casmin hayırlısıyla doğum yap canım.ne güzel salı günü kavuşuyorsunuz yavrunla.allaha emanet olun inşallah kolay bir doğum olur.
az kalmış jasmin benimde pazartesi olcak sanırım önümüzdeki 3 gun dogmazsa benim cadı.allah yardımcın olsun..
yok juli biz gerçek ocak annesi olcaz sizin gbi çakma ocak anası degil:))))))))))))
ecrrin aşkito doğuramadınızmı dahaaa :roflol:
:roflol:jüliet sıktık biz dişimizi ocağa bıraktık uşaklarımızı=):kedi:
casmin seninde vakit gelmiş zemuszemus
sağlıkla gelsinler insallah
sanada mutlu yıllar canımkızlar ben kaçıyorum .....kalplerimizde huzur olsun....mutlu yıllarr=)böyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
daha bizim 10 günümüz var kavuşmaya oğluşumla off daha çok var gibi beklemek ne zormuşş
cnm
nst ıyı cıktı bebegın suyu ıyıymış
kılosu da 3200 3600arası
persembeye kadar sancın olursa hemen gel dedı
olmazsan persembe kontrole gel dedı cnmcım
gelişimi ıyı dedı
çok sukur haberler ıyı
bızden
sen nasılsın
feyza canım lilypieden yapabilirsin
posi sanki her gce houl horull uyuyon ya
herkesciklere selamlar ...bugün nst ye girdik 3300 olmuş suyu iyi dedi gayet normal salı günü sabah 8:30 gidicem ameliyata alıcak narkoz işi nasıl olucak dedim diğeri nasıldı dedi epidural dedim bence yine epidural olsun dedi en iyisi ve sağlıklısı dedi bende diğerinde memnun kaldım bende epidural istiyorum ama bu seferkinde biraz heyecanım (korkum) var dizginleyebilirmiyim bilmiyorum dedim ..önemli değil sen gel narkozcuyla konuşuruz yapar o sakinleştirici bişeyler dedi ...tmm dedim veeeee salı sabahına karra kıldık şaka maka 2009 bitti ve 2010 yaptık yılları 2000 yılında evlendim 2005 ilk kez anne oldum 2010 nasipse 2. anneliğimi yaşıcam...itirafımdır...biraz korkum var yaşıcağıma cı sızı vs. için değil bişekilde çıkıcak çocuk o kadarda olucak artık can getiriyorum dünyaya ama bilmiyorum işte insan ilk gebeliğinde anneliğin farkında olamıyor sanırım gerisini düşünmöeden giriyor ameliyata şimdi ameliyathaneye girerken zeynomun suratına bakıp nasıl arkamı dönüp gdicem bilmiyoru...zeynom allahıma emanet ben ve eylül kızımda allahıma emanetiz.....umarım herşey yolunda gider..yavrularımı alıp evime dönmek istiyorum çarşamba sabahı sağlık ve mutlulukla yeniyıldan tek beklentim bu=)hepinizi rabbime emanet ediyorum.....sağlıcakla sarılalım sevdiklerimize ....yeni yıl hepimize güzel bir hediye vericek bir kaç gün sonra .....herşey çok daha güzel olucak biliyorum.....öyle hissediyorum eve döndüğüm gibi size eşim aracılığıyla cvp yazdırıcam nasipse...bekleyin beni...=)son günlerim artık telaş arttı koşturmacalar tam gaza girdi cuma cumartesi temizlik var...pazar dinlenirim pazarteside çantamı hazırlar dışarıya kuaföre gider ...öylece beklerim...bebek sepetlerimide süsledim harika oldular çok beğendi eşim...hepinizi öpüyorum ..o güne kadar görüşemezsek diye uzun yazdım hislerimi.....arada kaçabilirsem kaçarım artık .....hepinize mutlu yıllar=)
kızlar benım gıbı yılbaşında evde yalnız bebeişyle olan var mıııııııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?