2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ecrin bu senin kaçıncı sancı tutuşu,yine yalancı sancı olmasınkaydirigubbakcemile3

off eskiden sabah akşam gece hep dolu olurdu burası geçmişe yetişemezdim şimdi sıkıntıdan patlıyorum benimde içime doğuyo yakında bende doğuracağım 13 ocağı beklemeyecek bizim oğlan

off eskiden sabah akşam gece hep dolu olurdu burası geçmişe yetişemezdim şimdi sıkıntıdan patlıyorum benimde içime doğuyo yakında bende doğuracağım 13 ocağı beklemeyecek bizim oğlan

o zaman sıkıntıdan patlayacak vaktikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı..n de olmayacak esracım...

Artık sayılı kişiler kaldık doğuracak...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2...

selam kızlar
vermı doğuran

benim dikişlerim kanıyo
allahın ne zaman düzelcem ben

algor bana mı sordun canım evet şimdilik herşey normal ve ben normal doğum yapmayı çok istiyorum normal doğum tarihimiz 13 ocak ozamana kadar gelmesini bekleyeceğiz demir beyin keyfine bağlı yani

algor bana mı sordun canım evet şimdilik herşey normal ve ben normal doğum yapmayı çok istiyorum normal doğum tarihimiz 13 ocak ozamana kadar gelmesini bekleyeceğiz demir beyin keyfine bağlı yani

Hayırlısı....:ecrin_bebek:Az kalmış ..:Saruboceq: benim de 18 ocakta sezaryen olcak inşallah.:lepi:.

hoşgeldin juli...geçmiş olsun...Kaçıncı günün bugün?ağır falan mı kaldırdın?ya da zorladın mı?

canım ya hoşgeldin neden kanıyo dikişler kendine dikkat etmiyormusun dr.sordun mu bişey kullanmıyo musun üzüldüm şimdi ya melisa nasıl

saolun kızlar
yattığım yerde yatmıyorum ki
hep kalkmaya calısıyom
akşam acile gittik pansuman yaptılar ama hala devam kanama
doktorumada tekrar gitmedim bugün
bıktım hastaneye gitmekten

saolun kızlar
yattığım yerde yatmıyorum ki
hep kalkmaya calısıyom
akşam acile gittik pansuman yaptılar ama hala devam kanama
doktorumada tekrar gitmedim bugün
bıktım hastaneye gitmekten

kurtlumusun kızım sen yat azıcık sağlığın için annen var kayınvaliden var en az dikişler iyi olana kadar sabret bence dr git devam ediyorsa kanam yada ara bi sor hiçyoksa

doktoruna danış mutlaka...ihmal etme canım yaa..zorlama kendini...lmaz:

geçmiş olsun juli,dikkat et,dinlen iş falan yapma,druna tekrar görün bence,
şuan hassas dönemdesin kendine önem ver biraz

kurtlumusun kızım sen yat azıcık sağlığın için annen var kayınvaliden var en az dikişler iyi olana kadar sabret bence dr git devam ediyorsa kanam yada ara bi sor hiçyoksa

sinir oluyorum artık
kızımın herseyiyle ben ilgilenmek istiyorum
inadına kalkıyorum
sanırım yakında hepsini patlatcam :umursamaz:
durmazsa kanama yarın giderim belki
zaten yılbası tatilide gelii
offfffffff..........

hep bu yüzden normal doğurmak istedim

kızlar birkaç gündür parmaklarım uyuşuyor,sürekli uyuşmuş vaziyette,
bazı arkadaşların da böyle şikayetleri vardı,drunuz ne demişti,
ben dün druma sordum vitaminlerini içiyor musun dedi,vitaminle ne alakası var ki:sm_confused:

az daha sabret be güzelim...kendine gelince sağlıklı bir şekilde istediklerini yaparsın zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…