2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar biz geldik hala doguramadım:)))
dr gittik nst ye girdik sancı bişey yok cumartesi tekrar gidicez olmadı pazartesi sabah yatışım yapılacak suni sancıyla normal dogum olacakmış inş...haberler böyle bizde...

aynen hiç adet sancısı çekmedim bende. gaz ağrısı bendede oluoy nefes alıınca artıyo

açılma var mı peki canım açılma olmadan zor olur ya

hadi hayırlısı ecrin.aynı gün mü dogurcaz.bebişleri tutamıcaz artık bugünden sonra artış olcak dogumlarda dogal olarak

canım benım allah razı olsun valla ıyı geldı bu :)))a.s.a.s.a.s.Şeniz

ecrın hosgeldın cnm

bende duruyorum hala
persembeye kadar gelmezse
persenbe tekrar gıtcez
o zaman yatırır sanırım benı de

canım neden sezeryan ya herkes sezeryan oluyor bir bildiğiniz varsa bende sezeryan olayım. kime sorsam nomal yap diyor. bende korkar oldum

bugün kuaföre gittim ordaki bayanda 2 ay önce dogum yapmış.bana ille normal dogum yap diyor.çok rahat oluyomuş.o esnada agrı çekiyomuşsun ama sonrası çok rahatmış.sende korkma

aşkitom , ecrin ne güzel iyi haberlerle gelmişsiniz bende sizi merak ediyordum maşallah ikinizede.

59500 maşallah canım ikinizede ne güzel yeni yıla bebeğinle beraber gireceksin çok mutlu güzel bir sene dilerim hepinize

sagol oferta cnm
evet haberler ıyıydı
drdan sonra yemek yemege gıttık
ordan eve yuruduk
suanda akıntım var beyaz
ve karnım cok agrıyor
ınan hıc halım yok
son zamanlar ya o yuzden sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…