2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet denmet sımdıden hayırlı dogumlar
oferta aramız cok uzak cnm ya
ben gebzedeyım
burayı bılıyor musun

demet ne güzel pazartesi kavuşacaksınız

inşallah rabbim saglıkla almamı nasip etsin kucagıma.hiç bi aksilik ,pürüz çıkmadan.rabbim kolaylık versin diye dua ediyorum.ayy sen böle deyince bi heyecanlandım.düşünmüyorum da pek yani düşünmemeye çalışıyorum panik olmamak lazım:tomato:

aşkitom hiç gelmedim gebzeye bilmiyorum yani ama uzakmışız cidden.senin eşin bu gecede mi çalışıyor canım

sen yinede panik olma canım rabbim kalaylar inşallah senin için.en önemlisi dediğin gibi sağlıcakla gelsinler.bu arada ocakta doğuran ilk senmi olacaksın acaba bu durumda.

aşkitomla ecrin var bildigimiz günleri yakın olan.bence benden önce dogururlar ama hayırlısı.

oferta cnm
evet bayagı uzak.tuzlaya yakın
eşim buaksam 7de ıse gıttı
sabah gelecek
taaa dıger sabah ıse gıdecek
aksam gelcek
ertesı aksam ıse gıdecek

vaktımız cok oluyor aslında

demet cnm
eşimde 3ocakta dogumun olcak askım dıyor
hayırlısı bakalım

aşkitom bakalım babası tutturacakmı oğlunun doğum tarihini.bende merak ettim şimdi.bizimkide 11 ocakta kısmetse ama ben sabredemiyorum keşke kendiliğinden sancı filan tutsada gelsede şu bebik

aşkitom bakalım babası tutturacakmı oğlunun doğum tarihini.bende merak ettim şimdi.bizimkide 11 ocakta kısmetse ama ben sabredemiyorum keşke kendiliğinden sancı filan tutsada gelsede şu bebik

daha erken oferta kıs.biraz daha kalsın 38 olsun bi sabır

hayırlısı oferta
senınde az kalmıs
valla bugun yemekteyken oyle dedii
hayırlısı olsun

demet cnm
ben kendım degıstırmıstım ama
sımdı bulamadım
kafam duzgunken bakarım
sımdı cok karısıgım

kızlar bana bıraz musade edermısınız

bulasıklarımı yıkım
15dk sonra yanınızdayım
bıyere kacmayınn

demet haklısında ne bileyim artık meraktanmıdır nedir sabırsızlanıyorum günler geçmiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…