dogum yapan kızlar bebekleri ocak yazdırabiliyormusunuz sanırım yazdırılmıyormuş ssk ya işleniyormuş hemen dogrumu?
dogum yapan kızlar bebekleri ocak yazdırabiliyormusunuz sanırım yazdırılmıyormuş ssk ya işleniyormuş hemen dogrumu?
kızlar şu koruyucu meme ucu için silikonlar varya ondan aldım kullanan varmı işe yarıyomuu
kızlar şu koruyucu meme ucu için silikonlar varya ondan aldım kullanan varmı işe yarıyomuu
pambık aventi tavsiye etmişti kızlar kullanmışlar.bende alcaktım unuttum eşime söledim alırsın diye.
aynnen fatma bende öle biliyorumda dogum yapanlardan yazdırabilen varmı merak ettim.
ecrincim nüfus kagıdı çıkarken doğum yada hastane raporunu istiyorlar orada yazılana göre veriyorlar onun için başka tarihte yazdıramıyorsun diye biliyorum ben..
esracım tutuyor benim kide az önce hıçkırdı büyüyo kızım daha ne kadar büyüyecekse:)))
dımplem hosgeldııııınnnn
canım benım nasılsın
özledım senıı
dimple 59500 dogurmuş en son..ben hala dogurmadım:)senin bebek nasıl..
dimple hoşgeldinn nasılsın
pamuk bende aldım bugün silikon gögüs ucu 5 tl zaten ne olur ne olmaz bulunsun diye aldım bide gögüs pompası aldım..
avent silikon göğüs ucu çok işe yarıyor canm
mutlkaka alın
göğüs ucu yara olunca onunla rahat emişirsiniz
doğum raporu isteniyor kimlik çıkarırken
o yüzden 1 ocak yazdırılmıyor canım
hımm benimki avent değil ozaman canım çünkü benimki yuvarlak alım bari bundan bende olsun evde ne olur ne olmaz
sağol canım
bende buraları özledim
ahh ahhh gece muhabbetlerini
artıkgeceleri uykusuzlukla geçiyo
bebek gündüzleri iyide geceleri mahvediyo
1 haftadır uyku nedir bilmiyorum
rüya görmeyi özledim
az önce yıkadık yatırdım
keşke geceleri böyle yatsa
dün göbeği düştü
bi de hafif sarılığı var daha artarsa dr a götürücem
şimdilik bu kadar havadis
iyi olmaya çalışıyorum
dün dkişlerimi aldırdık
hemen banyo ya koştum
ohhh banyo yapmak harika bişi
şu lohusalık dönemimizide bi atlatsak
daha iyi olucam
olucaksın allahın izniyle sen yarıladın hadi bakalım biz daha başlamadık bile dikiş aldırdım yazmışsın estetik yapmadılarmı senin dikişleri artık kimse aldırmıyo dikiş falan yapıştırma işlemi gibi oluyo bu estetik dikiş mikiş derdi olmuyo
canım adamını bulursan bişiler oluyo
bizde 2010 a kaydedicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?