kızlar birkaç gündür parmaklarım uyuşuyor,sürekli uyuşmuş vaziyette,
bazı arkadaşların da böyle şikayetleri vardı,drunuz ne demişti,
ben dün druma sordum vitaminlerini içiyor musun dedi,vitaminle ne alakası var ki:sm_confused:
kıbelesr cnm
bendede bı tuhaflık var
ama eşim yaprak dokumundekı bebegı gorunce
bızımkıde boyle el kadar olacak dıye sevınıyor
Krizalit
Bosalsin topik tabiii bizim göbüs ve poposlardan kipirdamaya yer kalmiyacak yoksa :))))
Askitom
Hosgeldin.Iyim canim son 3 haftam artik is yapamam diye düsünüyordum ama aksam üstü kalktim üst kati temizledim gayette iyim ya haftaya filanda kendim yaparim temizligimi. Sonra Allah büyük.Disarda cok kar var cami kapiyi gönlümce acip evi havalandiramiyorum
pamuk86
nerdesın
iyi akşamlarr..geçmişi okuyamadım,eşim çalışıyor hala işte,ben de temizlik yaptım,yarın bizde toplanılacak..
canım ben aynı sebeple birkaç kere ağladım :kedi: eşimde ama kucağında olacak göreceksin vs diye teselli etmeye çalıştı ama nafile..şimdi sadece ben sahibim,koruyorum,dinliyorum,hissediyorum,doğduktan sonra böyle olmayacak,düşününce içim titriyor(
lost un tüm sezonlar bitse de bişey anlamayacaksın nasolsa :roflol:
nip tuck ı matt o travesti kadınla -ava ??- birlikte olduğu sezondan sonra izlemedim..sezon 3 mü ne..abarttılar gittikçe..
sen en iyisi kitaplara odaklan
krızalıt cnm
bak allah sana ne guzel kapı actı
bebişinin kısmetıne
ınan senın adına cok sevındım
hayırlısı olsun
gıdecegın okulda içine sınen bır yer olur ınsallah
Krizalit
Bosalsin topik tabiii bizim göbüs ve poposlardan kipirdamaya yer kalmiyacak yoksa :))))
Askitom
Hosgeldin.Iyim canim son 3 haftam artik is yapamam diye düsünüyordum ama aksam üstü kalktim üst kati temizledim gayette iyim ya haftaya filanda kendim yaparim temizligimi. Sonra Allah büyük.Disarda cok kar var cami kapiyi gönlümce acip evi havalandiramiyorum
Ki
ben daha o merdivenbaşı koruma meselesine gelmedim bile,onu ayaklanmaya başlayınca çözeriz artık..ama şu anda yatak odaları banyo yukarıda,mutfak salon tv vs aşağıda..habire yukarı aşağı inmek zorunda kalacağım,bana sorun değil de bebekle nasıl olacak bilemiyorum..herkes dayanamayıp kısa sürede park yatak alacaksın aşağıya diyorwomarch
Yok canim oglanda apartman dairesindeydik o da cok zordu tikis tikis.2 yasinda bu eve geldik oglani tutmak cok zor oldu.En korktugum sey cocugun düsüp kafasina darbe almasiydi Allaha sükür oglumu hic düsürmedim kafasinda en ufak cizik bile olmadi.Bebek normal giris katinda benim odamda yatacak ilk 3 ay sepet koydum.Banyom zaten karsi kapi.Yikar odaya alirim gene odadan disari evin icinde pek biyere gezdirmeyi düsünmüyorum canim bi iside yok ama ayaklanma vakti geldiginde bilmiyorum ne yapacagimi.Gecende arkadas gelmisti salonun yerleri filan tas benim halilarim büyük degil.Emeklemeye baslayinca dizlikmi takican bebege diye sormustu oda :)) Emekleme vakti havalar güzel olur kuzu gibi bahceye cimenlere salarim diye düsünüyorum :)) Bide alt katla üst katin merdivenleri evin orta yerinde degil kapi var arada kitleyebiliyorum yoksa IKEA dan mecburen tahta kapilardan almam gerekecekti onlarida hic sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?