2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dimple nasısın görüşmeyeli
özledim gece muhabbetlerini

ahh hoyam
bende çok özledim

şimdi
24 saatimiz bebiş

ne güzel günlerdi
koltukta yan gelip yatıyodum
istediğimi yiyip içip sizinle yazışıyodum
istediğim saatte yatıp istediğim saatte kalkıyodum

kızlar ya
bu gogus ucunu alırken
small mı standartmı lacaz
gogus ucunu cıkarıp olcemeyız yaaa
heheheeee
ONLAR STANDART GALİBA CANIM BEN ALIRKEN ÖLÇÜ FALAN SORAN OLMADI
pamuk canım kkdekiler bunu tavsiye etmişler diğerlerinden memnun kalmamışlar öyle almıştım ben de mumnun kaldım

tamam aldırım bende aventin madem işe yarıyosa ii olur bide onu devamlı kullansak çünkü genelleme ilk bebeklerde yara problemi yaşanıyor başta kullansak önlemiş olmazmıyız

ilk emzirmede normal vermeye çalış ki bebek kokunu alsın canım
sonra bununla verirsin
ilk emzirmeyle yara olmaz

dimple sakın bi kaza daha yapma haa 4.yeee:)))kafayı yersin sonra:))

kııııııııııızz Allah korusun

delimisin
3 ayımı doldurunca
hemen tıpa taktırıcam
herifde korunacak
o olmazsa hap kullanıcam
yaşım tutsaydı
kordonlarımı bağlatıcaktım ya

timam bol bol koklaşırız sonra veririm eşimde diyoki ben olsam bu sahte şeyi emmem oğlumun yerinde diyo sanki aynı şey için emişiyolar yaa

benim kzım emmiyo o sahte şeyi malesef özellikle sağ göğüs ucum çok fena durumda sanırım onu doğru bi şekilde ağzına veremiyorum onun için de kötü oldu

yok hoya sağ tarafı tam veremiyorum sadeceucunu verebiliyorum nedense sağ göğsüm çok şişiyor öyle olunca ağzına sadece uç kısmını alabiliyor

benim kzım emmiyo o sahte şeyi malesef özellikle sağ göğüs ucum çok fena durumda sanırım onu doğru bi şekilde ağzına veremiyorum onun için de kötü oldu

canım ya allah yardımcın olsun nekadar zor ya anne olmak herşeye nasılda katlanılıyo dimi normalde kimin için dayanırızki bu acıya

kızlar ben yakında doğuracam heralde ALLAH bilir ya yarın 38+0 olacak bugün kasığım ağrdı birde karnım sertleşiyo ama sancım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…