmacılar da pekk elıtt
slm kızlar biz geldik. Ya benim karnım sabahtan beri taş gibi. Hep yatayım istiyor bu oğlan ne yapıcam bennnnakannehir
slm kızlar biz geldik. Ya benim karnım sabahtan beri taş gibi. Hep yatayım istiyor bu oğlan ne yapıcam bennnnakannehir
osman mı ne
ogretmen olarak atanmıs sanırım orayaaa
ama yok ya bukadar bılmıs degıldır ogretmenlerımız
bu adam cok ukala
hoşgeldin canım. sen oğlanı üzme yat dinlen kaydirigubbakcemile3
baktım benim ayris gelmiyor zorla getirmek için misafir vs agırlıyorum hareket ediyorum ki gelsin ama tık yok sıpada içerde zıplıyor sen ugraş anne ben burda rahatım diyo sanırım bana bu kız:)))
bugun gelenlerde sen doguramadın bu bebek erkekmi acaba diyor yüüzm gözüm degişmemiş güzelleşmişim kalçam büyümemiş vs son anda erkek dogurtcaklar bana bunlar zorla:)))zaten bugune kadar bilmeyenler bebek erkekmi diyordu iyice sinir oldum erkek gibi kızım olcak velhasıl:):umursamaz:
ufff hıc sorma benımde sureklı taş gıbı, böyle sert olunca da idrar sıkısması sıkıtntılı oluyor.
bır damla ıcın dunyalara sıkısmıscasına koşş wc ye:) ımanım gevredı valla...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
slm kızlar nasılsınız..bişey soracagım kızlar bebegin çamaşırlarını yıkıyorum ama makinanın içi nasıl köpürdü sizinde öyle oldumu deterjanımı çok koydum acaba..
baktım benim ayris gelmiyor zorla getirmek için misafir vs agırlıyorum hareket ediyorum ki gelsin ama tık yok sıpada içerde zıplıyor sen ugraş anne ben burda rahatım diyo sanırım bana bu kız:)))
bugun gelenlerde sen doguramadın bu bebek erkekmi acaba diyor yüüzm gözüm degişmemiş güzelleşmişim kalçam büyümemiş vs son anda erkek dogurtcaklar bana bunlar zorla:)))zaten bugune kadar bilmeyenler bebek erkekmi diyordu iyice sinir oldum erkek gibi kızım olcak velhasıl:):umursamaz:
osman mı ne
ogretmen olarak atanmıs sanırım orayaaa
ama yok ya bukadar bılmıs degıldır ogretmenlerımız
bu adam cok ukala
slm kızlar nasılsınız..bişey soracagım kızlar bebegin çamaşırlarını yıkıyorum ama makinanın içi nasıl köpürdü sizinde öyle oldumu deterjanımı çok koydum acaba..
ben dalinin matik olanını aldım bende de baya köpürmüştü
Deterjanın hangisi canım?
anne olmak sagol canım o senin güzel bakışın..bende diyorumki ben güzelleştim güzellgimi almadıysa çok çirkin ördek yavrusu gibi bi kızım olcak diyorum...
herif maille döktürüyor bana dövcek nerdeyse dogurmadım diyee ayyy ne komik:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?