[ı]sela kızlar herkeslere iyi yıllar diliyorum ve hepinizi öpüyorum....[/ı]
ecrın hosgeldın cnm
bende duruyorum hala
persembeye kadar gelmezse
persenbe tekrar gıtcez
o zaman yatırır sanırım benı de
inşallah canım evet öyle oldu...yeni yıla kızımla giriyoruz...:ecrin_bebek::lepi:
hoya sen 38+0 da doğurmuştun demi
KIZLAR 27 ARALIK SAAT 23:31 DE..:ecrin_bebek:RÜYA MEVAMIZ 24 GÜN ÖNCE DÜNYAYA GELDİ...,
BENDE KIZIMDA ÇOK İYİYİZ ŞU AN EVDEYİZ..
2190 GR AĞIRLIĞINDA 46 CM BOYUNDA MİNİK Bİ KIZM VAR ARTIK..
DARISI SİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH..hihoyyyt
Doğum epidural seeryanla oldu..saat sbah 10da aniden sularım gelmeye başladı ve hemen hastaneye gittik..Normal için bekledik ama bebek çok yukarıdaydı daha aşağıya düşmemişti..çünkü 24 günü daha vardı..Neyse kalp atışaları dengesizleşmeye başlayınca doktorum daha fazla riske atmayalım dedi ve iyi kide öyle olmuş zaten normal oma şansı yokmuş kızımın boynına 3 tur kordon sarlmış. :Saruboceq:ALLAH KORUSUN...!..Sezeryanla saat gece 23:31 de alkisalkisalkisRÜYA MEVAmız aramıza katıldı..Su an 2mizde evde ve iyiyiz..Darısı sizlerin başına ocak 20 dedik ama bizim sabırsız kızımız yılbaşına illa bizimle girmek istedi :1hug:ve şu an yanımızda..Olsun napalım herşey nasip kısmet bizde 24 gün önce sevmeye başlamış olduk böylece cadıyı...zemuszemus Artık çok fazla giremicem kk ya çünkü çok sık emzirmek zorundayım..herkeze ve kk ya tekrar sonsuz teşekkürle.:enbuyukkk:Bu ste aracılığıyla çok şey öğrendim..Doğum yapacak tüm arkadaşlara Allah kolaylıklar ihsan eylesin..Doğuranlarada Allah bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar nasip kısmet etsin..Annelik tarif edilmez bi duyguymuş bu duyguyu tatmak herkeze kısmet olsun inşallah...:Saruboceq:
Bu arada YENİ YILINIZ HERKEZE KUTLUOLSUN..:lepi: tüm dileklerinizin gerçek olması dileğimle...
a.s.TRAKYADAN SEVGİLER.kaydirigubbakcemile3
HOŞÇAKALIN
İşte yavrum ama lütfen maaşallah deyin.. Çünkü çok küçük korkuyorum...
slm kızlar nasılsınız.biz ogluşla yeni geldik dışardan.son işlerimizi de hallettim terlik vs. falan.
iyi geldi valla hava almak .bu arada yeni yılımız hepimize saglık,mutluluk,huzur getirsin inş.
canım neden sezeryan ya herkes sezeryan oluyor bir bildiğiniz varsa bende sezeryan olayım. kime sorsam nomal yap diyor. bende korkar oldum
İNŞALLAH CANIM EVET ÖYLE OLDU...YENİ YILA KIZIMLA GİRİYORUZ...:ecrin_bebek::lepi:
Canım çook tatlı Allah nazarlardan korusun inşallah çabucak büyür :))) Hayırlı uğurlu olsun.....
demetcim seninle günlerimiz aynı tarih bellimi senin? yoksa normalimi bekliyosun????
4 ocakta inş. sezeryan olucam
hoya cnm
prıngelsın dogum yaptıgını nerden ogrendın cnm cımm
bu arada
HERKESE MUTLU HUZURLU BEREKETLI
SAGLIK DOLU BEBEKLERIMIZLE MUTLULUGUMUZU DAHA DA PERÇİNLEYEN
SAVAŞLARIN VE ACILARIN SON BULDUGU
EKONOMİK SIKINTISIZ BİR YIL DİLİYORUM...
RABBİM NE DİLEĞİNİZ GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN NE VARSA HEPSİNİ AVUÇLARINIZA VERSİN....
bu arada
HERKESE MUTLU HUZURLU BEREKETLI
SAGLIK DOLU BEBEKLERIMIZLE MUTLULUGUMUZU DAHA DA PERÇİNLEYEN
SAVAŞLARIN VE ACILARIN SON BULDUGU
EKONOMİK SIKINTISIZ BİR YIL DİLİYORUM...
RABBİM NE DİLEĞİNİZ GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN NE VARSA HEPSİNİ AVUÇLARINIZA VERSİN....
allah yardımcın olsun poseıdon
buarada sana demiştım ya gecen bırıyle karsılastım dıye
o zamandan beı 2 kez daha karsılastım onunla
2sındede eşim yanımdaydı
en son bugun gordum
bukadar kalabalık yerde
nasıl olur anlamadım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?