sinir oluyorum artık
kızımın herseyiyle ben ilgilenmek istiyorum
inadına kalkıyorum
sanırım yakında hepsini patlatcam :umursamaz:
durmazsa kanama yarın giderim belki
zaten yılbası tatilide gelii
offfffffff..........
hep bu yüzden normal doğurmak istedim
sabredemiyorumaz daha sabret be güzelim...kendine gelince sağlıklı bir şekilde istediklerini yaparsın zaten....
kızlar birkaç gündür parmaklarım uyuşuyor,sürekli uyuşmuş vaziyette,
bazı arkadaşların da böyle şikayetleri vardı,drunuz ne demişti,
ben dün druma sordum vitaminlerini içiyor musun dedi,vitaminle ne alakası var ki:sm_confused:
çok karışıyor mu etrafındakiler juli sana otur diye akıl veriyorum ama benimde senden farkım olacağını hiç sanmıyorum kendi annemle bile anlaşamayacğım diye öyle korkuyorum ki bide o psikolojiyle ne olacak halim hiç bilmiyorum valla herkes doğurmaktan korkuyo benim korkularım çok daha farklı
kkimse karısımıyor esracım
hepsi huyumu biliyo cünkii kaydirigubbakcemile3
daha doğurmadan huysuzum ben iyice çekilmez oldum surat hep beş karış offff kendime bile tahammülüm yok benim
bugün annem geldi yüzün hiç gülmüyo insanı geldiğine pişman ediyorsun dedi ne yapayım keyifsizim son günlerde doğumdan sonraki halimi hiç düşnemiyorum ve herkesi çıldırtmaktan korkuyorum
krizalit ataman hayırlı olsun,senin adına çok sevindim,
inş. yeni okulundan ve öğrencilerinden çok memnun kalırsın..
krizalit ataman hayırlı olsun,senin adına çok sevindim,
inş. yeni okulundan ve öğrencilerinden çok memnun kalırsın..
julii
Cok gecmis olsun dikisler kac günde gecermis sezeryan hakkinda hic bi fikrim yok umarim bende sezeryan olmam yoksa bende 1 saat yatamam kim bakacakki bana bütün ev bana bakarken((
nese123
Masallah bebisine hadi icin rahatlamis hayirlis ile gelsin bebisin.
Askitom
Nerelerdesin ? Genelde burda olurdun.Olmayanlar doguma gitti sanmaya basladim artik. Son 24 saat zaten bundan sonra dogum sayisinda patlama yasariz :))))
canım ben aynı sebeple birkaç kere ağladım :kedi: eşimde ama kucağında olacak göreceksin vs diye teselli etmeye çalıştı ama nafile..şimdi sadece ben sahibim,koruyorum,dinliyorum,hissediyorum,doğduktan sonra böyle olmayacak,düşününce içim titriyormerhaba kızlar....
herkes acele ediyor ben de mümkün olduğu kadar içeride kalsın istiyorum ya...hatta bu akşam gariip bi şekilde eşime ağladım, şimdi bu çıkınca ben kimin hereketlerini takip edecem diye, adamcağız da bissürü teselli verdi garibim...bi de daha lostun 5. sezonunu ve nip tuck 4. sezonu bitiremedim, kitaplar da var okunacak, onları bitireyim de öyle gelsin diyorum:))) ay ben çok mu garibim ayol???
off eskiden sabah akşam gece hep dolu olurdu burası geçmişe yetişemezdim şimdi sıkıntıdan patlıyorum benimde içime doğuyo yakında bende doğuracağım 13 ocağı beklemeyecek bizim oğlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?