ecrınım ben sabahtan gıdecem
saat 9 sularında
eşim yarın aksam ıse gıtcek benım
ama duruma gore ızın alabılır
hadı hayırlısı bakalım
yaz'a çok planım var pamuk sorma daha kızma bikini alcam guneş gözlügü alcam öyle resimlerini çekicem:))bacak bacak üstüne attırıp şöyle bikinili gözlüklü resmini çekcem inş...rabbim nasip ederse...eşimle öyle hayal kuruyoruz işte...
amin pose sagol canım.,dogru diyosun allah dermansız dert vermesin.
kızlar bu ara hiç iştahım yok benim.zaten bu ay hiç kilo almamışım.bebişte sadece yarım kilo almış.
sizdede böle olan varmı iştah artırıcı olarak ne yesem iyi gelir acaba.bilen varmı.son hafta bari iyi beslensin yiğit efe.
hoşgeldin kıyamam canım ya elma yağını bende duydum çok iyi geliyormuş ayaklarının altına bide göbeğine sürüp masaj yapacakmışsın dene istersenmerhaba kızlar nasılsınız?
kızımın çok gazı var ne yapacağımı şaşırıyorum
onunla beraber ağlayasım geliyor
kızlar merhaba a.s.
ben uzuuuuuuun bir süredir yoktum daha doğrusu bilg.bozuktu giremedim.
bebişlerini kucağına alanlar olmuş.arkadaşlar hepiniz bebeklerinizi güle güle büyütün.opuyorumnanaktan
off benimde canım çok sıkkın:umursamaz:
ben suan 37.haftamdayım doktor bana 3 hafta sonraya randevu verdi:sinifsinif:
sizcede anormal değilmi,ben o zamana kadar doğururum ki!
haftada bir olması gerekmezmiydi:uhm:
şeytan diyo kadınıklava:
sevcancım hoşgeldin ama gittin galiba yetişemedim seni çok merak ettim valla numaran olsa arayacaktım doğurdun sandım dr işin hiç iyi olmamış ya ne biçim kadın bu 37.haftada 3 hafta sonra çağrılırmı ya gidermisin bilmem ama benim dr tavsiye ederim sana en azından bikere git görüş buca tıp aylin barbaros durumunu anlat yardımcı olur olmadı selamımı söyle :):):):)):)şimdiye kadar 2 kere girdim nst ye.o da 3 hafta da bir.doktorla konuşmaya gelmez çok kasıntı bir kadın.bi de bu haftadan sonra kimse kabul etmez beni.:çok üzgünüm:
genkord diye bir firmadan bahsedildi bize hastahanede.
bugün aradım, şimdi fiyat bilgisi göndermelerini bekliyorum.
var mı bi kordon kanı bankası önerisi olan? kullanan/kullanacak olan?
benden sonra 4-5 kişi doğmuş
o kadar kişi içinde sadece 1 kişi normal doğmuş hayret bişii yaaa
hoşbulduk pamuk nasılsınız ben girmeyeli çok değişiklikler olmuş buralarda çirkin betyden haberiniz varmı?
fatmazehra
sıvrı bıber hosgeldınız
yok cnm daha dogurmadık
seneye ıns
dimple canım biz gerçek ocak anneleri olarak normal doğurma yolunda ilerliyoruz bi aksilik çıkmazsa inşallah..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?