2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkesciklere selamlar ...bugün nst ye girdik 3300 olmuş suyu iyi dedi gayet normal salı günü sabah 8:30 gidicem ameliyata alıcak narkoz işi nasıl olucak dedim diğeri nasıldı dedi epidural dedim bence yine epidural olsun dedi en iyisi ve sağlıklısı dedi bende diğerinde memnun kaldım bende epidural istiyorum ama bu seferkinde biraz heyecanım (korkum) var dizginleyebilirmiyim bilmiyorum dedim ..önemli değil sen gel narkozcuyla konuşuruz yapar o sakinleştirici bişeyler dedi ...tmm dedim veeeee salı sabahına karra kıldık şaka maka 2009 bitti ve 2010 yaptık yılları 2000 yılında evlendim 2005 ilk kez anne oldum 2010 nasipse 2. anneliğimi yaşıcam...itirafımdır...biraz korkum var yaşıcağıma cı sızı vs. için değil bişekilde çıkıcak çocuk o kadarda olucak artık can getiriyorum dünyaya ama bilmiyorum işte insan ilk gebeliğinde anneliğin farkında olamıyor sanırım gerisini düşünmöeden giriyor ameliyata şimdi ameliyathaneye girerken zeynomun suratına bakıp nasıl arkamı dönüp gdicem bilmiyoru...zeynom allahıma emanet ben ve eylül kızımda allahıma emanetiz.....umarım herşey yolunda gider..yavrularımı alıp evime dönmek istiyorum çarşamba sabahı sağlık ve mutlulukla yeniyıldan tek beklentim bu=)hepinizi rabbime emanet ediyorum.....sağlıcakla sarılalım sevdiklerimize ....yeni yıl hepimize güzel bir hediye vericek bir kaç gün sonra .....herşey çok daha güzel olucak biliyorum.....öyle hissediyorum eve döndüğüm gibi size eşim aracılığıyla cvp yazdırıcam nasipse...bekleyin beni...=)son günlerim artık telaş arttı koşturmacalar tam gaza girdi cuma cumartesi temizlik var...pazar dinlenirim pazarteside çantamı hazırlar dışarıya kuaföre gider ...öylece beklerim...bebek sepetlerimide süsledim harika oldular çok beğendi eşim...hepinizi öpüyorum ..o güne kadar görüşemezsek diye uzun yazdım hislerimi.....arada kaçabilirsem kaçarım artık .....hepinize mutlu yıllar=)

casmin hayırlısıyla doğum yap canım.ne güzel salı günü kavuşuyorsunuz yavrunla.allaha emanet olun inşallah kolay bir doğum olur.

casmin hayırlısıyla doğum yap canım.ne güzel salı günü kavuşuyorsunuz yavrunla.allaha emanet olun inşallah kolay bir doğum olur.

oferta çok saol tatlım ...şaka maka bitti işte....birkaç gün kaldı ....dileklerin için çok teşekkür ederim.........

az kalmış jasmin benimde pazartesi olcak sanırım önümüzdeki 3 gun dogmazsa benim cadı.allah yardımcın olsun..

Iiy sevindim herseyin iyi olmasina
dedim ben sana 42. haftaya kadar yolu var endise etme, biz de simdi daga cikicaz bebis gelirse artik dagli olur kaydirigubbakcemile3

feyza canım lilypieden yapabilirsin
posi sanki her gce houl horull uyuyon ya

Walla zaten geceleri uyuyamiyordum canim ama bugün bogazim agriyor ve halsizlik var 40 yilda bir uyumak istedim havaifiseklerle uyandim sadece havaifisekler digil millet parti yapiyor onlarin müziklelrini dinliyoruz, benim tam da uyuyacagim zamana denk geldi bu yilbasi yerimseniben

Biz de karar verdik cikalim evden diye bakalim daga dogru gidicez.

Ne güzel canim bebeginin ne zaman gelecegini biliyorsun artik :lepi:

az kalmıs ofertam
10 ocakta mı doğacak
ayy ne güzel bir gün

[/QUOTE]

11 ocak canım aslında 10 ocak istedim ama doktorum pazar gününe denk geldiği için o gün hastanenin nöbetçileri olur rahat etmezsin dedi ama aslında kendisi pazar günü için gelmek zoruna gitti bence.neyse canım sağlıkla hayırla olsun dedik bizde.ama 10 gün var işte daha artık sabırsızlanıyorum.

bu arada melisa hanımında o tombiş yanaklarından öp benim için hep bakıp seviyorum resminden maşallah o tatlı göbüşüne onun.

kızlar ben kaçtım şimdilik herkese iyi yıllar dilerim bir daha 2010 tüm güzellikleriyle gelsin.

kızlar benım gıbı yılbaşında evde yalnız bebeişyle olan var mıııııııı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…