Kızlar ya benim adetlerim hiç sancılı geçmezdi ki... Hayatımda 1 ya da 2 kere sancılı olmuşumdur onu da net hatırlamıyorum. ben nasıl anlayacağım bu ağrıları. Karnım gazdan da ağrısa şüphelenir oldum...kafamçokkarıştı
merhaba kızlar biz geldik hala doguramadım:)))
dr gittik nst ye girdik sancı bişey yok cumartesi tekrar gidicez olmadı pazartesi sabah yatışım yapılacak suni sancıyla normal dogum olacakmış inş...haberler böyle bizde...
merhaba kızlar biz geldik hala doguramadım:)))
dr gittik nst ye girdik sancı bişey yok cumartesi tekrar gidicez olmadı pazartesi sabah yatışım yapılacak suni sancıyla normal dogum olacakmış inş...haberler böyle bizde...
demet hakiki ocak annesi olcaz işte juliler çakma ocak annesi oldular artık:)))
canım benım allah razı olsun valla ıyı geldı bu :)))a.s.a.s.a.s.Şenizhantecim, benimkinin özellikle kafa ölçüsü iki üç hafta ileri, diğer ölçüleri de bir hafta falan ileri çıkıyordu,son gittiğimde ölçümleri haftasında hatta iki üç gün geri çıkmıştı, bozuldum ama pek bi sesimi çıkarmamıştım, buna da şükür falan die ama aklıma da takılmadı değil, tesadüfen ablamla telefonda konuşurken (kadın doğum hastanesinde radyolog) e senin de artık ölçümlerin gerilemeye başlamıştır dedi, o kadar rahatlamıştım ki, hani ben sorsam beni teselli için öle söylüyor diyecektim ama kendi söyledi, açıklamasını da sana söylediğim gibi yaptı...rahat ol canım, boşver doktorunu sen o tarih işine geliyordur, bi de doktorlar pek risk alıp birşey yok demiyorlar sonuçta sağlıklı devam eden gebeliğin bile bi riski var...rahat ol canım..
hadi güzel haberlerle gel...
canım neden sezeryan ya herkes sezeryan oluyor bir bildiğiniz varsa bende sezeryan olayım. kime sorsam nomal yap diyor. bende korkar oldum
canım benım allah razı olsun valla ıyı geldı bu :)))a.s.a.s.a.s.Şeniz
canım neden sezeryan ya herkes sezeryan oluyor bir bildiğiniz varsa bende sezeryan olayım. kime sorsam nomal yap diyor. bende korkar oldum
59500 maşallah canım ikinizede ne güzel yeni yıla bebeğinle beraber gireceksin çok mutlu güzel bir sene dilerim hepinize
KIZLAR 27 ARALIK SAAT 23:31 DE..:ecrin_bebek:RÜYA MEVAMIZ 24 GÜN ÖNCE DÜNYAYA GELDİ...,
BENDE KIZIMDA ÇOK İYİYİZ ŞU AN EVDEYİZ..
2190 GR AĞIRLIĞINDA 46 CM BOYUNDA MİNİK Bİ KIZM VAR ARTIK..
DARISI SİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH..hihoyyyt
Doğum epidural seeryanla oldu..saat sbah 10da aniden sularım gelmeye başladı ve hemen hastaneye gittik..Normal için bekledik ama bebek çok yukarıdaydı daha aşağıya düşmemişti..çünkü 24 günü daha vardı..Neyse kalp atışaları dengesizleşmeye başlayınca doktorum daha fazla riske atmayalım dedi ve iyi kide öyle olmuş zaten normal oma şansı yokmuş kızımın boynına 3 tur kordon sarlmış. :Saruboceq:ALLAH KORUSUN...!..Sezeryanla saat gece 23:31 de alkisalkisalkisRÜYA MEVAmız aramıza katıldı..Su an 2mizde evde ve iyiyiz..Darısı sizlerin başına ocak 20 dedik ama bizim sabırsız kızımız yılbaşına illa bizimle girmek istedi :1hug:ve şu an yanımızda..Olsun napalım herşey nasip kısmet bizde 24 gün önce sevmeye başlamış olduk böylece cadıyı...zemuszemus Artık çok fazla giremicem kk ya çünkü çok sık emzirmek zorundayım..herkeze ve kk ya tekrar sonsuz teşekkürle.:enbuyukkk:Bu ste aracılığıyla çok şey öğrendim..Doğum yapacak tüm arkadaşlara Allah kolaylıklar ihsan eylesin..Doğuranlarada Allah bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar nasip kısmet etsin..Annelik tarif edilmez bi duyguymuş bu duyguyu tatmak herkeze kısmet olsun inşallah...:Saruboceq:
Bu arada YENİ YILINIZ HERKEZE KUTLUOLSUN..:lepi: tüm dileklerinizin gerçek olması dileğimle...
a.s.TRAKYADAN SEVGİLER.kaydirigubbakcemile3
HOŞÇAKALIN
İşte yavrum ama lütfen maaşallah deyin.. Çünkü çok küçük korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?