2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ecrınım ben sabahtan gıdecem
saat 9 sularında
eşim yarın aksam ıse gıtcek benım
ama duruma gore ızın alabılır
hadı hayırlısı bakalım

anam siz hala burdamısınız daha doğurmadınız mı? kırk haftayı doldurmadan doğrmayacaksınız anlaşılan az bekleyin beraber doğuralımkaydirigubbakcemile3.. kızlar şaka bi tarafa bir gün daha bekleyinde 2010 annesi ve bebekleri olsun bari bir gün için 1 yaşında görünmesin bebekler..

hoşbulduk pamuk nasılsınız ben girmeyeli çok değişiklikler olmuş buralarda çirkin betyden haberiniz varmı?

ah demetcim bendede senin tam tersin maşallah yiyorum yiyorum doymuyorum eğer hamileliğimden beri böyle yeseydim kesin 30 kg almıştım ben son 2haftadır böyleyim ama iştahsızlığa ne iyi gelir bilmiyorum oğluşun kg alıyorsa çokta takma kafana keşke bende almasam demir alsa
merhaba kızlar nasılsınız?
kızımın çok gazı var ne yapacağımı şaşırıyorum
onunla beraber ağlayasım geliyor
hoşgeldin kıyamam canım ya elma yağını bende duydum çok iyi geliyormuş ayaklarının altına bide göbeğine sürüp masaj yapacakmışsın dene istersen

şimdiye kadar 2 kere girdim nst ye.o da 3 hafta da bir.doktorla konuşmaya gelmez çok kasıntı bir kadın.bi de bu haftadan sonra kimse kabul etmez beni.:çok üzgünüm:
sevcancım hoşgeldin ama gittin galiba yetişemedim seni çok merak ettim valla numaran olsa arayacaktım doğurdun sandım dr işin hiç iyi olmamış ya ne biçim kadın bu 37.haftada 3 hafta sonra çağrılırmı ya gidermisin bilmem ama benim dr tavsiye ederim sana en azından bikere git görüş buca tıp aylin barbaros durumunu anlat yardımcı olur olmadı selamımı söyle :):):):)):)
genkord diye bir firmadan bahsedildi bize hastahanede.
bugün aradım, şimdi fiyat bilgisi göndermelerini bekliyorum.
var mı bi kordon kanı bankası önerisi olan? kullanan/kullanacak olan?

yalelcim ben düşündüm de pek araştırmadım bide baya pahalı olduğunu duydum o yüzden vazgeçtim sana fiyat verdiklerinde paylaşırsan belki düşünürüz yeniden

hoşgeldiniz kızlar
bizde annemle son kez valizimi kontrol ettik eksikleri koyduk inş.unuttuğum bişey kalmamıştır unutursamda hast.ev arası çok yakın eşim gelir alır artık ne yapayım
sonrada yemek yaptım geldim maşallah döktürmüşsünüz
birazdanda eşim gelecek yine çıkmak zorunda kalacağım

sanada masallah esra
ne cok ıs yapmıssın
ben bugun esımleyız kımse yok
işten gelmeye yakın,
dısardan solıcem

dogum yapan kızlar bebekleri ocak yazdırabiliyormusunuz sanırım yazdırılmıyormuş ssk ya işleniyormuş hemen dogrumu?

pambık aventi tavsiye etmişti kızlar kullanmışlar.bende alcaktım unuttum eşime söledim alırsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…