2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende de yemek yok misafirlere yaptıklarımdan ayırdım çay da yaparım kocişe..
kocişime yazık özge çok gerilmiş millet doguruyor sen doguramadın kızımı diye mailler atıyor kıskandımı ne arkadaşını:))

canım ocak ayının ilk haftasına randevu vermişti bana haftaya yani bakalım o zaman soracagım..hayırlısı artık napalım canım..sen sordunmu değişirmiymiş..

sordum canım. ocak ayında zam olacakmış bizim anlaştığımız ücret değişecekmi dedim. yok anlaştıklarım değişmez dedi. tekrar bakayım not almışmıyım dedi. bilgisayarına notunu almıştı benim ücret kesinleşti yani ama sende konuş derim iyice anlaş. süpriz olmasın sonra

Bizde de kocişlerde de heyecan artık tavan yaptı;zaman kavramını da çıkardık gözden gelsinler artık diyoruz. Bebişler ne düşünüyor içeride çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3

valla bu babalar cok sabırsız
bızımkı de hemen gelsın dıyor artık
dahada beklemesı zorgelıyor
dogunca ne yapacaklar acabaaa

slm kızlar nasılsınız..bişey soracagım kızlar bebegin çamaşırlarını yıkıyorum ama makinanın içi nasıl köpürdü sizinde öyle oldumu deterjanımı çok koydum acaba..

bende Dalan Roxy ile yıkadım
Poşette 2 ölçek koyun yazıyodu
2 tane koydum, aman Allahım, o ne köpürmek, eşyaları bi çıkardım, üstlerinde deterjanlar kalmış, sonra tekrar durulama yaptım
Artık 1 ölçek koyuyorum, daha doğrusu 1 ölçeği tam doldurmuyorum bile

anneolmak
hamıle kalınca bende dedım belkı ıkızımız olr
annemın abılerı varmış ıkız
bırı kucukken olmus
halamın 3 cuzu var sımdı 20 21 yasındalar
esımın hala ve amcası ıkız
ama kısmet
rabbım verdı ya
farketmez tek yada cıft
saglıkla dogup buyusunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…