2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sizin bebekleri hıçkırık tutuyor mu benim oğlanı çok tutuyo ya sanırım doğuncada çok hıçkıracak

dogum yapan kızlar bebekleri ocak yazdırabiliyormusunuz sanırım yazdırılmıyormuş ssk ya işleniyormuş hemen dogrumu?

ecrincim nüfus kagıdı çıkarken doğum yada hastane raporunu istiyorlar orada yazılana göre veriyorlar onun için başka tarihte yazdıramıyorsun diye biliyorum ben..

esracım tutuyor benim kide az önce hıçkırdı büyüyo kızım daha ne kadar büyüyecekse:)))

kızlar şu koruyucu meme ucu için silikonlar varya ondan aldım kullanan varmı işe yarıyomuu

avent silikon göğüs ucu çok işe yarıyor canm
mutlkaka alın
göğüs ucu yara olunca onunla rahat emişirsiniz
dogum yapan kızlar bebekleri ocak yazdırabiliyormusunuz sanırım yazdırılmıyormuş ssk ya işleniyormuş hemen dogrumu?

doğum raporu isteniyor kimlik çıkarırken
o yüzden 1 ocak yazdırılmıyor canım

pambık aventi tavsiye etmişti kızlar kullanmışlar.bende alcaktım unuttum eşime söledim alırsın diye.

bende baktım şimdi ne marka almışım diye ama yırtmışım arkasını bakmak için ama ya aventtir yada büyük olasılıkla nuktur çünkü aldığım yerde o markalar vardı emebilecekmi acaba bebişler ordan bizi ya

dımplem hosgeldııııınnnn

canım benım nasılsın
özledım senıı

sağol canım
bende buraları özledim
ahh ahhh gece muhabbetlerini
artıkgeceleri uykusuzlukla geçiyo

dimple 59500 dogurmuş en son..ben hala dogurmadım:)senin bebek nasıl..

bebek gündüzleri iyide geceleri mahvediyo
1 haftadır uyku nedir bilmiyorum
rüya görmeyi özledim

az önce yıkadık yatırdım
keşke geceleri böyle yatsa
dün göbeği düştü
bi de hafif sarılığı var daha artarsa dr a götürücem
şimdilik bu kadar havadis

dimple hoşgeldinn nasılsın

iyi olmaya çalışıyorum
dün dkişlerimi aldırdık
hemen banyo ya koştum
ohhh banyo yapmak harika bişi
şu lohusalık dönemimizide bi atlatsak
daha iyi olucam

canım adamını bulursan bişiler oluyo
bizde 2010 a kaydedicez

pamuk bende aldım bugün silikon gögüs ucu 5 tl zaten ne olur ne olmaz bulunsun diye aldım bide gögüs pompası aldım..

avent silikon göğüs ucu çok işe yarıyor canm
mutlkaka alın
göğüs ucu yara olunca onunla rahat emişirsiniz

doğum raporu isteniyor kimlik çıkarırken
o yüzden 1 ocak yazdırılmıyor canım

aldığım iyi olmazsa hemen avent alırım gerçi aldığım aventte olabilir bilmiyorum pompa arkadaşımda vardı 7ay önce kullandı alma dedi sorun olursa o vericek bana

hımm benimki avent değil ozaman canım çünkü benimki yuvarlak alım bari bundan bende olsun evde ne olur ne olmaz

kızlar ya
bu gogus ucunu alırken
small mı standartmı lacaz
gogus ucunu cıkarıp olcemeyız yaaa
heheheeee

pamuk canım kkdekiler bunu tavsiye etmişler diğerlerinden memnun kalmamışlar öyle almıştım ben de mumnun kaldım

kızlar göğüs pompası genelde gerekli oluyo

ilk günler bebiş ememiyo
yada süt üretimi birden oluyo
güğüsler bayaa şişiyo
hemen müdahale etmek gerekiyo

ileriki dönemlerde de dışarıya çıkacağınız zaman
eve süt bırakmak gerekiyo

bende avent in manuel pompası var biraz güçlü çekiyo
onada alışabilirim heralde
bu günler pek kullanmıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…