2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok karışıyor mu etrafındakiler juli sana otur diye akıl veriyorum ama benimde senden farkım olacağını hiç sanmıyorum kendi annemle bile anlaşamayacğım diye öyle korkuyorum ki bide o psikolojiyle ne olacak halim hiç bilmiyorum valla herkes doğurmaktan korkuyo benim korkularım çok daha farklı

az daha sabret be güzelim...kendine gelince sağlıklı bir şekilde istediklerini yaparsın zaten....
sabredemiyorum
allahtan yanımda bitek annem var
kaynanam hemen yan apartmanda otursada fazla uğramıyo
zırt pırt gelse kafayı yerim herhalde
kimseye tahammülüm yok
yatmakan sırtm ağrıdı yaww
yaylar girdi heryerime :umursamaz:
kızımı alıp gezmek istiyorum ben mafoldumben

olmazmı canım
bebiş senin enerjini alıyor
bana magnezyum vermişti

kkimse karısımıyor esracım
hepsi huyumu biliyo cünkii kaydirigubbakcemile3

kkimse karısımıyor esracım
hepsi huyumu biliyo cünkii kaydirigubbakcemile3

daha doğurmadan huysuzum ben iyice çekilmez oldum surat hep beş karış offff kendime bile tahammülüm yok benim
bugün annem geldi yüzün hiç gülmüyo insanı geldiğine pişman ediyorsun dedi ne yapayım keyifsizim son günlerde doğumdan sonraki halimi hiç düşnemiyorum ve herkesi çıldırtmaktan korkuyorum

sakın öyle ypma
en büyük yardımcın annen olacak
heleki sezaryan olursan

ben gidiyom ii geceler
sıpam uyandı mesai basllıyo zemuszemus

offff juli offfff
valla kendime sinir oluyorum ama işte
hadi güle güle canım kokla melisayı benim için ii mesailer

merhaba kızlar....
herkes acele ediyor ben de mümkün olduğu kadar içeride kalsın istiyorum ya...hatta bu akşam gariip bi şekilde eşime ağladım, şimdi bu çıkınca ben kimin hereketlerini takip edecem diye, adamcağız da bissürü teselli verdi garibim...bi de daha lostun 5. sezonunu ve nip tuck 4. sezonu bitiremedim, kitaplar da var okunacak, onları bitireyim de öyle gelsin diyorum:))) ay ben çok mu garibim ayol???

krizalit ataman hayırlı olsun,senin adına çok sevindim,
inş. yeni okulundan ve öğrencilerinden çok memnun kalırsın..

julii
Cok gecmis olsun dikisler kac günde gecermis sezeryan hakkinda hic bi fikrim yok umarim bende sezeryan olmam yoksa bende 1 saat yatamam kim bakacakki bana bütün ev bana bakarken ((

nese123
Masallah bebisine hadi icin rahatlamis hayirlis ile gelsin bebisin.

Askitom
Nerelerdesin ? Genelde burda olurdun.Olmayanlar doguma gitti sanmaya basladim artik. Son 24 saat zaten bundan sonra dogum sayisinda patlama yasariz :))))

Yaprak dökümü varmis bende niye sessiz burasi diyorum.

mehlikasu
Ne iyi yapmisiniz bende ne derdim olsa Eyüp sultana giderdim hemen .Nedense orayi cok severim.En sonunda Eyüp sultan benden bikti uzaklara yolladi beni kurtuldu benden :)) Sabahin köründe giderdim ya kimseler yokken.Bu sefer gidemedim hep icimden gitmek istedim. Yaza gideyimde orda tatli dagitayim diye düsünüyorum kismetse.

krizalit ataman hayırlı olsun,senin adına çok sevindim,
inş. yeni okulundan ve öğrencilerinden çok memnun kalırsın..

ben de öyle bekliyorum meltemcim, 1-2-3 ocakta patlama olur gerçekten herkesçikler doğurur, ooooh o zaman da yopik bize kalır rahat rahat sohber ederiz kaydirigubbakcemile3

geldım meltem abla
eşim gelınce pcyı ona bırakıyorum
ama sımdı uyuklamaya basladı

dedıkı al ıstedıgını yap
ole yanı
cok sagol benı merak ettıgın ıcın
eşim gelınce gıremem sandım
malum butun gun gorusemedık
sen nasılsın ablaa

iyi akşamlarr..geçmişi okuyamadım,eşim çalışıyor hala işte,ben de temizlik yaptım,yarın bizde toplanılacak..
canım ben aynı sebeple birkaç kere ağladım :kedi: eşimde ama kucağında olacak göreceksin vs diye teselli etmeye çalıştı ama nafile..şimdi sadece ben sahibim,koruyorum,dinliyorum,hissediyorum,doğduktan sonra böyle olmayacak,düşününce içim titriyor (

lost un tüm sezonlar bitse de bişey anlamayacaksın nasolsa :roflol:
nip tuck ı matt o travesti kadınla -ava ??- birlikte olduğu sezondan sonra izlemedim..sezon 3 mü ne..abarttılar gittikçe..
sen en iyisi kitaplara odaklan

krızalıt cnm
bak allah sana ne guzel kapı actı
bebişinin kısmetıne
ınan senın adına cok sevındım
hayırlısı olsun
gıdecegın okulda içine sınen bır yer olur ınsallah

off eskiden sabah akşam gece hep dolu olurdu burası geçmişe yetişemezdim şimdi sıkıntıdan patlıyorum benimde içime doğuyo yakında bende doğuracağım 13 ocağı beklemeyecek bizim oğlan

esracım bızımkıler aynı gun dogacak canım ıcıme dogdu zaten benım kzı da 12 ocak beklenen tarıhı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…