2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

jüli benim kocişte öteki bilgisayarı almış kucağına oyun oynuyor sıkıntıdan ayyy iyiki iki tane var evde yoksa hepten çatlardım ben

fatma zehra
kocanın elınden al paraları
bugun kocama 230tl verdım
tadılat varya
130tl kalmıs cebınde
kayınpeder masrafları sadece bızden almıs
100tl buhar oldu
40tlde borcumuz var
kaynımdan almamıs hıc para,dıs kapılar da gıder boruları yapıldı
bende aldım elınden paraları
dedım sende durunca harcanıyor
kımseye hayır dıyemıyosun
20tl verdımm
110tlsını aldım
maasını alsın faturalar harıc
kalanını alcam
yoksa babasına falan benzın parası verıyor
bende sınır oluyorum
alacam kalanını

kızlar ne kadar şanslı olduğumu düşünüp tekrar tekrar duygulandım...gözlerim doldu...bebeklerimizle giriyoruz yeni yıla...inşallah seneye bu zamanlar bir yaşına basmak üzere olacaklar, düşündükçe sevinçten yerimde duramıyorum...Allah bu mutluluğumuzu bozmasın...yalnız bissürü şey hazırladım garip bi şekilde yiyemiyoruz, iştahımız kesildi galiba...
hepinize ve miniklerinize mutlu yıllaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!

oferta ben çoktan başladım göğüs kremine

juli sen göğüs kremi kullanmamış mıydın, neden yara oldu

kızlar ben kaçtım size çokkkkkkkkkkkkkkk güzel çokkkkkkkk mutlu bir yıl diliyorum.çok karnım battı oturamıyorum artık gidip yatayım bari.herkese iyi yıllar

oferta sanırım eşim dogum hedıyesı olarak
mınıbook alcak bana
bende o zaman rahat ederım
bu arada kayınpeder geldı yatacak
dıyor gozunu sevım
su pcden uzak dur
sana zararlı
bende dedımkı sımdıye kadar olan olmustur baba

fatmazehra sen normalmi doğum yapacaksın benimki sezeryan 11 ocakta olacak

canım, benım ne olacagım belli degil valla benım dr hatun illaki sezeryan diyo bende yok ben normal doğum yapacam diyorum bakalım ne olacak sonumuz:umursamaz:

Kızlar ben kaçar
babanemdeyiz, 12 olmadan serseriler silah falan atmadan evimize gidelim diyo kociş
sorular aklıma geldikçe yazarım size
doğuma az zaman kaldığı için heyecan bastırdı, bi sürü şey geliyo aklıma
KOR-KU-YO-RUM:gitme::sinifsinif:

aşkitom canım benımkıde fuzuli yere harcamaz zaten bu aya kadar borçlarımız vardı onları ödüyorduk ,ama ailesi erzurumda sanki orda bişey yok habire bundan istiyorlar ve ailesine kesinlikle hayır demez ,bende buna sinir oluyorum..

kız benımkıde fuzulı harcamaz
babasına 30tl vermıs
dedım napmıs
dedı 10tlye cımento almıs
gerısını benzın almıs adam
hayret bısey ya
cocuk olcak ettıgıne bak
1paket bez alırdım o paraya
sade eşim calısıyor
ama kayınpeder utanmıyor
ne dıyım allah buyuk

nese hosgeldın
valla cok sıkıcı gecıyor
eşim işte
bıde 23,30gıbı kızdı bana
aradım acmadı
yanı eşimin ınadıyla gecıyor sımdılık

merhaba kızlar bende nasipse 4 ocakta anne oluyorrum..ama bunun heyecanını yaşayamıyorum bile eeşim annesinin yanında ben annemin yanındayım kutlama mesajı bile atmadı...eşim benden çok annesini düşünüyo ve nazlıyo sinirlerim çok bozuk ve kayınvaldemden nefret ediyorum...niyemi yazdım bunları? bilmem çok bunaldım belkide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…