2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yalnızlar takımı
buyrun buraya
fatma zehra ara gelsın
ben olsam kasını gozunu oyarım
zaten esım dıyor bu aralar bana kotu davranıyosun
hep bagırıp cagırıyor dovuyorsun dıyorrr

aşkitom geldi canım kötükedihüso evde iki tane laptop var bide gitmiş notbok almış allahım deli olmamak içten değil ya Çok üzgünüm çoook ne bu dedim laptop un birini kardeşine gönderecekmiş ..allah akıl fikir versin ona kızıyorum kendime yapıyorum ama ben biliyorum yapacagımı artık alışveriş nasıl yapılıyo görecek dolduracam bütün kredi kartının limitini ödesin dursun.. ne bu ya sanki onun ailesine çalışıyoruz...ben para biriktirelim dedikçe o olur olmaz yerlere harcıyo parayı iyisimi ben harcayayımda hiç değilse evime bebegime kendime harcamış olurum kendi kaşındı.. çok sinirliyim çoookkkÇok üzgünüm çoook

Kızlar merak ettiğim bazı sorular var
Cevap bekliyorum sizden

1- Normal doğumda suyu doktor patlatıyo ve su geliyo, yada evde falan aniden su geliyo sezeryana alınıyo, peki mesela doktor bana doğum tarihi verse ve o güne kadar suyum gelmezse, sezeryan sırasında o su nasıl boşalıyo, düşünüyorum düşünüyorum, bulamadım cevabını
:uhm:CADIARZU

Diğer sorum ben Prima 2 numara aldım, 3-6 kg
Bebeğim 3,200 gram doğdu diyelim, bu 2 numara bez olur mu totosuna, yoksa 1 numarasını mı almak lazım
Hastaneye giderken hangisinden alsak yanımızaCADIARZU:uhm:

sevcan sezeryan sırasında da doktor hani kat kat kesiyor ya o arada suyunda patlıyor yani dr patlatıyor nette bir sürü sezeryan videosu var izle istersen

ikincisinide ben yanıtlayayım ben ikisindende aldım garanti olsun diye ama hastaneye 1 olanını götüreceğim.ama zaten 3200 doğsa mesela epey etli butlu olur onun totosu.ayyy aklıma geldi şimdi yerim ben ya o totoları çok tatlı olurlar.

Bebek çantası olarak ne aldınız
Biz bugün çanta almaya çıktık, benim beğendiklerimi kocam beğenmedi, onun beğendiklerini ben beğenmedim
Ben şöyle biraz süslü püslü bide küçük bavul tarzı istiyorum
O da bunun içine makyaj malzemelerini mi koyucan dedi
Onun beğendikleri de hani olur ya Puan marka bebek çantaları, yanında biberon koymaya yeri var, onları beğendi,ben de onları beğenmiyorum
siz nasıl aldınız?

sevcan sezeryan sırasında da doktor hani kat kat kesiyor ya o arada suyunda patlıyor yani dr patlatıyor nette bir sürü sezeryan videosu var izle istersen

Yani doktor bebeği çıkartırken benim aşağıdan suyum mu akıcakakannehir
Doğum videosu hiç izlemedim,kesinlikle helede doğuma az kalmışken izleyememakannehir

canımben bebek çantasınıda çok basit bişey aldım hani o yanları ve önleri çok gözlü olan yumuşak çantalardan sanırım iş görür.artık ileri doğru yetmezse başka almayı düşünüyorum.

sevcan cnm ben 2 bezden de aldım
hastaneye
2 5 mı ne onu goturcem
cantada tasıma cantası aldım
yanındada canta vardı 2lı set
cantasını da hastane cantası yaptım

Çok sağolun kızlar
Ya kafamda daha bi sürü soru vardı
ama aklıma gelmiyo şimdi

Bide doğuran kızlar, göğüsleriniz yara oldu mu, emzirebiliyo musunuz

demet haklısında ne bileyim artık meraktanmıdır nedir sabırsızlanıyorum günler geçmiyor sanki

oferta canım bende diyorumki kızım gel artık çok merak ediyorum özledim..artık 2010 a girdik istediği zaman gelebilir ben psikolojikman hazırım ama daha 20-25 gün var çok zaman ya :CüvCüv:

ben burdayım şu an kaynanamlar ne izliyor bir bilseniz hz meryem filmi.imdattttttttttttttt bugün yılbaşı ama ya içim şişti
akannehir akannehir
kocenle dışarı falan kacın bence
sana allah kolaylık versin canım

Diğer sorum ben Prima 2 numara aldım, 3-6 kg
Bebeğim 3,200 gram doğdu diyelim, bu 2 numara bez olur mu totosuna, yoksa 1 numarasını mı almak lazım
Hastaneye giderken hangisinden alsak yanımızaCADIARZU:uhm:

ben 2 numara aldım
kilomuz 3500 tan 3200 e düşmüştü ve bez oldu
rahar rahat oluyor
daha dısınada cıkartmadı hiç

sevcan bıde bebege bakım setı alırken
nıveanın cantası var hedıyeydı
ondan aldım
bebegın esyalarını gezmeye gıderken ona koyarım sanırım

hosgeldın culı
evet burası dogru
kkada gırcez
nasılsın
iyiyim askitom
canım sıkıldı bi bakem dedim

Çok sağolun kızlar
Ya kafamda daha bi sürü soru vardı
ama aklıma gelmiyo şimdi

Bide doğuran kızlar, göğüsleriniz yara oldu mu, emzirebiliyo musunuz

benim yara oldu sevcanım
ama emziriyorum
öyle güzel bi duygu ki acıyı hissetmiyorsun bi süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…